Liste over Maaruds produkter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over alle produkter som er produsert, eller som har blitt produsert tidligere av Maarud. Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret.

Maaruds produkter (med lanseringsår)[rediger | rediger kilde]

  • Maarud Potetgull Salt (1936)
  • Maarud Potetgull Ost & Løk (1965)
  • Maarud Pop-Corn (1967)
  • Maarud Potetgull Paprika (1968)
  • Maarud Bacongull (1969)
  • Maarud Ostepop (1971)
  • Maarud Peanøtter (1973)
  • Maarud Potetskruer (1975)
  • Maarud Potetgull med Dill (på 70 og 80-tallet)
  • Maarud Potetgull med Pizzasmak (1976) (utgått)
  • Maarud Potetskjell (1978) (utgått)
  • Maarud Nøttekuler (1979) (utgått)
  • Maarud Potetgull Salt & Pepper (80-tallet)
  • Maarud Sombreros (1989/1990)
  • Maarud Guttelus (2010)
  • Maarud Jentelus (2010)
  • Maarud Chakalaka VM-gull med smak fra Sør-Afrika (2010) (utgått)
  • Maarud Grillchips (2010)
  • Maarud Katjang nøtter (2010)
  • Maarud Proviant med smak av Skikkelig bacon (2010) (utgått)
  • Maarud Popcorn cheddar (2011)
  • Maarud Gaardspotetgull med Havsalt (2011)
  • Maarud Gaardspotetgull med Biff & Løk (2011)
  • Maarud Taffelsticks (2011)
  • Maarud Dipmix Hot Holiday (2011)
  • Maarud Tortillachips 4 dip (2011)
  • Maarud Salsa 4 chips (2011)
  • Maarud Potetgull dobbel paprika (2011)
  • Maarud Potetgull dobbel salt (2011)
  • Maarud Ostepop (relansert 2012)
  • Maarud Knertenchips (2012)
  • Maarud Gaardspotetgull med Paprika (2012)
  • Maarud Superfries (2013)
  • Maarud Knerten Mini-Ostepop (2013)
  • Maarud Tortilla Sticks (2013)
  • Maarud Gaardsgull med Havsalt & Pepper (2013)
  • Maarud Potetgull Crispy Bacon (2013)
  • Maarud Grillmix Salt & Pepper (2013)
  • Maarud Grill Dipmix Spicy & Smokey (2013)
  • Maarud Superchips Bacon (2013)
  • Maarud Dipmix Paprika (2013)
  • Maarud Dipmix Tzatziki (2013)
  • Maarud Supermix Salt (2013)
  • Maarud Supermix Paprika (2013)
  • Maarud Salsa Dip (beger) (2014)
  • Salt Sjørøver-Gull (2014)
  • Maarud Røffe Rifler Grillet ost & løk (2014)
  • Maarud Røffe Rifler Jacks Pepperbiff (2014)
  • Maarud Røffe Rifler Max Paprika (2014)
  • Maarud Gaardsgull Havsalt (2014)
  • Maarud Gaardsgull rømme & løk (2014)
  • Maarud Baderinger Grillkrydder (2014)
  • Maarud Superfries Tasty Tomato (2014)
  • Maarud VM Gull Italiensk Pizza (2014)
  • Maarud VM Gull Spansk Paprika (2014)
  • Maarud Potetgull Frisk Dill (2014)
  • Maarud Kickers Nacho Cheese (2014)
  • Maarud Fresh dipmix Holiday (2014)
  • Maarud Fresh dipmix Tex mex (2014)
  • Maarud Tortilla Mucho Cheese & Chili (2014)
  • Maarud Tortilla Mucho Pepper & Sourcream (2014)
  • Maarud Julehjerter Paprika (2014)
  • Maarud Julegull Paprika (2014)
  • Maarud Salte Julehjerter (2014)
  • Maarud Supercheese Ostepop (2015)
  • Maarud Superrifla American Ranch (2015)
  • Maarud Superrifla Crème fraîche & Løk (2015)
  • Maarud Original Chips Crème Fraîche & Ramsløk (2015)
  • Maarud Original Chips Paprika & Sweet chili (2015)
  • Maarud Nøtt & Sprøtt Original Salt (2015)
  • Maarud Nøtt & Sprøtt Paprika Chili (2015)
  • Maarud Dipmix Sourcream & Onion (2015)
  • Maarud Exxtra Røffe Rifler Max Grill (2015)
  • Maarud Exxtra Røffe Rifler Rock Salt (2015)
  • Maarud Sommergull Havsalt (2015)
  • Maarud Fried Chicken (2015)
  • Maarud Potetgull Holiday (2015)
  • Maarud Nypotetgull Smørstekte kantareller & crème fraîche (2015)
  • Maarud Potetgull Lettere Paprika (2016)
  • Maarud EM-Gull 4 Onion (2016)
  • Maarud EM-Gull Crème fraîche & Paprika (2016)
  • Maarud Ostepop (relansert 2016)
  • Maarud I love Hjerter Paprika (relansert 2016)
  • Maarud 3 Amigos Nacho Cheese & Hot Sweet Chili (2016)
  • Maarud Peanøtter Ovnsrøstet & Saltet (2016)
  • Maarud Chilinøtter Ekstra Sprø (2016)
  • Maarud Sommergull Dill (2016)

Maaruds produkter (uten lanseringsår)[rediger | rediger kilde]

  • Maarud Potetgull Crème Fraîche & Ramsløk
  • Maarud Potetgull Sourcream & Onion
  • Maarud Potetgull Salt & Vinegar
  • Maarud Potetgull Rifla Salt
  • Maarud Potetgull Lettere Salt
  • Maarud Original Chips Havsalt
  • Maarud Original Chips Biff & Løk
  • Maarud Superchips Salt
  • Maarud Superchips Paprika
  • Maarud Superchips Salt & Pepper
  • Maarud Potetskruer Salt
  • Maarud Potetskruer Paprika
  • Maarud Appelsin Juice (utgått)
  • Maarud Crispers
  • Maarud Cruncher
  • Maarud Baconsvor
  • Maarud Popcorn Pop Selv
  • Maarud Micropop Salt
  • Maarud Micropop Smør
  • Maarud Micropop 50% Mindre Fett
  • Maarud Kjøtt Snack (utgått)
  • Maarud Nøtte Mix (utgått)
  • Maarud Nøtte Rosin (utgått)
  • Maarud Potet Sticks (utgått)
  • Maarud Salte Kjeks (utgått)
  • Maarud Tortillachips Ost
  • Maarud Soletti Saltstenger
  • Maarud Goldfish
  • Maarud Peanøtter Røstet & saltet
  • Maarud Peanøtter Røstet & usaltet
  • Maarud Cashew Røstet & saltet
  • Maarud Dipmix Holiday
  • Maarud Dipmix Tomat (utgått)
  • Maarud Dipmix Tortilla
  • Maarud Dipmix Garlic
  • Maarud Dipmix Onion

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]