Liste over Freias produkter

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Dette er en liste over alle produkter som er produsert, eller som har blitt produsert tidligere av Freia. Produktene står oppført i rekkefølge etter lanseringsåret.

Freias produkter med lanseringsår[rediger | rediger kilde]

Sjokolade[rediger | rediger kilde]

  • Daim Krisp (2011) (utgått 2013)
  • Perle Hasselnøtt (pose) (2011) (utgått 2013)
  • Knask Rosiner (pose) (2011) (utgått 2013)
  • Melkesjokolade med Toppris (storplate) (2012)
  • Melkesjokolade Boble (storplate) (2012)
  • Popcorn (pose) (2012) (utgått 2013)
  • Melkebart (2012)
  • Kokoskubbe (2012)
  • Japp Star (2013)
  • Melkesjokolade med Jumbomais (storplate) (2013) (utgått 2013)
  • Melkesjokolade med M (2013) (utgått)
  • Melkesjokolade Munch (2013) (utgått)
  • Melkesjokolade med Venner (pose) (2013)
  • Japp med Venner (pose) (2013)
  • Klassiske Venner (pose) (2013)
  • Twist Boks (2013)
  • Smelt Kokesjokolade 70% Kakao (2013)
  • Smelt Melkesjokolade (2013)
  • Melkesjokolade Boble med Karamell (storplate) (2013)
  • Premium Hasselnøtt (2013)
  • Crunchy M Mais (2014)
  • Daim med Venner (pose) (2014)
  • Daim Mint (2014)
  • Melkesjokolade Frydefull Jelly Popp (storplate) (2014) (utgått)
  • Melkesjokolade med Oreo (storplate) (2014)
  • Non Stop i rødt, hvitt og blått (17. mai 2014)
  • Påske Venner (pose) (2014)
  • Rock en Rull (sjokolade med salt lakris) (2014)
  • Toffin Storpose (2014)
  • Melkesjokolade med Japp (storplate) (2015)
  • Smoothierull med pasjonsfrukt og jordbær (2015) (utgått 2016)
  • Smoothierull med mango og banan (2015) (utgått 2016)
  • Japp All Nuts (2015)
  • Kvikk Lunsj med blåbærsmak (2000, relansert 2015)
  • Firkløver Mørk Sjokolade (storplate) (2015) (utgått 2016)
  • Jungelvenner (pose) (2015)
  • Melkerull med Oreo (2015)
  • Mini Egg (pose) (2016)
  • M Mandel (pose) (2016)
  • Japp Peanut Butter (2016)
  • Melkesjokolade Bærfrisk (storplate) (2016) (utgått 2017)
  • Melkesjokolade med Daim og salt lakris (storplate) (Begrenset opplag) (2016)
  • Melkesjokolade Sjokomais (storplate) (Begrenset opplag) (2016)
  • Kvikk Lunsj med Mørk Sjokolade (2016)
  • Freia Premium Appelsin & Mandel (2016)
  • Freia Premium Tranebær & Pekan (2016)
  • Snøballer (jul 2016)
  • Snøperler (pose) (jul 2016)
  • Snømann (jul 2016)
  • Daimrull (2017)
  • Melkesjokolade med Smil (storplate) (vår 2017)
  • Melkesjokolade med Salt lakris (storplate) (Begrenset opplag) (vår 2017)
  • Daim Småbiter (pose) (vår 2017)
  • Japp Småbiter (pose) (vår 2017)
  • Mix (pose) (2017)
  • Freia Oreo (2017)
  • Freia Smakfull Oreo (storplate) (vår 2017)
  • Daim Appelsin (2017)
  • Melkesjokolade Walters Karamell (storplate) (høst 2017)
  • Freia Smakfull Toffee Helnøtt (storplate) (høst 2017)
  • Melkesjokolade Cocos (storplate) (vinter 2018)
  • Freia Oreo-egg (vinter 2018)
  • Freia Smakfull Japp Peanøtt Karamell (storplate) (vår 2018)

Godteri[rediger | rediger kilde]

  • Toy (tyggegummi) (1934, nå overtatt av Leaf)
  • Bugg Banan (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)
  • Bugg Cola (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)
  • Bugg Jordbær (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)
  • Bugg Lakris (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)

  • Bugg Mint (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)
  • Bugg Salt lakris (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)
  • Bugg Sitron (tyggegummi) (1970-tallet) (utgått)
  • Dent Eucalyptus (1975, overtatt av Brynild Gruppen i 2004)
  • Dent Lakris (1975, overtatt av Brynild Gruppen i 2004)

Dessert[rediger | rediger kilde]

  • Freia Bringebærgele spiseklar (2014)
  • Freia Jordbærgele spiseklar (2014)
  • Freia Gelé-Magi med Jordbær- og Tropisk smak (2012) (utgått 2013)
  • Freia Gelé-Magi med Bringebær- og Pæresmak (2012) (utgått 2013)
  • Freia Sjokoladepudding med Melkesjokolade spiseklar (2012)
  • Freia Gelé Cola og Limesmak (2013)

  • Freia Gelé med Bringebærsmak portions (2-pack) (2013)
  • Freia Gelé med Mangosmak portions (2-pack) (2013)
  • Freia Sjokoladepudding med Smil spiseklar (2013)
  • Freia Mørk Sjokoladepudding med Premium spiseklar (2013)
  • Freia Melkesjokolade saus (2015)
  • Freia Gelé-Tog (2016)

Baking[rediger | rediger kilde]

  • Freia Kakao (1912)
  • Freia Kakemix Brownies med Melkesjokolade (2014)
  • Freia Bakemix Oreo Muffins (2014)
  • Freia Non Stop Kakepynt Grønn og Lilla (2014)
  • Freia Non Stop Kakepynt Rosa og Lilla (2014)

  • Freia Dronning sjokoladeglasur tube (2014)
  • Freia Hvit sjokoladeglasur tube (2014)
  • Freia kakemix Melkesjokolade Mini-muffins (2015)
  • Freia Kakemix Oboy Sjokoladekake langpanne (2016)

Andre produkter[rediger | rediger kilde]

  • Freia Kjeks med Daim (2011)
  • Freia Kjeks med Firkløver (2011)
  • Freia Kjeks med Melkesjokolade (2011)
  • Freia Sjokolem Melkesjokolade (kjeks) (2012)
  • Philadelphia kremost med Freia Melkesjokolade (2012)
  • Freia Kjeks med Dronningsjokolade (2013)
  • Freia Ministjerner (kjeks) (2013)
  • Freia Sjokojungel (kjeks) (2013)
  • Freia Sjokohavre (kjeks) (2014)
  • Freia Sjokolem Hvit sjokolade (kjeks) (2014)

  • Freia SjokoPause (kjeks) (2014)
  • McFlurry med Freia Melkesjokolade og sjokoladesaus (på McDonald's, 2014)
  • McFlurry med Freia Melkesjokolade og jordbærsaus (på McDonald's, 2014)
  • Q-Yoghurt med Freia Melkesjokolade (2014)
  • Q-Yoghurt med Freia Non Stop (2014)
  • Freia Sjokolade med søt LU-kjeks (2015)
  • Freia Sjokolade med salt Ritz-kjeks (2015)
  • Freia Cookieglede Myk inni (2015)
  • Freia Cookieglede Myk inni Mørk (2016)

Freia-produkter med ukjent lanseringsår[rediger | rediger kilde]

Sjokolade[rediger | rediger kilde]

  • Ambra (sjokolade) (utgått)
  • Blues (sjokolade) (utgått)[10]
  • Buste-Per (utgått)
  • Capri (konfekteske) (utgått)[11]
  • Chocorull (myk kokostoffee overtrukket med melkesjokolade) (utgått)
  • Chokosan (sjokolade) (utgått)
  • Cognac Trøffel (sjokolade) (utgått)
  • Creme Hjerter (utgått)
  • Cricket (utgått)[12]
  • Daimkuler (utgått)
  • Dessert Spisechokolade (utgått)
  • Dixi Lyse karameller (pose) (utgått)
  • Eksport (sjokolade) (utgått)
  • Fløtenøtt (sjokolade) (utgått)[13]
  • Gele-Trøffel (sjokolade) (utgått)
  • Gjestebud (konfekteske) (utgått)
  • Gode Ønsker (konfekteske)
  • Hasla (sjokolade) (utgått)
  • Hasselnøtt (sjokolade) (utgått)
  • Haukeli (sjokolade) (utgått)
  • Helnøtt ǘ(sjokolade)
  • High Life (peanøttnougat-røstet ris-melkesjokolade) (utgått)[14]
  • Hvit Kokesjokolade
  • Juleglede
  • Julekuler
  • Julemix (pose)
  • Julenisseplate
  • Juletrekuler
  • Jule Venner (pose)
  • Klassikere (pose) (2009) (utgått)
  • Kokesjokolade 70% Kakao
  • Kronprinsesse Märtha (konfekteske) (utgått)[15]

  • Kvikk Lunsj med appelsinsmak (utgått)
  • Lunsj (sjokolade) (utgått)
  • Mandelkrokan (sjokolade) (utgått)[16]
  • Marsipanbrød (sjokolade) (utgått)
  • Mascot (sjokolade) (utgått)
  • Meda (sjokolade) (utgått)
  • Melkehjerter
  • Melkerull
  • Melkesjokolade Eventyrpose
  • Melkesjokolade med Walters Mandler
  • Milkins (Fylt melkesjokolade) (utgått)
  • Mini Japp (pose) (utgått)
  • M Jul
  • Mokkabønner (utgått)
  • Mokka chokolade (utgått)
  • Noblesse (konfekteske) (utgått)[17]
  • Non Stop Melkesjokolade
  • Nøttekubbe (sjokolade) (utgått)[18]
  • Peanøtt Crisp (sjokolade) (utgått)
  • Penny (utgått)
  • Pluss (utgått)
  • Påskekos (pose)
  • Rio Nøttekarameller (pose) (utgått)
  • Rollo (Chokolade med mandler) (utgått)
  • Sesam (konfekteske) (utgått)
  • Sjokoladeappelsin
  • Sjokoladeegg
  • Snack Pack (Peanøtter og crisp med melkesjokolade) (pose) (utgått)[19]
  • Symfoni Bittersjokolade (sjokolade) (utgått)
  • Toffin
  • Vips (sjokolade) (utgått)

Freia Premium[rediger | rediger kilde]

  • Premium 70% Appelsin
  • Premium 70% Kakao
  • Premium 70% Kakao Mini
  • Premium 70% Mint
  • Premium 70% Pekan & Havsalt
  • Premium 86% Kakao
  • Premium Biscotti

  • Premium Fransk Nougat
  • Premium Karamell
  • Premium Marsipan
  • Premium Mørk Sjokolade & Mousse
  • Premium Mandel
  • Premium Sitron & Ingefær

Godteri[rediger | rediger kilde]

  • Big Ben Lakris stang (utgått)
  • Brystkarameller (utgått)
  • Cool Tenor (utgått)
  • Dent Salt Lakris (utgått)
  • Dent Tenor (utgått)
  • Doctoral (halspastiller) (utgått)[20]
  • Domino (pastiller med menthol og malt) (utgått)
  • Fløtekaramell (utgått)
  • Fox Sitron (nå overtatt av Malaco)
  • Freshmint Peppermynta (utgått)
  • Furunål pastiller (utgått)
  • Granda drops (utgått)
  • Kongen av Norge (drops) (utgått)[21]
  • Malthol (halspastiller) (utgått)[22]
  • MIO (pastiller) (utgått)
  • Nigrol (halspastiller) (utgått)[23]
  • Norena (halspastiller) (utgått)[24]
  • Paradis (drops) (utgått)[25]

  • Plus Jordbær (fylt tyggegummi) (utgått)
  • Plus Peppermynte (fylt tyggegummi) (utgått)
  • Plus Sitron (fylt tyggegummi) (utgått)
  • P.P. Lakris (halspastiller) (utgått)
  • P.P. Lakris ekstra sterk (halspastiller) (utgått)
  • Rollo Engelsk karamell (utgått)
  • Rollo Lakris karamell (utgått)
  • SaltSild (ekstra salt lakris-gele) (nå overtatt av Malaco)
  • SurSild (ekstra syrlig frukt-gele) (nå overtatt av Malaco)
  • SMINT Mint (tyggedrops) (utgått)
  • SMINT Sitron (tyggedrops) (utgått)
  • Spin Fruktpastiller (utgått)
  • Tenor (halspastiller) (utgått)
  • Toy Mint-Sitron (tyggegummi) (utgått)
  • Toy Mint-Lakris (tyggegummi) (utgått)
  • Toy Peppermynte (tyggegummi) (utgått)
  • Toy Spearmint (tyggegummi) (utgått)

Dessert[rediger | rediger kilde]

  • Freia Aprikos Dessertsaus (utgått)
  • Freia Bringebærsaus til koking
  • Freia Daim Hard topping flaske
  • Freia Gelé Ananassmak (utgått)
  • Freia Gelé Appelsinsmak
  • Freia Gelé Blåbærsmak
  • Freia Gelé Boysenbærsmak (utgått)
  • Freia Gelé Bringebærsmak
  • Freia Gelé Jordbærsmak
  • Freia Gelé Kirsebærsmak (utgått)
  • Freia Gelé Kiwismak
  • Freia Gele Romsmak (utgått)
  • Freia Gelé Sitronsmak
  • Freia Gelé Stikkelsbærsmak (utgått)
  • Freia Gelé Tropisk type (utgått)
  • Freia Hurtiggelé Markjordbær
  • Freia Jordbærsaus flaske
  • Freia Jordbærsaus uten koking
  • Freia Karamellpudding pulver
  • Freia Karamellpudding spiseklar
  • Freia Karamellsaus flaske
  • Freia Mandelkjernepudding pulver
  • Freia Non Stop trekk flaske
  • Freia Rød Saus spiseklar

  • Freia Non Stop trekk flaske
  • Freia Rød Saus spiseklar
  • Freia Salt lakrissaus flaske
  • Freia Sitron-Fromasj pulver
  • Freia Sjokoladeglasur
  • Freia Sjokolade Hard topping flaske
  • Freia Sjokolademousse med Daim
  • Freia Sjokolademousse med Melkesjokolade
  • Freia Sjokolademousse med sjokoladebiter med 70% kakao
  • Freia Sjokoladepudding pulver
  • Freia Sjokoladepudding spiseklar
  • Freia Sjokoladepudding portions (2-pack)
  • Freia Sjokoladesaus flaske
  • Freia Snøhetta iskrempulver (utgått)
  • Freia Strøssel Daim
  • Freia Strøssel Non Stop
  • Freia Strøssel Oreo
  • Freia Strøssel Salt lakris
  • Freia Tiramisu Mousse
  • Freia Vaniljepudding portions (2-pack) (utgått 2013)
  • Freia Vaniljesaus spiseklar
  • Freia Vaniljesaus til koking
  • Freia Vaniljesaus uten koking

Baking[rediger | rediger kilde]

  • Freia Apsikat
  • Freia Bakepulver
  • Freia Dinosaurstrøssel
  • Freia Fruktblanding
  • Freia Gelétopper
  • Freia Hakkede Mandler
  • Freia Hjerter
  • Freia Kakefyll med Romsmak (utgått)
  • Freia Kakefyll med Vaniljesmak
  • Freia Kakemix Sjokoladekake (utgått)
  • Freia Krokan kakepynt
  • Freia Mandler skivede
  • Freia Makronfyll
  • Freia Melkelinser

  • Freia Pyntegelé grønn (utgått)
  • Freia Pyntegelé rød (utgått)
  • Freia Regia Bakekakao
  • Freia Sjokoladedekor Blonder
  • Freia Sjokoladedekor Hjerter
  • Freia Sjokoladedekor Tall og Bokstaver i Mørk sjokolade
  • Freia Snøkrystaller
  • Freia Sommerfugler
  • Freia Strøssel
  • Freia Sukat
  • Freia Sukat Hans og Grete (utgått)
  • Freia Sølvkuler
  • Freia Vaniljekrem
  • Freia Vaniljesukker

Andre produkter[rediger | rediger kilde]

  • Freia Brun Saus (utgått)
  • Freia Jam frysepulver
  • Freia Jam syltepulver
  • Freia Majones (utgått)
  • Freia O'boy (nå overtatt av Kraft Foods)
  • Freia Regia Kakao boks
  • Freia Regia Lett Kakao
  • Freia Regia Originalkakao

  • Freia Regia Sjokoladedrikk
  • Freia Regia Solbærtoddy
  • Freia Sellerisuppe (utgått)
  • Freia Sennep (utgått)
  • Freia Sjoko Latte
  • Freia Spinatsuppe (utgått)
  • Freia Tassimo kapsler
  • Freia Tomatsuppe (utgått)

Se også[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/471262592962816/?type=3&theater
  2. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/405716932850716/?type=1
  3. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/493304910758584/?type=3&theater
  4. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/558488514240223/?type=1&fref=nf
  5. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/389870441102032/?type=1
  6. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/372465876175822/?type=3&theater
  7. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/485629628192779/?type=1
  8. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1320101366_tigersjokolade.html
  9. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1301667311_freia_2000.html
  10. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/396008047154938/?type=3&theater
  11. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1320791724_capri.html
  12. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/517056275050114/?type=3&theater
  13. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/427447060677703/?type=3&theater
  14. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/398123123610097/?type=3&theater
  15. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1386829686_kronprinsesse_mrtha.html
  16. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1340826898_freia_mandelkrokan.html
  17. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1360214949_noblesse.html
  18. ^ https://www.facebook.com/Referansepolitiet/photos/a.282745198481224.70432.281745095247901/413830322039377/?type=3&theater
  19. ^ https://www.youtube.com/watch?v=I40XgVWx_Ro
  20. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1335288799_doctoral.html
  21. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1367692859_kongen_av_norge.html
  22. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1299267306_malthol.html
  23. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1316379404_nigrol.html
  24. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1327965224_norena.html
  25. ^ http://sjokoladeblogg1.blogg.no/1314817200_paradis.html

Litteratur[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]