Liste over Bergens gater

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk


Dette er en liste over veier og gater i Bergen per 3. november 2005.

SSR vedlikeholder offisielt alle gatenavn i Norge. Disse er tilgjengelig i Statens kartverk – VisVbase. Listen for Bergen i 1201GATE.TXT finner man ved å velge Hordaland, Bergen og så trykke lenken «Gatenavn med gatekoder, fra GAB. Pr. 3. november 2005». Her finner man blant annet gatens GAB-gatenummer.

Listen kan inneholde feil med stor istedenfor liten forbokstav i siste ledd.

Gater[rediger | rediger kilde]

A[rediger | rediger kilde]

  • Abels gate
  • Absalon Beyers gate
  • Adolph Bergs vei
  • Agnes Mowinckels gate
  • Akslabakken
  • Alf Bondes veg
  • Alfred Offerdals vei
  • Allébakken
  • Alléen
  • Allégaten
  • Allehelgens gate
  • Allestadhaugen
  • Allestadveien
  • Almelandsvegen
  • Almåsdalen
  • Almåsgrenda
  • Almåshaugane
  • Almåslia
  • Almåsrinden
  • Almåsvegen
  • Altonagaten
  • Alvehaugen
  • Alvøens Skol vei
  • Alvøveien
  • Amalie Skrams vei
  • Ambrosia Tønnesens plass
  • Andreas Gjellesviks veg
  • Ankerveien
  • Apeltunhaugene
  • Apeltunlien
  • Apeltunveien
  • Apotekarvegen
  • Arbeiderboligen
  • Arbeidergaten
  • Arbeiderplassen
  • Arbeidersmauet
  • Arhaugen
  • Armauer Hansens vei
  • Arnatveitlia
  • Arnatveitvegen
  • Arnavegen
  • Arne Abrahamsens vei
  • Arne Garborgs gate
  • Arnoldus Reimers' gate
  • Asbjørnsens gate
  • Askeladdveien
  • Askøyveien
  • Astrups vei
  • Asylplassen
  • Asylsmauet
  • Aurdalslia
  • Austlia
  • Austre Sagstadvegen
  • Austre Solheia
  • Austre Steinsvikåsen
  • Austrevågen
  • Austteigane

B[rediger | rediger kilde]

  • Badstustredet
  • Baglergaten
  • Bahusstraumen
  • Bahustræet
  • Bakersmauet
  • Bakkedalen
  • Bakkegaten
  • Bakken
  • Bakkesmauet
  • Balane
  • Balders vei
  • Baneveien
  • Bankgaten
  • Bankvegen
  • Banuren
  • Barkaleitet
  • Barliveien
  • Baugtveitvegen
  • Bautansgården
  • Bedehussmauet
  • Beiteveien
  • Bekkesvingen
  • Bekketomten
  • Bekkeveien
  • Bekkjarvikveien
  • Bellevue
  • Bellevuebakken
  • Bellgården
  • Bendixens vei
  • Benshaugen
  • Bergenhus
  • Bergveien
  • Berlegården
  • Bernhard Meyers vei
  • Beverveien
  • Birkebeinergaten
  • Birkelandsbotn
  • Birkelundsbakken
  • Birkeveien
  • Biskopshavn
  • Bispengsgaten
  • Bjerregårds gate
  • Bjorøyveien
  • Bjøllebotn
  • Bjønnahaugen
  • Bjørgebrekken
  • Bjørgedalen
  • Bjørgefaret
  • Bjørgegrend
  • Bjørgelien
  • Bjørgeveien
  • Bjørkedalen
  • Bjørkelien
  • Bjørkåsen
  • Bjørndalen
  • Bjørndalsbakken
  • Bjørndalsbrotet
  • Bjørndalsgrend
  • Bjørndalsskogen
  • Bjørndalsstølen
  • Bjørndalstjørnet
  • Bjørnestrand
  • Bjørneveien
  • Bjørns gate
  • Bjørnsløypet
  • Bjørnsons gate
  • Blekebakken
  • Blekenberg
  • Bleketrappene
  • Blindheimsvegen
  • Blomstølvegen
  • Blomvikveien
  • Blådalen
  • Blaauws vei
  • Boalths vei
  • Bogane
  • Bohrs gate
  • Bontelabo
  • Bontveitvegen
  • Borgatræet
  • Borgermester Platous gate
  • Borgesmauet
  • Botnane
  • Botnegrenda
  • Bradbenken
  • Brages vei
  • Brakehaugen
  • Brakestien
  • Brakeveien
  • Bratlandsmauet
  • Brattlandsveien
  • Brattlien
  • Bredalsmarken
  • Bredenbecksmauet
  • Bredsgården
  • Bregnestien
  • Breidablikkveien
  • Breiholten
  • Breimveien
  • Breimyra
  • Breisteinvegen
  • Breisteinvollen
  • Breistølen
  • Breistølsveien
  • Breivikdalen
  • Breiviken
  • Breiviksbakken
  • Breivikskjenet
  • Breivikstølen
  • Breiviksveien
  • Brennhaugen
  • Bretterne
  • Brinken
  • Brochbakken
  • Brunestykket
  • Bruraleitet
  • Brurastien
  • Bruskedalsreset
  • Bryggen
  • Bryggesporden
  • Bryggestredet
  • Bryggjedalen
  • Brøggers vei
  • Brønndalen
  • Brønndalsåsen
  • Brøstanesveien
  • Bråtet
  • Bråtet Terrasse
  • Bugården
  • Bukkedalsåsen
  • Buskavegen
  • Byfjellene
  • Bøhmergaten
  • Bøjarnesveien
  • Bøkeveien
  • Bøkkergaten
  • Bøkkersmauet
  • Bønesberget
  • Bønesheien
  • Bøneslien
  • Bønesskogen
  • Bønesstranden
  • Bønesstølen

C[rediger | rediger kilde]

  • C. J. Hambros vei
  • C. Sundts gate
  • Camilla Colletts gate
  • Cappes vei
  • Carl Konows gate
  • Christian Michelsens gate
  • Christies gate
  • Christinegård
  • Claus Fastings gate
  • Claus Frimanns gate
  • Claus Ockenssmauet
  • Conrad Mohrs veg
  • Cort Piilsmauet

D[rediger | rediger kilde]

  • Dag Hammarskjölds vei
  • Dalavegen
  • Dalhaugene
  • Dammaberget
  • Damsgårdsallmenningen
  • Damsgårdslien
  • Damsgårdslunden
  • Damsgårdsveien
  • Danckert Krohns gate
  • Daniel Hansens gate
  • Danmarks plass
  • Djupedalen
  • Dokkebakken
  • Dokkeboder
  • Dokken
  • Dokkeskjærskaien
  • Dokkeveien
  • Dolvikhaugene
  • Dolvikvegen
  • Domkirkegaten
  • Domkirkeplassen
  • Dortledhaugen
  • Dr Krohns Veg
  • Dragefjellsbakken
  • Dragefjellstrappen
  • Dragesmauet
  • Dreggsallmenningen
  • Drotningsvikveien
  • Dynevoll
  • Dyngelandseidet
  • Dyngelandsveien
  • Dyrhaugen
  • Dyvekegangen
  • Dådyrveien

E[rediger | rediger kilde]

  • Edvard Griegs Plass
  • Edvard Griegs vei
  • Edvardsens gate
  • Egedes gate
  • Egges vei
  • Eidehaugen
  • Eidsvågbakken
  • Eidsvåglien
  • Eidsvågskogen
  • Eidsvågtunet
  • Eidsvågveien
  • Eikebakken
  • Eikeneset
  • Eikeveien
  • Eikeviken
  • Eikhaugen
  • Eikåsen
  • Eikåslia
  • Eikåsneset
  • Eikåsvegen
  • Einelien
  • Einerhaugen
  • Einerkollen
  • Ekerdalen
  • Ekerstølsveien
  • Ekornveien
  • Ekrebakken
  • Ekregaten
  • Ekrehaugen
  • Ekrevegen
  • Eldsbakkane
  • Eldshovden
  • Elgveien
  • Eliasmarken
  • Ellerhusens vei
  • Ellingshaugen
  • Elsesro
  • Elsters gate
  • Elvavegen
  • Elvebakken
  • Elvegaten
  • Elvenesveien
  • Elvetun
  • Endregården
  • Endregårdsbakken
  • Endregårdsveien
  • Engelgården
  • Engen
  • Engesetveien
  • Engeveien
  • Engevikvegen
  • Enhjørningsgården
  • Erdalsveien
  • Erik Pontoppidans gate
  • Erleveien
  • Ernst Sars' vei
  • Ertrevågen
  • Ervikveien
  • Espedalen
  • Espehaugen
  • Espelandsvegen

F[rediger | rediger kilde]

  • Fabrikkgaten
  • Fabrikkvegen
  • Fagerbakken
  • Fagerdalen
  • Fagerhaug
  • Fagerheimstrappen
  • Fagernes
  • Fageråsen
  • Fageråsveien
  • Falkangervegen
  • Falsens vei
  • Fanafjellsvegen
  • Fanaflaten
  • Fanahammeren
  • Fanakrå
  • Fanastølen
  • Fanaveien
  • Fanavollen
  • Fantoftneset
  • Fantoftveien
  • Fantoftåsen
  • Farbotslia
  • Farvikvegen
  • Ferjevegen
  • Feråsen
  • Feråslia
  • Feråsvegen
  • Festningskaien
  • Finnbergåsen
  • Finnegården
  • Finnegårdsgaten
  • Finnemanns Plass
  • Finvaldsmauet
  • Fiolveien
  • Firdagaten
  • Fjellgaten
  • Fjellien
  • Fjellsdalen
  • Fjellveien
  • Fjordgaten
  • Fjæregaten
  • Fjæregrenden
  • Fjæresmauet
  • Fjøsangerveien
  • Flaktveitbotn
  • Flaktveitgeila
  • Flaktveitrinden
  • Flaktveitsvingane
  • Flaktveittræet
  • Flaktveitvegen
  • Flatane
  • Flatevad
  • Fleslandsvegen
  • Fleslandsvika
  • Flyen
  • Flyplassvegen
  • Fløenbakken
  • Fløenstien
  • Fløyfjellet
  • Fløygaten
  • Fløyveien
  • Folke Bernadottes vei
  • Folldalsheia
  • Folldalslia
  • Folldalsvegen
  • Foreningsgaten
  • Formanns vei
  • Forskjønnelsen
  • Forstandersmauet
  • Fortunbakkane
  • Fortunen
  • Forvasshaugen
  • Fossane
  • Fossekleiva
  • Fosswinckels gate
  • Fossåsen
  • Frams vei
  • Frants Beyers vei
  • Frederik Meltzers gate
  • Fredlundbakken
  • Fredlundsvingen
  • Fredlundveien
  • Fredrik Stangs vei
  • Fredriksberg
  • Fredriksbergsgaten
  • Fridalsveien
  • Frieda Fasmers vei
  • Friggs vei
  • Frimannsmauet
  • Fritz C. Riebers vei
  • Fritznersmauet
  • Frydenbølien
  • Frydenbøveien
  • Frydenlundsvegen
  • Frøyas vei
  • Furubakken
  • Furubotn
  • Furudalen
  • Furukollen
  • Furulien
  • Furulund
  • Furuveien
  • Fyllingsdalsveien
  • Fyllingsveien
  • Fæstergrenden
  • Fæsterlien
  • Fæsterveien
  • Fæsteråsen

G[rediger | rediger kilde]

  • Gabriel Tischendorfs vei
  • Galgebakken
  • Gamle Breivikveien
  • Gamle Kalvedalsveien
  • Gamle Kirkeveien
  • Gamle Kjøkkelvikveien
  • Gamle Mathopsveien
  • Gamle Nygårdsveien
  • Gamle Nøstegaten
  • Gamle Steinstøvegen
  • Gamle Synningavegen
  • Gamle Tennebekksveien
  • Gamlehaugveien
  • Gamlevegen
  • Gamsevegen
  • Gandalen
  • Garmann gate
  • Garnesfjæra
  • Garnesmarka
  • Garnesrenen
  • Garnesstølen
  • Garnestangen
  • Garnestona
  • Garnestræet
  • Garnesvegen
  • Gartnergaten
  • Garvergaten
  • Gaupåsvegen
  • Geithusvegen
  • Geitskaret
  • Georgernes Verft
  • Gerhard Grans vei
  • Gimlebakken
  • Gimleveien
  • Gimmelandsveien
  • Gjeble Pederssøns gate
  • Gjerdehaugene
  • Gjerdeveien
  • Gjerdingsskjenet
  • Gjøas vei
  • Glasskaret
  • Glasskaråsen
  • Godvikskjenet
  • Godviksvingene
  • Godvikveien
  • Gors vei
  • Gosen
  • Gotevollen
  • Granbakken
  • Granlien
  • Granveien
  • Gravdalsbakken
  • Gravdalspollen
  • Gravdalsveien
  • Grendatunvegen
  • Grensegrenden
  • Grimseiddalen
  • Grimseidholmen
  • Grimseidvegen
  • Grimseidåsen
  • Grimstadholmen
  • Grimstadneset
  • Grimstadvegen
  • Grindhaugvegen
  • Grunnane
  • Grøgårds gate
  • Grønnegaten
  • Grønnegrend
  • Grønnesmauet
  • Grønnestølsbakken
  • Grønnestølslien
  • Grønnestølstunet
  • Grønnestølsveien
  • Grønnevollen
  • Grønnlien
  • Grønskjeret
  • Grøvlesvingen
  • Gudrun Kolderups Veg
  • Gulbrandshaug
  • Gullbotn
  • Gullfjellsvegen
  • Gullskogården
  • Gullstølsbotn
  • Gullstølslien
  • Gullstølsstien
  • Gunvors vei
  • Gutenbergsveien
  • Gyldenprisveien
  • Gyseterlien
  • Gørbitz' gate
  • Gåsestien

H[rediger | rediger kilde]

  • Hagardsbakken
  • Hagerups vei
  • Hagevegen
  • Halfdan Kjerulfs gate
  • Hallheimslien
  • Hallskaret
  • Halvardskirkeplassen
  • Halvkannebakken
  • Halvkannesmauet
  • Halvorshagen
  • Hammarslandbakken
  • Hammarslandgrenda
  • Hamrehaugen
  • Hamreveien
  • Hans Hauges gate
  • Hans Holmboes gate
  • Hans Tanks gate
  • Harald Hårfagres gate
  • Harald Skjolds vei
  • Harald Sæveruds Veg
  • Hardangervegen
  • Hareveien
  • Hasselstien
  • Hatlestad Terrasse
  • Hatlestadlia
  • Hatleveien
  • Haugakleiva
  • Haugesmauet
  • Haugeveien
  • Hauglandsvegen
  • Haukeberget
  • Haukedalen
  • Haukedalsbotn
  • Haukedalsbrotet
  • Haukedalsveien
  • Haukelandsbakken
  • Haukelandsveien
  • Haukåsvegen
  • Hausdalsvegen
  • Haustbeitet
  • Hednemyrsvegen
  • Hednevegen
  • Heggebakken
  • Heggesmauet
  • Hegrenesveien
  • Heiane
  • Heiavegen
  • Heien
  • Helgeplasset
  • Helgesens gate
  • Hellandsgården
  • Helldalsgrenden
  • Helldalshaugen
  • Helldalslien
  • Helldalsneset
  • Helldalsstølen
  • Helldalssåta
  • Hellebakken
  • Helleveien
  • Helmers vei
  • Hennebysmauet
  • Henrik Jægers vei
  • Henrik Mohns vei
  • Henrik Wergelands gate
  • Herlandsvegen
  • Herlaugsbakkane
  • Herman Foss' gate
  • Herman Grans vei
  • Hesjaholtveien
  • Hesjakollen
  • Hesthaugvegen
  • Hetlebakkvegen
  • Hetlevikstraumen
  • Hetlevikstølen
  • Hetleviktoppen
  • Hetlevikåsen
  • Hilbrandt Meyers gate
  • Hillerenveien
  • Hillratjønnveien
  • Hitlandsbakkane
  • Hjalmar Brantings vei
  • Hjellestadnipen
  • Hjellestadvarden
  • Hjellestadvegen
  • Hjelms vei
  • Hjorteveien
  • Hjortlandsvegen
  • Hoffmanns vei
  • Holalien
  • Holbergsallmenningen
  • Holbergskaien
  • Hollendergaten
  • Holmedalsgården
  • Holtastølen
  • Holtavegen
  • Holtaåsen
  • Holtegården
  • Hop Terrasse
  • Hopsnesveien
  • Hopsåsen
  • Hordagaten
  • Hordnesveien
  • Hordvikneset
  • Hordvikvegen
  • Hovdenflaten
  • Hovdenlien
  • Hovdenveien
  • Hulda Garborgs gate
  • Huldretråkket
  • Hundhaugen
  • Hunstadsvingen
  • Hylkjebakken
  • Hylkjeflaten
  • Hylkjelia
  • Hylkjeneset
  • Hylkjesvingen
  • Hylkjevegen
  • Høgatun
  • Høgsetebrotet
  • Høgseteveien
  • Høgstølen
  • Høgåsen
  • Hølbekken
  • Høljarvegen
  • Haakon Sheteligs Plass
  • Haakon Sæthres vei
  • Håkonsgaten
  • Håkonshellaberget
  • Håkonshellatoppen
  • Håkonshellaveien
  • Haakonsvern
  • Haakonsvernveien
  • Håsteins gate
  • Håvardstunvegen

I[rediger | rediger kilde]

  • Ibsens gate
  • Idrettsveien
  • Iduns vei
  • Indre Arna-Vegen
  • Indre Steinsvik
  • Indre Sædal
  • Inger Bang Lunds vei
  • Inndalsveien
  • Ivar Aasens gate
  • Ivar Aasgaards veg

J[rediger | rediger kilde]

  • J. L. Mowinckels vei
  • Jacob Kjødes vei
  • Jacob Larsens vei
  • Jacob Sæthres vei
  • Jacob Aalls vei
  • Jacobsfjorden
  • Jahnebakken
  • Janaberget
  • Janaflaten
  • Janahaugen
  • Janastølen
  • Janaveien
  • Jansons gate
  • Jekteviken
  • Jekteviksbakken
  • Jekteviksveien
  • Jenny Linds vei
  • Jens Rolfsens gate
  • Jernbanebakken
  • Joachim Frieles gate
  • Joachim Lampes vei
  • Johan Berentsens vei
  • Johan Blytts vei
  • Johan Hjorts vei
  • Johan Mohrs gate
  • Johan Rongveds Veg
  • Johan Sverdrups vei
  • Johanne Juells gate
  • Johannes Bruns gate
  • John Lunds Plass
  • Jomfrustien
  • Jon Smørs gate
  • Jonas Lies vei
  • Jonas Reins gate
  • Jonstadveien
  • Jonsterhaugen
  • Jonsterhaugskiftet
  • Jonsvollsgaten
  • Jordalsveien
  • Junos vei
  • Jutulfaret
  • Jægerbakken
  • Jægermyren
  • Jørgen Moes gate

K[rediger | rediger kilde]

  • Kaigaten
  • Kalandsneset
  • Kalfarlien
  • Kalfarveien
  • Kalihaugen
  • Kalmargaten
  • Kalvaneset
  • Kalvatræet
  • Kalvedalsveien
  • Kanalveien
  • Kanonhaugen
  • Kaptein Amlands vei
  • Karensfryd
  • Karl Jebsens Veg
  • Karlslia
  • Karlsmarka
  • Kattuglebrotet
  • Keiserstien
  • Kiellands gate
  • Kipebakken
  • Kipesteinen
  • Kipeåsen
  • Kipledalen
  • Kiplehaugen
  • Kiplelien
  • Kipleskaret
  • Kipleveien
  • Kipo
  • Kippersmauet
  • Kirkebirkeland
  • Kirkegaten
  • Kirkeveien
  • Kirsten Flagstads vei
  • Kismulvegen
  • Kistebakkane
  • Kjeldeberg
  • Kjellersmauet
  • Kjelånæ
  • Kjelåvegen
  • Kjenndalsbrotet
  • Kjenndalslien
  • Kjenndalssæteren
  • Kjenndalstoppen
  • Kjenndalsåsen
  • Kjerreidvika
  • Kjøkkelvikbrekkene
  • Kjøkkelvikveien
  • Klasatjønnveien
  • Klaus Hanssens vei
  • Klauvaneset
  • Klauvarinden
  • Klauvsteinen
  • Kleivadalen
  • Kleiven
  • Klettevegen
  • Klingesmauet
  • Klokkarlien
  • Klokkersmauet
  • Kloppedalen
  • Kloppedalsveien
  • Klosteret
  • Klostergaten
  • Klosterhaugen
  • Klostersmauet
  • Knappenveien
  • Knattenveien
  • Knausen
  • Knut Johnsens vei
  • Knøsesmauet
  • Kobbeneset
  • Koengen
  • Kokstaddalen
  • Kokstadflaten
  • Kokstadgrenda
  • Kokstadvegen
  • Kollbudalen
  • Kollbulia
  • Kollen
  • Kollåsen
  • Kollåslia
  • Kollåsskiftet
  • Kolstibotn
  • Kolstien
  • Kolåshøyen
  • Komediebakken
  • Kong Olav Vs Plass
  • Kong Oscars gate
  • Kongleveien
  • Kongsbakken
  • Kongsbrekkene
  • Kongshavnveien
  • Kongsmyrveien
  • Konsul Børs' gate
  • Konvallveien
  • Koren Wibergs Plass
  • Korgelien
  • Korgeliskaret
  • Korskirkeveiten
  • Korsnesvegen
  • Krabbedalen
  • Krabbedalsflaten
  • Kringlebotn
  • Kringsjåveien
  • Kringstølen
  • Krinkelkroken
  • Kristian Bings vei
  • Kristiansholm
  • Kristofer Jansons vei
  • Krohnegården
  • Krohnengsgaten
  • Krohnengssmauet
  • Krohnhaugen
  • Krohnåsveien
  • Krokatjønnveien
  • Krokeidevegen
  • Krokeidluren
  • Kroken
  • Kronstadveien
  • Krybbesmauet
  • Kråkenesdalen
  • Kråkeneslien
  • Kråkenestoppen
  • Kråkenesveien
  • Kråvasslia
  • Kvamsvegen
  • Kvernabekkveien
  • Kvernevika
  • Kvernevikstemma
  • Kvernhusveien
  • Kvernslåttvegen
  • Kvitura
  • Kyrkjetangen

L[rediger | rediger kilde]

  • Laberget
  • Ladegårdsgaten
  • Ladegårdsterrassen
  • Ladegårdsveiten
  • Laksevågneset
  • Lakslia
  • Lamberts vei
  • Landåslien
  • Landåssvingen
  • Landåsveien
  • Langarinden
  • Langedalen
  • Langenesvegen
  • Langerekkja
  • Langes gate
  • Langeveien
  • Langhaugen
  • Langtovegen
  • Langåsen
  • Lappen
  • Lars Hilles gate
  • Laura Gundersens gate
  • Leikvangvegen
  • Leirvikflaten
  • Leirvikneset
  • Leirvikveien
  • Leirvikåsen
  • Leitet
  • Lerkerinden
  • Lerkeveien
  • Lerums vei
  • Lerumsbakken
  • Liaflaten
  • Liakroken
  • Liamyrane
  • Liarinden
  • Liastølen
  • Liavegen
  • Lien
  • Lilandsvegen
  • Lille Damsgårdsveien
  • Lille Kongshaugen
  • Lille Markeveien
  • Lille Skjolddalen
  • Lille Starefossveien
  • Lille Øvregaten
  • Lillehatten
  • Lilletveitveien
  • Lilletveitåsen
  • Lindealléen
  • Lindebergsmauet
  • Litlaskarstien
  • Litle Milde
  • Litleholten
  • Litleåsvegen
  • Loddefjordlien
  • Loddefjordveien
  • Lodin Lepps gate
  • Lokketodalen
  • Lokketomarka
  • Lokketona
  • Lokketovegen
  • Lonaleitet
  • Londalen
  • Londalsflaten
  • Londalslia
  • Loneveien
  • Lonåsen
  • Lotheveien
  • Lucie Wolffs gate
  • Lundagotnene
  • Lundhaugveien
  • Lungegårdsbakken
  • Lungegårdsgaten
  • Lungegårdskaien
  • Lyder Sagens gate
  • Lyderhorn
  • Lyderhornslien
  • Lyderhornsveien
  • Lyngbakken
  • Lyngberget
  • Lyngbødalen
  • Lyngbøkollen
  • Lyngbølien
  • Lyngbøveien
  • Lyngfaret
  • Lynghaugen
  • Lyngstien
  • Lyngveien
  • Lyrenesveien
  • Lyshovden
  • Lægdene
  • Lægdesvingen
  • Lærerbakken
  • Løbergsalleen
  • Løbergssvingen
  • Løbergstien
  • Løbergsveien
  • Lønborglien
  • Lønningsflaten
  • Lønningshaugen
  • Lønningsvegen
  • Løtveitlien
  • Løtveitneset
  • Løtveitveien
  • Løvstakklien
  • Løvstakkveien
  • Løvåsbakken
  • Løvåsveien
  • Løytnant Bjelkes gate

M[rediger | rediger kilde]

  • Magdalenagangen
  • Magnus Barfots gate
  • Magnus Lagabøtes Plass
  • Mannsverk
  • Marcus Thranes vei
  • Margaretastredet
  • Marikollen
  • Marineveien
  • Markaneset
  • Marken
  • Markesmauet
  • Markeveien
  • Marmorneset
  • Marsveien
  • Martensgården
  • Martin Vahls gate
  • Mathopsveien
  • Medhaugen
  • Medhaugsflaten
  • Meiseveien
  • Menneskerettighetenes Plass
  • Merkesvika
  • Merkurveien
  • Michael Krohns gate
  • Midthagen
  • Midtkleiva
  • Midtlia
  • Midtre Prestavegen
  • Midtre Tuft
  • Midtunbrekken
  • Midtunhaugen
  • Midtunheien
  • Midtunlia
  • Midtunstien
  • Midtunveien
  • Mildegeilen
  • Mildevegen
  • Minde Allé[trenger referanse]
  • Mindeveien
  • Minnestraumen
  • Mitzellsmauet
  • Mjeldheimskleiva
  • Mjeldheimsmyra
  • Moldahaugane
  • Moldalia
  • Moldamyrane
  • Moldbakken
  • Molløesmauet
  • Monrad Mjeldes vei
  • Mons Slettens Veg
  • Mor Åses vei
  • Morvikbotn
  • Morvikbrekkene
  • Morviklien
  • Morviksanden
  • Morvikveien
  • Mosebakken
  • Mostølen
  • Mulebakken
  • Mulesvingen
  • Munkebekksmauet
  • Munkebotn
  • Munkebryggen
  • Munkelivsgaten
  • Muséplassen
  • Myntevikvegen
  • Myrarinden
  • Myraskjenet
  • Myraveien
  • Myrdalshovden
  • Myrdalskogen
  • Myrdalsvegen
  • Myrholtet
  • Møhlenprisbakken
  • Møhlenprisboder
  • Møhlenpriskaien
  • Møhlenpristrappen
  • Møllendalsbakken
  • Møllendalsveien
  • Møllergården
  • Mølleveien
  • Møregaten
  • Mårdalen
  • Måseskjæret
  • Måseskjærveien

N[rediger | rediger kilde]

  • Nagelgården
  • Nansens vei
  • Nattlandsbotn
  • Nattlandsfjellet
  • Nattlandslien
  • Nattlandsrinden
  • Nattlandsveien
  • Nattlandsåsen
  • Naustvegen
  • Nebbestølen
  • Nebbeveien
  • Nedbergelien
  • Nedberget
  • Nedbergeveien
  • Nedre Banesmauet
  • Nedre Bjørkåsen
  • Nedre Blekeveien
  • Nedre Dynnersmauet
  • Nedre Fjellsmauet
  • Nedre Gartnergaten
  • Nedre Hamburgersmauet
  • Nedre Kirkebirkeland
  • Nedre Korskirkeallmenningen
  • Nedre Krohnegården
  • Nedre Lønborg
  • Nedre Nattland
  • Nedre Nøttveit
  • Nedre Ole Bulls Plass
  • Nedre Prestavegen
  • Nedre Skjoldveien
  • Nedre Slettestølen
  • Nedre Smøråsflaten
  • Nedre Smøråsveien
  • Nedre Stiaberget
  • Nedre Strangehagen
  • Nedre Stølen
  • Nedre Teigland
  • Nedre Ulsetskogen
  • Nedre Åstveit
  • Nedrelien
  • Neptuns vei
  • Nesbakken
  • Neset
  • Neshaugen
  • Nesjavegen
  • Nesmyren
  • Nesttunbrekken
  • Nesttunhalsen
  • Nesttunkollen
  • Nesttuntræet
  • Nesttunveien
  • Nesveien
  • Neumanns gate
  • Nicolaysens vei
  • Nikolaikirkeallmenningen
  • Nikolaismauet
  • Nils Hertzbergs gate
  • Nils Klims gate
  • Nils Langhelles vei
  • Nina Griegs gate
  • Nipedalen
  • Nipedalsstien
  • Nonnesetergaten
  • Nonnestien
  • Nordahl Bruns gate
  • Nordahl Griegs vei
  • Nordahl Rolfsens vei
  • Nordbø
  • Nordbøveien
  • Nordeidbrekka
  • Nordeidedalen
  • Nordeidevegen
  • Nordeidkollen
  • Nordeidstraumen
  • Nordeidstølen
  • Nordeidåsen
  • Nordgardsleitet
  • Nordgardsveien
  • Nordhagen
  • Nordhordlandsvegen
  • Nordlia
  • Nordnesbakken
  • Nordnesbodene
  • Nordnesgaten
  • Nordnesparken
  • Nordnesveien
  • Nordnæsdalsveien
  • Nordre Brurås
  • Nordre Drotningsvik
  • Nordre Furudalen
  • Nordre Gommershaugen
  • Nordre Grønnevollen
  • Nordre Kleivesmauet
  • Nordre Krabbedalen
  • Nordre Langarinden
  • Nordre Muregården
  • Nordre Nattlandsfjellet
  • Nordre Nesjavegen
  • Nordre Nøstekaien
  • Nordre Oterveien
  • Nordre Ravnedalen
  • Nordre Skansemyren
  • Nordre Skogveien
  • Nordre Skuteviksveien
  • Nordre Steinestø
  • Nordre Steinkjellersmauet
  • Nordre Toppe
  • Nordre Tuft
  • Nordre Vallaveien
  • Nordre Vardhaugen
  • Nordrehaug
  • Nordrevoll
  • Nordstrandvegen
  • Nordvikvegen
  • Nordåsbrotet
  • Nordåsdalen
  • Nordåsgrenda
  • Nordåshøgda
  • Nordåsneset
  • Nordåstræet
  • Nordåsvegen
  • Norheimsveien
  • Nubbebakken
  • Nybøveien
  • Nydalen
  • Nye Sandviksveien
  • Nygaten
  • Nygjerdet
  • Nygårdsgaten
  • Nygårdslien
  • Nygårdsmyren
  • Nygårdsviken
  • Nygårdsvikveien
  • Nyhauglien
  • Nyhaugstien
  • Nyhaugveien
  • Nyhaugåsen
  • Nyhavn
  • Nyhavnsbakken
  • Nyhavnssvingen
  • Nyhavnsveien
  • Nykirkeallmenningen
  • Nykirkekaien
  • Nykirkesmauet
  • Nylandsveien
  • Nylendet
  • Nylundsveien
  • Ny-Paradis
  • Nystuveien
  • Nøstebodene
  • Nøstegaten
  • Nøstetorget
  • Nøttveitlien
  • Nøttveitveien
  • Nøysomheten

O[rediger | rediger kilde]

  • O. J. Brochs gate
  • Odd Frantzens plass
  • Observatoriegaten
  • Odins vei
  • Olaf Ryes vei
  • Olav Bjordals Veg
  • Olav Kyrres gate
  • Olav Rustis gate
  • Olderbakken
  • Olderkjerret
  • Oldernesveien
  • Oldersmauet
  • Ole Brinchs vei
  • Ole Bulls plass
  • Ole Eides gate
  • Ole Irgens' vei
  • Ole Landmarks vei
  • Ole Vigs gate
  • Olinestien
  • Olsvikfjellet
  • Olsvikmarken
  • Olsvikskjenet
  • Olsvikskrenten
  • Olsvikstallen
  • Olsvikveien
  • Olsvikåsen
  • Oppetveiten
  • Oppetveitlia
  • Orreveien
  • Ortuflaten
  • Ortugrenden
  • Ortustranden
  • Ospelia
  • Osveien
  • Oterveien

P[rediger | rediger kilde]

  • Paradisalléen
  • Paradishøyden
  • Paradisleitet
  • Paradisstranden
  • Parkveien
  • Pavels vei
  • Peer Gynts vei
  • Persenbakken
  • Petedalsflaten
  • Petedalsheia
  • Peter Jebsens Veg
  • Peter Motzfeldts gate
  • Pinnelien
  • Plytten
  • Porsveien
  • Prahls vei
  • President Christies vei
  • Prestestien
  • Professor Arentz' gate
  • Professor Dahls gate
  • Professor Hansteens gate
  • Professor Keysers gate
  • Professorveien
  • Proms gate
  • Puddefjordsbroen
  • Pyttergrenden
  • Pålaveien
  • Paasches allé

R[rediger | rediger kilde]

  • Rabben
  • Rambjølleveien
  • Ramsvikveien
  • Rasmus Meyers allé
  • Rasmusvegen
  • Ravnestølen
  • Reinane
  • Reinkornvegen
  • Rekdalsveien
  • Renen
  • Repelen
  • Repslagerbakken
  • Repslagergaten
  • Richard Nordraaks gate
  • Rieber-Mohns vei
  • Rinddalen
  • Riplegården
  • Risnesvegen
  • Roald Amundsens vei
  • Rogagaten
  • Rogges vei
  • Rognehaugen
  • Rognesmauet
  • Rollandslia
  • Rollandsstølen
  • Rollandsvegen
  • Romslovegen
  • Rosenbergsgaten
  • Rosenkrantzgaten
  • Rosenlundveien
  • Rosesmauet
  • Ross-smauet
  • Rotthaugsgaten
  • Rotvollen
  • Rugdeveien
  • Rummelhoffsmauet
  • Rundemansveien
  • Ruskeneshaugen
  • Rødshella
  • Rådhusgaten
  • Rådstuplassen
  • Råtræet
  • Råtun
  • Råvarden

S[rediger | rediger kilde]

  • Sageneset
  • Sagstadvegen
  • Sagstadvika
  • Saksarhaugen
  • Saksarlia
  • Saksarrinden
  • Salhuslia
  • Salhussvingen
  • Salhusvegen
  • Sandbrekketoppen
  • Sandbrekkeveien
  • Sandbrogaten
  • Sanddalsbotn
  • Sanddalskollen
  • Sanddalsringen
  • Sanddalsveien
  • Sanddalsåsen
  • Sandeidbrotet
  • Sandslibakken
  • Sandslihaugen
  • Sandsliheiane
  • Sandslihovden
  • Sandslikroken
  • Sandslimarka
  • Sandslivegen
  • Sandsliåsen
  • Sandven Hageby
  • Sandvikens Tor gate
  • Sandviksbodene
  • Sandviksleitet
  • Sandvikslien
  • Sandviksstranden
  • Sandvikstorget
  • Sandviksveien
  • Saudalen
  • Saudalskleivane
  • Sauråsbakken
  • Schweigårds vei
  • Seiersbjerget
  • Seimsheia
  • Seimshovden
  • Seimskleiva
  • Seimsleitet
  • Seimslia
  • Seimsvegen
  • Sekkegaten
  • Seljebakken
  • Seljesvingen
  • Selvikveien
  • Senholmen
  • Sethøyen
  • Shetlands-Larsens brygge
  • Sigurds gate
  • Sikthaugen
  • Sikthaugen terrasse
  • Sildaberget
  • Siljustølvegen
  • Sineset
  • Sivles gate
  • Sjøbrekken
  • Sjøbrotet
  • Sjøgaten
  • Sjøkrigsskoleveien
  • Sjøveien
  • Skaffarmyrane
  • Skagetjernvegen
  • Skagevegen
  • Skansebakken
  • Skansegaten
  • Skanselien
  • Skansemyrsveien
  • Skarefjellet
  • Skarehaugene
  • Skarelien
  • Skaretoppen
  • Skareveien
  • Skautaleitet
  • Skeielia
  • Skeievegen
  • Skipanesvegen
  • Skiparviklien
  • Skivebakken
  • Skjenbrekken
  • Skjeneviksveien
  • Skjenlien
  • Skjentoppen
  • Skjoldberg
  • Skjolddalen
  • Skjoldhøyden
  • Skjoldlien
  • Skjoldstølen
  • Skjoldtræet
  • Skjoldveien
  • Skoglien
  • Skolegaten
  • Skolestien
  • Skoltegrunnskaien
  • Skoltehaugen
  • Skomværs vei
  • Skostredet
  • Skottegaten
  • Skottesalen
  • Skraneflaten
  • Skranelia
  • Skraneskogen
  • Skranevegen
  • Skrenten
  • Skrivergaten
  • Skrivergården
  • Skuldveien
  • Skulevegen
  • Skulstadvegen
  • Skutevikens Smalgang
  • Skutevikens Tver gate
  • Skuteviksbodene
  • Skutevikstorget
  • Skuteviksveien
  • Skytterveien
  • Skålevikstølen
  • Skålevikveien
  • Sleipners vei
  • Slembevegen
  • Slettebakksveien
  • Sletteneset
  • Slettenvegen
  • Slettestølsvegen
  • Slettevikvegen
  • Sliberget
  • Slottsgaten
  • Slåtthauglien
  • Slåtthaugveien
  • Smalgangen
  • Smedsvikneset
  • Smogabakkane
  • Smøråshagen
  • Smøråslien
  • Smøråsveien
  • Småskansen
  • Småstrandgaten
  • Snarveien
  • Snekkerplassen
  • Snekkevikvegen
  • Sofus Madsens vei
  • Solbakken
  • Solbakksvingen
  • Solbrekken
  • Solegårdsveien
  • Soleiveien
  • Solhaugveien
  • Solheims Tver gate
  • Solheimsgaten
  • Solheimslien
  • Sollien
  • Sollsmittet
  • Solveien
  • Solåsen
  • Sophus Pihls gate
  • Sotraveien
  • Sparebanksgaten
  • Sparresgaten
  • Spelhaugen
  • Spondalen
  • Spurvestien
  • Spåkevegen
  • St. Clemens' vei
  • St. Halvards vei
  • St. Hanshaugen
  • St. Hansstredet
  • St. Jakobs plass
  • St. Jørgens gate
  • St. Olavs vei
  • St. Sunnivas vei
  • St. Torfinns vei
  • Stabburveien
  • Stadionveien
  • Stallane
  • Stallaveien
  • Stallkleiven
  • Stamerbakken
  • Stamsneset
  • Starabakken
  • Starasvingen
  • Starefossbakken
  • Starefosslien
  • Starefoss-Svingen
  • Starefossveien
  • Starvhusgaten
  • Stasjonsveien
  • Statsminister Michelsens vei
  • Statsråd Sælens vei
  • Stavkirkeveien
  • Stegane
  • Steinestøvegen
  • Steinkjellerbakken
  • Steinkjellergaten
  • Steinkjellerkroken
  • Steinsvikgrend
  • Steinsvikkroken
  • Steinsvikneset
  • Steinsvikskaret
  • Steinsvikskrenten
  • Steinsvikvegen
  • Steintræbakken
  • Steintrælien
  • Steintræveien
  • Stemmelia
  • Stemmeveien
  • Stephansens veg
  • Stiaberget
  • Stokkedalen
  • Stokkedalslien
  • Storaneset
  • Storbotn
  • Store Starefossen
  • Storehovden
  • Storesåta
  • Storetveitrinden
  • Storetveitvegen
  • Storetveitåsen
  • Storevarden
  • Storhammeren
  • Storhaugen
  • Storheia
  • Storheilia
  • Storingavika
  • Storms gate
  • Storrinden
  • Storrindlia
  • Storåsen
  • Strandbakken
  • Strandgaten
  • Strandkaien
  • Strandlien
  • Strandveien
  • Strangebakken
  • Strangehagen
  • Strangehagesmauet
  • Strangeplassen
  • Straumelien
  • Straumesvingen
  • Straumeveien
  • Straumshaugen
  • Strimmelen
  • Struthaugen
  • Strømgaten
  • Stuajordet
  • Stubs gate
  • Studentbyen Nattland
  • Stølegaten
  • Stølesmauet
  • Støletorget
  • Stølshaugen
  • Stølsvegen
  • Sudmanns vei
  • Sukkerhusgaten
  • Sundby-Hvorups vei
  • Sundts vei
  • Svaneviksveien
  • Svartediksveien
  • Svartefjorden
  • Sveiarhaugen
  • Sveiarvegen
  • Svensgården
  • Sverre Hjetlands vei
  • Sverres gate
  • Sverresborggrenden
  • Svineryggen
  • Svingen
  • Sydnesgaten
  • Sydneshaugen
  • Sydneskleiven
  • Sydnesplassen
  • Sydnessmauet
  • Sygnagaten
  • Synningavegen
  • Sædalssvingene
  • Sædalsveien
  • Sælenveien
  • Sæls vei
  • Sæterstølvegen
  • Sæterveien
  • Sætrefjellet
  • Sætrevegen
  • Sølvberget
  • Søndre Allmenningen
  • Søndre Bellevueveien
  • Søndre Beverveien
  • Søndre Blekeveien
  • Søndre Furudalen
  • Søndre Kleivesmauet
  • Søndre Munkelivsgaten
  • Søndre Møhlenprisveien
  • Søndre Nyhaugåsen
  • Søndre Ravnedalen
  • Søndre Renen
  • Søndre Skogveien
  • Søndre Steinkjellersmauet
  • Søndre Van Der Weldes vei
  • Søndre Øyjorden
  • Søre Brurås
  • Søre Skulstad
  • Søre Titlestad
  • Søre Tuft
  • Søre Vallavegen
  • Sørehavnveien
  • Søreidneset
  • Søreidtræet
  • Søreidtunet
  • Søreidåsen
  • Søren Jaabæks vei
  • Sørfjordvegen
  • Sørhagen
  • Sørhaugen
  • Sørlia
  • Søråsbrotet
  • Søråshøgda
  • Søstergården
  • Søthullet
  • Søvikdalen
  • Søvikgeilen
  • Søvikhaugen
  • Søvikheia
  • Søvikmarka
  • Søvikneset
  • Såtevegen

T[rediger | rediger kilde]

  • Takvamvegen
  • Tarlebøveien
  • Tartargaten
  • Teatergaten
  • Teigane
  • Teiganeset
  • Teiglandsvegen
  • Tellevikvegen
  • Telthussmauet
  • Tempelkroken
  • Terneveien
  • Tertnesflaten
  • Tertnesgrenden
  • Tertneshøyden
  • Tertnesveien
  • Tertnesåsen
  • Thomasstien
  • Thormøhlens gate
  • Tidemands gate
  • Timhøyen
  • Tipphaugen
  • Titlestadveien
  • Tjernveien
  • Tjuvikvegen
  • Tjørnhaugen
  • Todnhaugen
  • Tollbodallmenningen
  • Toppemyr
  • Toppevegen
  • Torborg Nedreaas' gate
  • Tordenskjolds gate
  • Torgallmenningen
  • Torget
  • Torggaten
  • Torgny Segerstedts vei
  • Torpevikveien
  • Tors vei
  • Torvbakken
  • Torvdalsveien
  • Torvfjellet
  • Torvli
  • Totlandsveien
  • Tranehaugen
  • Traneveien
  • Trangesmauet
  • Traudalen
  • Traudalsgrend
  • Travparkvegen
  • Trengereidbrekka
  • Trengereidgeila
  • Trengereidlia
  • Trengereidsvingane
  • Troldhaugveien
  • Trollbakken
  • Trolldalen
  • Trollien
  • Trosteveien
  • Tryms vei
  • Træsgrenda
  • Tuftadalen
  • Tullins gate
  • Tunesvegen
  • Tunveien
  • Ture Nermans vei
  • Tvedtegården
  • Tveiteråsveien
  • Tverrgaten
  • Tverrveien
  • Tyriveien
  • Tyrs vei
  • Tømmerbakken
  • Tømmerlien
  • Tømmervågen
  • Tømmeråsen
  • Tårnplassen

U[rediger | rediger kilde]

  • Ulrikke Pihls plass
  • Ulriksdal
  • Ulsberglia
  • Ulsetskogen
  • Ulsetåsen
  • Ulsmågskaret
  • Ulsmågveien
  • Ulsmågåsen
  • Ulvedalen
  • Ulvhøyen
  • Unnelandsneset
  • Unnelandsvegen
  • Uren
  • Utløbakken
  • Utsikten

V[rediger | rediger kilde]

  • Vadmyrveien
  • Vaksdalsvegen
  • Valkendorfsgaten
  • Vallaheiene
  • Vallahøyden
  • Vallalien
  • Vallaskaret
  • Vallerhaugen
  • Van Der Weldes vei
  • Vardesvingen
  • Vardeveien
  • Vaskerelven
  • Vaskerelvsmauet
  • Vassendveien
  • Vassteigen
  • Vatnaneset
  • Veiten
  • Venåsen
  • Verftsbakken
  • Verftsgaten
  • Verftssmauet
  • Verftstrappen
  • Veslefrikkveien
  • Vesthagen
  • Vestlivegen
  • Vestlundveien
  • Vestre Drotningsvik
  • Vestre Fantoftåsen
  • Vestre Holbergsallmenningen
  • Vestre Hopsveien
  • Vestre Mulelvsmauet
  • Vestre Murallmenningen
  • Vestre Nordgardsleitet
  • Vestre Rå
  • Vestre Sandslimarka
  • Vestre Sikthaugen
  • Vestre Skjoldlien
  • Vestre Skostredet
  • Vestre Solheia
  • Vestre Steinsvikåsen
  • Vestre Storheilia
  • Vestre Strømkaien
  • Vestre Torggaten
  • Vestre Vadmyra
  • Vestre Vallaveien
  • Vetrlidsallmenningen
  • Veversmauet
  • Viddalen
  • Vihantis vei
  • Vikaleitet
  • Vikavegen
  • Vikedalen
  • Vikens gate
  • Vilhelm Bjerknes' vei
  • Villaveien
  • Vincens Lunges gate
  • Vinddalsveien
  • Vindharpevegen
  • Vinjes gate
  • Vinkelsmauet
  • Vognstølbakken
  • Vognstølen
  • Voldene
  • Vollane
  • Vollavegen
  • Von Der Ohes vei
  • Vossegården
  • Våganeset
  • Vågedalen
  • Vågsallmenningen
  • Vågsbotn
  • Vågsbøvegen
  • Vågsgaten
  • Vågslien
  • Våkleivbakken
  • Våkleivbrotet
  • Våkleiven
  • Våkleivskogen
  • Våkleivåsen

W[rediger | rediger kilde]

  • Wallemslien
  • Wallemsskogen
  • Wallemsvikveien
  • Washingtons vei
  • Welhavens gate
  • Wergelandsalléen
  • Wergelandsbakken
  • Wergelandsåsen
  • Wernersholmveien
  • Wesenbergsmauet
  • Wessels gate
  • Wiers-Jenssens vei
  • Willy Valentinsens vei
  • Wolffs gate
  • Wollert Konows Plass

Y[rediger | rediger kilde]

  • Ytre Arna-Vegen
  • Ytre Markeveien
  • Ytre Morvik
  • Ytrebygdsvegen

Z[rediger | rediger kilde]

Æ[rediger | rediger kilde]

Ø[rediger | rediger kilde]

  • Ørnahaugen
  • Ørnefjellet
  • Østlien
  • Østre Breivikskjenet
  • Østre Hopsveien
  • Østre Mulelvsmauet
  • Østre Murallmenningen
  • Østre Nattlandsfjellet
  • Østre Nesttunveien
  • Østre Nordeidbrekka
  • Østre Ole Brinchs vei
  • Østre Skostredet
  • Østre Stiaberget
  • Østre Strømkaien
  • Østre Tertnesåsen
  • Øvre Bergveien
  • Øvre Bjørkåsen
  • Øvre Blekeveien
  • Øvre Brøstanesveien
  • Øvre Dreggsallmenningen
  • Øvre Dynnersmauet
  • Øvre Eikeviken
  • Øvre Fantoftåsen
  • Øvre Fjellsmauet
  • Øvre Flaktveit
  • Øvre Folldalslia
  • Øvre Fredlundveien
  • Øvre Fyllingsveien
  • Øvre Gyldenprisveien
  • Øvre Hamburgersmauet
  • Øvre Heien
  • Øvre Holen
  • Øvre Hopsnesveien
  • Øvre Kalfarlien
  • Øvre Kaptein Amlands vei
  • Øvre Kirkebirkeland
  • Øvre Kolstien
  • Øvre Kongsbrekkene
  • Øvre Korskirkeallmenningen
  • Øvre Korskirkesmauet
  • Øvre Krabbedalen
  • Øvre Krohnåsen
  • Øvre Kråkenes
  • Øvre Lyngbø
  • Øvre Lynghaugen
  • Øvre Lønborg
  • Øvre Ole Bulls Plass
  • Øvre Pinnelien
  • Øvre Prestavegen
  • Øvre Riplegården
  • Øvre Råtræet
  • Øvre Sandviksveien
  • Øvre Seimsmark
  • Øvre Sollien
  • Øvre Stadionveien
  • Øvre Sædalsveien
  • Øvre Tellevik
  • Øvre Titlestad
  • Øvre Våganeset
  • Øvre-Eide
  • Øvregaten
  • Øvrelien
  • Øvretveitvegen
  • Øvstebøvegen
  • Øvsttunbrekken
  • Øvsttunlien
  • Øvsttunvegen
  • Øvsttunåsen
  • Øyjordsbotn
  • Øyjordslien
  • Øyjordsveien
  • Øyjordsåsen
  • Øykjeneset
  • Øysteins gate


Å[rediger | rediger kilde]

  • Aad Gjelles gate
  • Ådlandsstraumen
  • Ådnavegen
  • Ågotaskaret
  • Åmundsdalen
  • Åmundsleitet
  • Åmundssvingen
  • Årstadgeilen
  • Årstadveien
  • Åsamyrane
  • Åsane Senter
  • Åsaneveien
  • Åsbakken
  • Åsheimsvegen
  • Åslia
  • Åsligrenda
  • Åstveitskogen
  • Åstveittunet
  • Åstveitveien

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]