Liste over øyer i Hordaland

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Gå til: navigasjon, søk

Dette er en liste over øyer i Hordaland. Listen er inndelt etter kommuner, og tar ikke med øyer i innsjøer. Merk at det kan brukes flere stavemåter for samme stedsnavn, som -ø, -øy og -øyno, -skjer og -skjær. Noen øyer og skjær refereres til både i entall og flertall, og enkelte øyer kan ha samme navn. Austrheim og Radøy kommuner mangler i listen.

Askøy kommune[rediger | rediger kilde]

Askøy i bakgrunnen, bak Bergen sentrum.
  • Agnesholmane
  • Agnøy, stora og litla
  • Apalholmen
  • Askøy (veiforbindelse)
  • Basholmen
  • Basholmsskjeret
  • Bekkeskjeret
  • Berlandsholmen, nordre og søre
  • Berlandsøyna
  • Bollen
  • Bollholmane
  • Bratten
  • Bukkholmen
  • Båtholmen
  • Børøyna, stora og litla
  • Eikvågholmen
  • Ertenøyane
  • Flatholmen
  • Flena
  • Florvågskjeret
  • Florvågøyna (veiforbindelse)
  • Flosundholmen
  • Færøyna
  • Geitholmen
  • Gommen
  • Gulbrandsøyna (veiforbindelse)
  • Guleskjeret
  • Guleskjeri
  • Gullskjeret
  • Gulskjeret
  • Hansholmen
  • Hanøyni (veiforbindelse)
  • Hauglandsøy
  • Herdla (veiforbindelse)
  • Hillesøyna (veiforbindelse)
  • Hjelmen
  • Hjelmeskjæret
  • Hjeltaskjeret
  • Holmen, nordre og søre
  • Horsøy (veiforbindelse)
  • Håholmen
  • Håpoldøyna (veiforbindelse)
  • Høgholmen
  • Hønsene
  • Jakobsøyna
  • Jekteviksholmen
  • Kallsøykalven
  • Kallsøyna
  • Kalven
  • Kjuasteinholmen
  • Kjuasteinskjæret
  • Kjæringa
  • Kleppsskjera
  • Knektholmen
  • Kobbeholmen
  • Krabbeskjeret
  • Kristofferholmen
  • Krossholmen
  • Krossundholmen
  • Krækjebærholmen
  • Krækjebærskjæra
  • Kvernane
  • Kvitholmane
  • Laksholmen
  • Laksholmen, ytre og indre
  • Lamholmen
  • Lamøyna
  • Langeskjeret
  • Langøyna
  • Langøyni, store
  • Lauvøyna, litla (veiforbindelse)
  • Lauvøyna, stora (veiforbindelse)
  • Lindholmen
  • Lisløyna
  • Lisstraumholmen
  • Litlalangøyna
  • Lykleøyna
  • Lyngholmen
  • Låsbu
  • Marholmen
  • Maurholmen
  • Midtøyna
  • Myrbærholmen
  • Myrbærskjeret
  • Måseskjeret
  • Naustøyna
  • Osksen, store og litle
  • Parisholmane
  • Pollskjæret
  • Prestholmen
  • Presthomen
  • Purkholmen
  • Ramsøy (veiforbindelse)
  • Randeskjeret
  • Raunholmen
  • Ringskjeret
  • Risholmen
  • Risholmen, ytra og indra
  • Risøyna
  • Rotøyna, nordra, midtre og søre
  • Røbberholmane
  • Sandskjera
  • Skardholmen (halvøy)
  • Skarven
  • Skarveskjera
  • Skarvøyna
  • Skjersholmen, vestre
  • Skogholmen
  • Skorpo
  • Skotnesholmane
  • Skotnesholmen, store og lille
  • Slottet
  • Smalnesskjæret
  • Småholmane
  • Småholmen
  • Småskjeret
  • Småvær
  • Smørsjøholmen, nordre og søndre (veiforbindelse)
  • Smørøskjo
  • Steinsundskjera
  • Storholmen
  • Storoksen
  • Storøyna
  • Straumholmen (veiforbindelse)
  • Straumsnesholmane
  • Synnøyna
  • Tinnholmen
  • Torvholmen
  • Trettøyna, stora og litla
  • Turiholmen
  • Vadi
  • Vardøyna (veiforbindelse)
  • Vollen
  • Ytstøyna
  • Åløyholmen

Austevoll kommune[rediger | rediger kilde]

  • Albrugsneset
  • Anfisholmen
  • Arholmen
  • Austreholmen
  • Baberholmen
  • Bakholmen, store, vestre og litle
  • Bergsholmen
  • Bjellandsøya
  • Bjånesøya (veiforbindelse)
  • Bjørn, store
  • Bleika
  • Bleika (ved Lindholmen)
  • Bleiken (ved Hillerøya)
  • Bleikjo
  • Blænesøya
  • Bodholmen
  • Brattholmen
  • Breidvikskjeret
  • Brennholmane
  • Brødrene, nordre og søre
  • Buerholm
  • Buholmen
  • Buseholmen
  • Butersholmen
  • Drevskjæra, vestre og austre
  • Drøno/Drøni (veiforbindelse)
  • Dåsholmen
  • Eidholmen
  • Eidholmen, nordre og litle
  • Eikholmen
  • Elljarnet
  • Englamarkskaget
  • Erdalskjæret
  • Erholmen
  • Fangholmen
  • Fangholmen, litle
  • Flatholmen
  • Flatholmen (ved Lundøya)
  • Flatøy
  • Flatøya
  • Flatøya, litla og stora
  • Flatøyskjæret
  • Florsskjær
  • Flossholmen
  • Fluholmen, vestre og austre
  • Fugleøya
  • Furen
  • Furuholmen
  • Galten
  • Galten, litle
  • Geiløy
  • Geitholmen
  • Geitøy
  • Gjenga, ytre og indre
  • Gjengene
  • Grautaskjær
  • Greipingen
  • Grøningen
  • Gulaskjeret
  • Gulholmskjær
  • Gåaholmen
  • Heggevikskjær
  • Helgeskjer, litle
  • Helgeskjeret
  • Helgeskjær, litle
  • Helgeskjæret
  • Hesthagen, austre og vestre
  • Hestholmane
  • Hettingen
  • Hevringen
  • Hevrøy
  • Hillerøya
  • Hjartholmen
  • Hjørneskjæret
  • Hjørneskjæret/Jørneskjeret
  • Horgekalven
  • Horgekalvskjæret
  • Horgo
  • Huftarøy (veiforbindelse)
  • Hundvåkøy (veiforbindelse)
  • Håbrandsøya
  • Håvardsholmen
  • Høgholmen
  • Indreholmen
  • Indreøya
  • Kaggehaugen
  • Kaggen
  • Kaggeskjær, vestre og austre
  • Kalsundholmen
  • Kalvanesholmane
  • Kamsøya
  • Kasholm
  • Katteskjæret
  • Kjeholmen
  • Kjerholmen
  • Kjuklingane
  • Kjøpmannsholmen
  • Klammerholmen
  • Klovning
  • Klungerholmen
  • Kobbevågsholmen
  • Krabbaholmen
  • Krabbhausane
  • Krabbhausen
  • Krassholmen
  • Kriksholmen
  • Krossøya
  • Kubbeholmane
  • Kubbholmen
  • Kubbholmen (ved Hillerøya)
  • Kubbholmen (ved Husavik)
  • Kubbholmen (ved Ytterøya)
  • Kulperosskjæra
  • Kumløya
  • Kuøya
  • Kuøybleika
  • Kvaløya (veiforbindelse)
  • Kviksholmen
  • Kvitingen
  • Kvitingsskjær
  • Kyrholmen
  • Kyrkjeskjær
  • Lambholmen
  • Lambøyskjæret
  • Lammebleika
  • Lamøya (ved Lamøyosen)
  • Lamøya (ved Ospøya)
  • Lange-Bleika
  • Langholmen (ved Ytterøya)
  • Langøy
  • Langøy, nordre og søre
  • Langøybleika
  • Langøykalven
  • Larsaskjeret
  • Laugarøy
  • Laugarøy, litle
  • Lauvholmen
  • Leiarholmen
  • Leiarholmen, nordre og søre
  • Leidholmen
  • Lindholmen
  • Litlalunnøyboen
  • Litlaskjeret
  • Litle-Bleika
  • Litlekalsøy
  • Lundøy, litle
  • Lundøykalven
  • Lunnøy
  • Lynghevrøya
  • Lynghevrøyholmen
  • Lyngholmen
  • Lyngholmen (ved Lundøya)
  • Lyrskaret
  • Marholmen
  • Mariholmen
  • Marstein, store og litle
  • Matvåraskjær
  • Melaren
  • Middagsholmen
  • Midtskjeret
  • Mittrevikholmen
  • Moteskjæret
  • Myrbærholmen
  • Mælaren
  • Møkster
  • Mågabolet
  • Mågabøl, vestre og indre
  • Måksteinane
  • Måksteinholmen
  • Narøya
  • Nautøya (veiforbindelse)
  • Nesjaklubben
  • Netholmen, store og litle
  • Nordstaskjeret
  • Notskjær
  • Ospøya
  • Ospøyskjeret
  • Palmøy
  • Paraksholmen, høge og flate
  • Pirholmen
  • Pjagen
  • Plystrene
  • Prestnesholmen
  • Pårholmen
  • Ramsholmen, nordre og søre
  • Raudholmane
  • Ringholmen
  • Ringskjeret
  • Risøya
  • Rongen, nordre og søre
  • Rongestraumkyllaren
  • Rosmundskjær
  • Rosmunnholmen
  • Rostøy (veiforbindelse)
  • Rulteholmen
  • Ryggholmen
  • Saltkjerholmane
  • Sandholmen
  • Sandsundholmen
  • Sandtorv
  • Seglholmen
  • Seiholmen
  • Seiskjær, store, midtre og litle
  • Selbjørn
  • Senga
  • Sjåholmen
  • Sjøbuholmen
  • Skarten
  • Skarveskjær
  • Skarveskjær, store og litle
  • Skarveskjæret
  • Skibmannskjær
  • Skinbrokeskaget
  • Skjærskaget
  • Skolten
  • Skora
  • Skoro, austre og vestre
  • Skorpa, store og litle
  • Skorpaskjæret
  • Skverslingen
  • Skårholmen
  • Skårøya
  • Slotterøy
  • Småholmane
  • Småskjær
  • Snabbøksa
  • Spissøya (veiforbindelse)
  • Srengla
  • Stareskjæret
  • Steinholmane
  • Stille, vestre og austre
  • Stokkholmane
  • Stokkholmbleika
  • Stollsøya
  • Stolmen (veiforbindelse)
  • Storekalsøy (veiforbindelse)
  • Storholmen
  • Storholmen (ved Stronkeneset)
  • Storsøya
  • Straumsøya
  • Stussholmen
  • Stålhatten
  • Ståløya
  • Svartaskjeret
  • Svarteskjeret
  • Svarteskjæret
  • Sveinane
  • Sveinevikskjæret
  • Sveskjær
  • Svinakalven
  • Sværslingen
  • Synstaskjeret
  • Sætraholmen
  • Søre-Bleika
  • Tagholmen
  • Tarangsskjær
  • Teinholmane
  • Terneskjeret
  • Ternholmen
  • Tindaskjær
  • Tipateskjæret
  • Tobbeholmane, nordre og søre
  • Tonaskjær
  • Torholmen
  • Torkelskjær
  • Torkjelskjeret
  • Torsteinskyrkjene
  • Tova/Tovo, store og litle
  • Tovo
  • Tovo, stora og litla
  • Trettholmen
  • Trollholmen
  • Trælsøya
  • Trælsøykalven
  • Uteløa
  • Valeholmen
  • Vandersholm, indre og vestre
  • Vandersholmbleikene
  • Vardholmen
  • Vestbøholmen
  • Vågholmen (veiforbindelse)
  • Ytstholmen
  • Ytterøya
  • Øvende Skjær
  • Åkerøy, vestre og austre
  • Åkrøyskjær, vestre
  • Åsholmane

Austrheim kommune[rediger | rediger kilde]

Denne listen er dessverre ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den!

Bergen kommune[rediger | rediger kilde]

  • Austnesholmen, austre og vestre
  • Blia
  • Bogøyna, litla
  • Bogøyna, stora (halvøy)
  • Bulderholmen
  • Dråttninga
  • Dukholmen
  • Dysjaholmen
  • Egdholmen, nordre og søre
  • Eidsholmen, austre og vestre (veiforbindelse)
  • Eidsvågholmane
  • Fanaholmen
  • Flataskjeret
  • Flatevossen
  • Flatøyna
  • Fleslandsskjeret
  • Fløsholmen
  • Fuglaskjeret, nordre og søre
  • Furevikholmen
  • Gabrielsholmen
  • Grasholmen
  • Grunnasundholmen, litle
  • Grunnasundholmen, store (veiforbindelse)
  • Grøteidholmen
  • Gulaskjeret
  • Gullskjeret
  • Havnaholmen
  • Herøy
  • Holmen (halvøy)
  • Husanesholmen, austre og vestre
  • Høgevossen
  • Jaktaskjeret
  • Kalandsholmen
  • Kalvholmen
  • Kaninholmen
  • Kattholmen
  • Kjeøyna
  • Klokkholmen
  • Kongshavnsholmen
  • Korsneset (halvøy)
  • Krokaholmen
  • Kuholmen
  • Kvalen
  • Laksholmen
  • Lamholmen
  • Langøyna
  • Litleholmen
  • Lyngholmen
  • Løholmen, store og litle
  • Mariholmen
  • Marmorøyen
  • Midtskjeret
  • Milde (halvøy)
  • Måkeskjæret (bro til fastland)
  • Notabuskjeret
  • Olaholmen
  • Olavikholmen
  • Olavikskjeret
  • Ormøyna
  • Ospøyna, litla
  • Ospøyni
  • Pålsholmen
  • Raunane
  • Raunene
  • Raunholmen
  • Rishavnholmen
  • Salbuholmen
  • Seløyna
  • Senholmen
  • Skjenholmane
  • Slåttholmen
  • Småholmen
  • Spikaren
  • Steinskjeret, nordre og søre
  • Stendaholmen
  • Storaskjeret
  • Storholmen
  • Storhusholmen
  • Storøya
  • Svartaskjeret
  • Svartholmen, litle og store
  • Svedneholmen
  • Såteviksholmen
  • Tertnesskjera
  • Tretteskjeret
  • Trollholmen
  • Træsholmen
  • Ulvøyna
  • Vardholmen
  • Vågsholmane
  • Årholmen
  • Åsaholmen (veiforbindelse)

Bømlo kommune[rediger | rediger kilde]

Siggjo er Bømlos høyeste punkt.
  • Aga (2,7 km², veiforbindelse)
  • Agasystra (0,5 km², veiforbindelse)
  • Akselholmen
  • Aksteinsholmen
  • Almenakken
  • Andersbleikja
  • Angasholmane
  • Arholmen
  • Askhusholmen
  • Avløypet
  • Bergjaholmen
  • Bjørnøya
  • Bleikja
  • Bleikja, stora og litla
  • Bleikjene
  • Blåkinn (veiforbindelse)
  • Brattholmen, lille og store
  • Brattøya
  • Brekkholmen
  • Brenneholmen
  • Brennholmen
  • Brennøy, stora og litla
  • Brøkholmane
  • Brømenholmen
  • Brømsundholmen
  • Bukkaskjeret
  • Bukkholmen
  • Bukkøy, stora og litla
  • Bukkøya
  • Byklumpane
  • Bylauparen
  • Bømlaungen
  • Bømlo (171 km²)
  • Børøya (veiforbindelse)
  • Båableikja
  • Båaskjeret
  • Danemark
  • Danemarkskjeret
  • Djupvågsbleikja
  • Drevsundholmen
  • Dørøy
  • Eggvær
  • Espelandsholmen
  • Espevær (0,9 km², båtforbindelse)
  • Fiskholmen, nordre
  • Flaska
  • Flaska, søre og nordre
  • Flataskjer, nordra og søra
  • Flataskjeret
  • Flatholmen
  • Flatøya
  • Fleskøya
  • Flognesbleikjene
  • Folderøyholmen
  • Fureholmen (veiforbindelse)
  • Galgeitholmen
  • Gangvadskjeret
  • Geitaholmen
  • Geitung
  • Geitøya
  • Gissøya, søra og nordra
  • Gisøya (3,4 km², med handelsstedet Brandasund, veiforbindelse)
  • Gloadungsøya
  • Goddeholmen
  • Goddeskjeret, vestra, nordra, stora
  • Goddo (14 km², veiforbindelse)
  • Grunnasundsholmen
  • Grutleskjeret
  • Gryta
  • Guleholmen
  • Guleskjeret
  • Gullholmen
  • Gulo
  • Gunnarskjeret
  • Gåslandsholmen
  • Hamnbleikja
  • Hamnøya
  • Hansableikjene
  • Hansaholmen
  • Hansaskjeret
  • Hanshovdeholmen
  • Hardingholmen
  • Harpeflua
  • Hespriholmen
  • Hestholmen, store og litle
  • Hestøya
  • Hilleren
  • Hillesøya, austra
  • Hiskholmen (veiforbindelse)
  • Hiskhove
  • Hiskjo
  • Hisøya
  • Hjartholmen, litle og store
  • Hjeltaholmen
  • Holsøyane
  • Hovdaholmen
  • Hovsøya
  • Hovsøykalven
  • Hågardsholmane
  • Håskru
  • Håsundbleikja
  • Høga bleikja
  • Høgeholmen
  • Høgeholmen, søre og nordre
  • Høna
  • Indreskjeret
  • Irsholmane
  • Jansholmane
  • Jarnholmen
  • Jarnnagleholmen, ytste og indre
  • Johansholmen
  • Joøya
  • Jøringen
  • Jørnholmane
  • Kalavågsholmen
  • Kalven
  • Kaperskjeret
  • Karlableikja
  • Katlaskjera
  • Kattaholeholmane
  • Kattholmen
  • Kjeholmane
  • Kjeholmen, litle og store
  • Kjerringholmen
  • Kjerringskjeret
  • Kjøpholmen
  • Klakksøy, stora og litla
  • Klammerøya, austra og vestra
  • Klekkjesteinane
  • Kleppen
  • Klovningen, litle og store
  • Klovskjeret
  • Klovøya (veiforbindelse)
  • Klubbaskjera
  • Klubben
  • Klubbholmen
  • Klumsholmen
  • Klungerbleikjene
  • Klytterholmen
  • Kobbaskjeret
  • Koløya
  • Komløya
  • Korlo
  • Kornholmen
  • Krakkholmen
  • Kremmarholmen
  • Kringskjeret, søra og nordra
  • Krossholmen, litle og store
  • Kråkeneset
  • Kråkeskjeret
  • Kubbholmen
  • Kvaløya
  • Kvaløykalven
  • Kvernaholmen, austre og vestre
  • Kvitingen
  • Kyrholmen
  • Kyrkjeholmen
  • Laksaklubben
  • Laksholmane
  • Laksholmetærene
  • Lamholmen
  • Langableikja
  • Langaskjeret
  • Langeholmen
  • Langholmen
  • Langholmen, søre og nordre
  • Langøya
  • Larsholmen
  • Laurdagsskjeret
  • Lauvholmen
  • Legøya
  • Lindøya
  • Litlanesholmen
  • Lutableikene
  • Lyklingholmen, nordre og søre
  • Lyngstilla, lille og store
  • Lyngsvo
  • Lyngsvoskjeret
  • Lyngsøya
  • Lyngøya
  • Lyngøykalven
  • Lyngøyskjera
  • Lyraholmen
  • Låtersøya
  • Marholmane, austre og vestre
  • Marlaukeholmen
  • Marlaukholmane
  • Mattisholmen
  • Meieneklubben
  • Melene
  • Metøya (veiforbindelse)
  • Midtholmen
  • Midtøya
  • Migemaurholmen
  • Moltholmen
  • Mortasundholmen
  • Moster (12 km², med tettstedet Mosterhamn, veiforbindelse)
  • Myrbærholmen
  • Måkesteinen
  • Måsholmen
  • Nappaholmen, store og ltile
  • Naustbleikja
  • Nautøya
  • Nautøykalven
  • Nautøyskjeret
  • Nesjaholmen
  • Nordavindsholmen
  • Nordholmen
  • Nordøya
  • Nordøyane
  • Notaholmen
  • Notaholmen, nordre og søre
  • Nyvingane
  • Oddøyholmen
  • Oksøya
  • Oksøyskallen
  • Oksøyskjeret
  • Olvondo
  • Onglavikbleikja
  • Onglavikbleikja, litle
  • Orrøya
  • Osparøya
  • Ospøy, søra og nordra
  • Otterøya
  • Parakholmen
  • Perskapet
  • Purlaukbleikja
  • Pustaren
  • Pålsholmbleikja
  • Pålsholmen
  • Ramsholmen
  • Rappholmen
  • Raskjeften
  • Raudholmane
  • Raunholmen
  • Reimersholmen
  • Reimersskjera
  • Remalsholmen
  • Rinaldsholmen, søre og nordre
  • Rinaldshomen, søre
  • Risøy, litla og stora
  • Risøya
  • Roaldsholmane
  • Roaldsøya
  • Rognkalsøya
  • Rogøy
  • Rolvsnes (veiforbindelse)
  • Romsholmen
  • Rundøya
  • Rutsøya (1,4 km²)
  • Rutsøyskjeret
  • Ryggen
  • Røyrøya
  • Samningsøya
  • Sandsundsholmen
  • Sauøya
  • Seiskjeret
  • Selsøy (veiforbindelse)
  • Sengene
  • Sildasundholmen
  • Sjøbuholmen
  • Skardholmen
  • Skardholmen, nordre og søre
  • Skarvaskjera
  • Skarvaskjeret
  • Skarvskjeret
  • Skipaholmen, nordre og søre
  • Skjeldaskjeret
  • Skorholmskjeret
  • Skotningen
  • Skotningskalven
  • Skranevågsskjeret
  • Skvettebleikjene
  • Slagøya
  • Slagøyskjera
  • Slåtterøya (med Slåtterøy fyr)
  • Småboane
  • Småskjera
  • Sogøya
  • Sogøyklubben
  • Soløya, lille
  • Soløya, litle
  • Soløyholmen
  • Spannsholmbleikjene
  • Spannsholmen
  • Spannsholmen, store og lille
  • Spannsholmen, store og litle
  • Spissøy (veiforbindelse)
  • Steinane
  • Steinskjeret
  • Stoløy, nordra og søra
  • Storeholmen
  • Storholmen
  • Storseihola
  • Straumsholmen
  • Straumøya
  • Strussøya (veiforbindelse)
  • Strålhuva
  • Stutaholmen
  • Stålhuva
  • Størsholmen
  • Svanabekkholmen
  • Svartaøya
  • Svarteskjera
  • Svarteskjeret
  • Svartholmen
  • Svartøya
  • Svartøya, søra og nordra
  • Sveinane
  • Svinøya, søra og nordra
  • Svoo
  • Svortlandsbleikja, ytre og indre
  • Sæingen
  • Sæingsbleikja, søre og nordre
  • Sæverudsøy (veiforbindelse)
  • Sølvøyane
  • Sønnøya
  • Sørøya
  • Ternebleikja
  • Terneskjer, søra, austra og nordra
  • Tjuvholmen
  • Tjørnholmen
  • Torgersholmen
  • Torgjo (veiforbindelse)
  • Torolvskjeret
  • Toska
  • Toskebleikjene
  • Totsholmen
  • Tovo
  • Trettebleikja
  • Trettholmen
  • Trettholmen, litle
  • Trettholmskjeret
  • Trollholmen
  • Tungeholmen
  • Tuvesundsholmen
  • Ulvesøya, stora og litla
  • Upsøya
  • Upsøykalven
  • Utfadet
  • Utnørdingen
  • Utsletteøya
  • Utslættøya
  • Vadholmen
  • Vadøya
  • Vardableikja
  • Vardholmen
  • Vardnesholmen
  • Veøy
  • Vierholmen
  • Vikøya (veiforbindelse)
  • Vindklovholmen
  • Vornesholmen
  • Vågholmen
  • Våtahove
  • Våtahovudet, stora og litla
  • Ylvesøya (veiforbindelse)
  • Ærholmen
  • Ærøya
  • Ærøybleikene
  • Ådneskjeret
  • Ådnesøya
  • Ånableikja
  • Åsholmen

Etne kommune[rediger | rediger kilde]

  • Tedneholmen
  • Holmane
  • Terneskjær
  • Nesvåghomane
  • Håleholmen
  • Peparen
  • Skåno
  • Trønskenesfluno
  • Storholmen
  • Mortveitskjeret
  • Brattholmen
  • Taraldsøya
  • Nautaskjer
  • Vikaholmen
  • Litleholmen
  • Holmaseidholmen
  • Veaholmen
  • Melandsholmen

Fedje kommune[rediger | rediger kilde]

  • Argen
  • Burøyna
  • Dubleskjeret
  • Ekreskjeret
  • Fedje
  • Fiskholmen, store
  • Fiskholmeskjeret
  • Flatholmen
  • Flatholmeskjeret
  • Flotten, nordre
  • Flåskjeret
  • Frilsøyna, stora og lisla
  • Geitungen, store og lisle
  • Grisholmen
  • Grisholmskjeret
  • Gudmundskjeret
  • Gugra
  • Hatlenipen
  • Hellesøyna
  • Hellesøyskjeret
  • Hellsøyna
  • Holmengrå
  • Hovden
  • Håfluskjeret, lisla og stora
  • Innesøyane (øygruppe)
  • Islendingane
  • Islendingskjeret
  • Karijelto, nordra og stora
  • Kjøholmen
  • Klovane
  • Klovningane, store
  • Langa skjeret
  • Leieskjeret, nordra og søra
  • Lepsøyna
  • Liaskjeret
  • Ljøsøyskjeret
  • Lyngholmen, nordre og søre
  • Lyngholmeskjeret
  • Lyngmågøyna
  • Moldøyholmen
  • Moldøyna (veiforbindelse)
  • Mulen (veiforbindelse)
  • Mågøyna, grøna
  • Mågøyskjeret, ytsta og insta
  • Navarskjeret
  • Nordøyna
  • Nordøyskjeret
  • Nåla
  • Oksen
  • Ringeskjeret
  • Rognholmen
  • Sandholmeklunnem
  • Sandholmen
  • Siriholmen
  • Skarvøyna
  • Skjeret
  • Slissøyna, austra og vestra
  • Smiholmen
  • Småklovningane
  • Suleskjeret
  • Svartskjeret
  • Sverslingane, store og litle
  • Teieskjeret
  • Teistenakken
  • Terneskjera
  • Vardeskjeret
  • Æskjeret

Fitjar kommune[rediger | rediger kilde]

Utsikt mot Fitjarøyene fra Storhaugen
  • Arholmen
  • Arneholmen
  • Avløypeskjeret
  • Avløypet
  • Bakkableikjene
  • Bleikjene (ved Færøya)
  • Bleikjene (ved Rossnes)
  • Bleikjene (ved Rundeholmen)
  • Bondeholmen
  • Brendeholmen
  • Broka
  • Bukkholmen
  • Bårdholmen
  • Dyrholmen
  • Dåsholmen
  • Eggholmen
  • Eggholmskjeret, søra og nordra
  • Eggøya (0,75 km²)
  • Eidøya
  • Eldøy, stora og litla
  • Engesund (Engesundsøyo) (0,8 km²)
  • Eriksholmen
  • Flaten
  • Flatholmen
  • Flatøy
  • Fonno
  • Foreholmen
  • Fureholmen
  • Færøya
  • Færøya, litla
  • Galtane
  • Gloppholmen
  • Grunnasundsholmane
  • Gulebleikjene
  • Hamnaholmen
  • Hanøya (0,6 km²)
  • Hatt-Olableikjene
  • Hellandsholmen, søre og nordre
  • Hellandskjeret
  • Hermannsholmen
  • Hjelmen
  • Hyseholmen
  • Håbåholmen
  • Håskjer
  • Ivarsøy (3,2 km²)
  • Kjelholmen
  • Kjempeholmen
  • Klamsholmen
  • Klamsøya
  • Klungerholmen
  • Knottholmbleikjane
  • Knottholmen, stora og litla
  • Koløy
  • Kråkeholmen
  • Kråko (del av Stord)
  • Kvakholmen
  • Lamholmen
  • Landfasteholmen
  • Langaskjeret
  • Langeholmen
  • Langøya
  • Langøybleikjene
  • Lauvholmen
  • Leiarholmen
  • Litleholmen
  • Madsaholmen
  • Matløyso
  • Nattarøya (0,7 km²)
  • Nesholmen
  • Notableikja
  • Notaklubben
  • Olderholmen
  • Osableikja
  • Ospene
  • Piløya
  • Pissemaurbleikjo
  • Porsholmen
  • Pålsstoveholmen
  • Raudholmane
  • Rumpeholmen
  • Rundeholmen
  • Sauholmen
  • Selevikskjeret
  • Sigleavløypet
  • Sigleskjeret, nordre og søre
  • Siglo (1,2 km²)
  • Siglo, litla
  • Silkebærbleikja
  • Sjøbuholmen, litle
  • Skarvaskjeret
  • Skatholmen
  • Skipsholmen, nordre og søre
  • Skvetten
  • Slotteskjeret
  • Slåttholmen
  • Smedaholmen
  • Soløya, store
  • Stord
  • Storevikholmen, nordre, midtre og søre
  • Storholmen
  • Straumøya
  • Straumøybleikjene
  • Svartaskjeret
  • Svelto
  • Svinsundskjeret
  • Sølvbelteholmen
  • Tangableikja
  • Teistholmen
  • Teløyna
  • Tinnsholmen
  • Torsdagsøy (1,0 km²)
  • Torvbleikjene
  • Tranøya (1,6 km²)
  • Trehaugsbleikja
  • Trollholmen
  • Tverdarøy (0,3 km²)
  • Urdøya, store og lille
  • Vassøy
  • Vistvikholmen
  • Ådneholmen
  • Ålforo (6,3 km²)
  • Årabrotholmen

Fjell kommune[rediger | rediger kilde]

  • Algrøyna
  • Anfinnskjeret
  • Avløypskjeret
  • Baket
  • Barmesundet, søra
  • Basholmen
  • Basholmen
  • Bildøy/Bildøyna (veiforbindelse)
  • Bjorøy/Bjorøyna
  • Bleikeskjeret
  • Bleikskjera
  • Bollholmen
  • Bombholmen
  • Brakholmen
  • Bramsholmane
  • Brattholmen
  • Brattholmen, store
  • Breiholmen
  • Brendholmen
  • Bruaskjeret
  • Buarøyna
  • Buarøyna, vestra, insta og midt
  • Buholmen
  • Bålholmen
  • Dalholmen
  • Djupålsøyna
  • Duøyna
  • Dynnestakken/Dydnestakken
  • Dyrøyna
  • Ekreskjeret
  • Ertenskjera
  • Ertenskjeret
  • Espholmen
  • Fjereidholmane
  • Flatholmen
  • Flatskjeret, nordra
  • Flogo (veiforbindelse)
  • Fuglaskjeret
  • Galtaholmane
  • Gangstøholmen
  • Gaupo
  • Geitanger/Geitung
  • Geitarøyna
  • Geitarøyna, litla
  • Giljholmen
  • Gloppholmen
  • Glåmsneset (halvøy)
  • Glåmsnesskjeret
  • Grisholmen
  • Grotholmane
  • Grønholmen
  • Gudlholmen, vestre og austre
  • Gulholmen
  • Gulholmen (i Kvernavika)
  • Gullo
  • Gullskjeret
  • Gulskjeret
  • Haganesholmen
  • Hattholmen, inste og ytste
  • Havrøyane, nordre
  • Havrøyna
  • Hegrøyna
  • Hella
  • Hellersholmen
  • Herboeskjeret
  • Hero
  • Hestholmen
  • Hestholmen, austre
  • Hestholmen, vestre
  • Hestholmskjeret
  • Hissøyna
  • Hjartøyna
  • Hjelmo
  • Hjelmo, litla
  • Hjeltholmen
  • Holmen
  • Hovden (halvøy)
  • Huldholmen
  • Håkjerholmen
  • Høgeskjeret/Høgøyskjeret, nordra
  • Høgholmen
  • Høgøyna
  • Høgøyskjera
  • Illnesskaget
  • Insteodden
  • Islandsholmen
  • Kaggen
  • Kallsøyane
  • Kallsøyanse
  • Kallsøyna
  • Kattarholmen
  • Kattarholmen
  • Kiparholmen
  • Kjeholmen
  • Kjeholmen, nora og søra
  • Kjeholmen, nore og søre
  • Kjeholmen, ytste og inste
  • Kjerringa
  • Kjerringholmen
  • Kluvikskjera
  • Knappane
  • Knappaskjeret
  • Knutholmen
  • Kobbholmen
  • Krabbholmane, ytre
  • Krabbholmen
  • Kristofferholmen
  • Kråkøyna
  • Kuskjera
  • Kvalholmane
  • Kvaløyna
  • Kårmannsholmen/Konemannsholmen
  • Laksaskjera
  • Lambholmen
  • Lambholmen
  • Lambøyna, søra og nordra
  • Langholmen
  • Langholmen (i Kårtveitvågen)
  • Langøyna (veiforbindelse)
  • Lauvholmen
  • Leiholmen
  • Litlaflågo
  • Litleholmen
  • Litlesotra
  • Litlholmen
  • Litløyna
  • Ljøsøyna
  • Lokøyberget
  • Lokøy/Lokøyna (veiforbindelse)
  • Lueskjeret
  • Lulene
  • Lyngholmen
  • Løno
  • Madlevikskjeret
  • Magerøyna (veiforbindelse)
  • Maiøyna
  • Mannsholmen
  • Midtholmen
  • Midtholmen, litle
  • Midtskjeret
  • Mikjelsskjera
  • Misje (veiforbindelse)
  • Molltveitholmen
  • Molltveitholmen
  • Monsholmen
  • Mortholmen
  • Møkalasset
  • Narøyholmen
  • Narøyna, stora og litla
  • Naustholmen
  • Nesholmen
  • Nordstøholmen
  • Notholmen
  • Nyingane
  • Oddane
  • Odden, austre, midtre og vestre
  • Oksana
  • Oksen
  • Pollholmen
  • Purkholmen
  • Ramskorholmen
  • Raunøyna
  • Raunøyna, litle
  • Ringaskjeret
  • Ringholmen
  • Risholmen (veiforbindelse)
  • Risøyna
  • Rognkallen
  • Romskorholmen
  • Rumpetangen
  • Rundholmen
  • Ruo
  • Råna
  • Råskjeret
  • Røyto
  • Salen
  • Salmonsholmen
  • Samsholmen
  • Sandskjera
  • Sandøyna
  • Sandøyna, nora og søra
  • Sandøyna, nora og søra
  • Sandøyskjera
  • Sauaholmen
  • Seiskjeret
  • Sengholmen
  • Skarholmane
  • Skjenholmen, vestre og austre
  • Skogholmen
  • Skolpen
  • Skorholmen
  • Skorpo
  • Skotakylleren
  • Skrubbholmen
  • Skvetteskjeret
  • Småholmane
  • Småholmane
  • Sotra
  • Spjeldsøyna
  • Stangarholmen/Stongarholmen
  • Steinsundholmen, austre og vestre
  • Storesundholmen
  • Storholmen
  • Straumsholmane
  • Svartaskjeret
  • Svartskjera
  • Svartskjeret
  • Svekksteinen
  • Svelgsholmen
  • Syltøy/Syltøyna (veiforbindelse)
  • Synstholmen
  • Søndagsholmen
  • Terneskjeret
  • Ternholmen
  • Tjørneskjeret
  • Tjørnøya
  • Tretteholmen
  • Trettholmen
  • Trosavikskjeret
  • Turøy/Turøyna (veiforbindelse)
  • Turøyna, litle
  • Tøkeskjeret
  • Ullkoneholmane
  • Vardøyna
  • Vedarøyna
  • Veløyna (veiforbindelse)
  • Verholmen
  • Verøyna
  • Vikaskjeret, nordra og søra
  • Vikholmen
  • Vindøyna, stora og litla
  • Vindøyskjeret
  • Vonflua
  • Vonfluholmen
  • Vågholmen, nordre og søre
  • Ytsteholmane
  • Ytstholmskjera
  • Ådnholmen
  • Åkravikholmen
  • Ånesholmen
  • Årebrotet

Fusa kommune[rediger | rediger kilde]

  • Austestadholmane
  • Bergeholmen
  • Børøya
  • Femangerholmen
  • Fureholmen
  • Fureskjerene
  • Grunnesundsholmen
  • Gåseskjeret
  • Hatlemnesholmen
  • Havskorholmen
  • Holmefjordholmen
  • Holmen
  • Holsundøy
  • Jutholmen
  • Kappholmen
  • Kjeholmen
  • Klemensholmen
  • Kluraholmen
  • Kyrkjeholmane
  • Langskjeret
  • Lauholmen
  • Laukholmen
  • Lindarsundholmen
  • Lyngnes (halvøy)
  • Munkholmen
  • Prestaskjeret
  • Russholmen
  • Samnøya (halvøy, veiforbindelse)
  • Samnøyholmen
  • Skarvaskjeret
  • Skotaholmen
  • Skotholmen
  • Skåraholmen
  • Stegleholmen
  • Storholmen
  • Sundvordøya
  • Terneskjer
  • Ternskjeret
  • Tjøreholmane
  • Torbjørnsskjeret
  • Tretteskjera
  • Vetlaskjeret
  • Vetleholmen
  • Vinnesholmen (vei)
  • Øyreskjeret
  • Åmeskjer
  • Årlandsholmen

Jondal kommune[rediger | rediger kilde]

  • Storeklubben
  • Herandsholmen
  • Vesleklubben

Kvam kommune[rediger | rediger kilde]

  • Augastadholmen
  • Børsheimholmen
  • Dragsholmen
  • Dysvikeholmen
  • Flateviksholmen
  • Fureholmen
  • Kråke
  • Kvamsøy
  • Larsaholmen
  • Lingaholmen
  • Nernesholmen
  • Omaholmen
  • Rossholmen
  • Småholmane
  • Svanholmane
  • Vallandsholmane
  • Vesleholmen
  • Vetleholmen
  • Øykalven

Kvinnherad kommune[rediger | rediger kilde]

Halsnøy
  • Alsåkerskjeret
  • Arholmen, lille og store
  • Bjellandsøyane
  • Bjølleboholmen
  • Bleikja
  • Bleikje, store og litle
  • Bleikjo
  • Blokkebærholmen
  • Bongsen
  • Borgundøy (båtforbindelse)
  • Brenneholmen
  • Bukkaskjeret
  • Eidsvikøy
  • Eikholmen
  • Fjeldbergøy
  • Fjæreflua
  • Flatholmen (veiforbindelse)
  • Flatholmen, nordre og søre
  • Fluholmane
  • Fureholmen
  • Galten, store
  • Gangsholmen
  • Gjerdsheimholmane
  • Gjerdsholmen
  • Grunnasundsholmen
  • Grønviksholmen
  • Halsnøy (veiforbindelse)
  • Heiaskjeret
  • Herøy
  • Hille
  • Hillekalven
  • Hillestadholmen
  • Håholmen
  • Ikornholmen
  • Jektholmen
  • Jetmundsholmen
  • Kalven
  • Kanelen
  • Kapholmen
  • Kattaholmen
  • Klubbholmen, lille og store
  • Kobbaholmane
  • Kolsøya, nordre og søre
  • Kråkeneset
  • Kuholmen
  • Kumla
  • Kvimsen
  • Kyrkjeholmen
  • Landaskjæret
  • Langholmen
  • Larsaskjeret
  • Lauvøya
  • Lauvøya, lille og store
  • Lykelsøya, store og lille
  • Lyngholmen
  • Mekjersholmen
  • Mælesskjera
  • Nordhusøya (båtforbindelse)
  • Nordøya
  • Ospholmen
  • Pasholmen
  • Raudholmane
  • Rossnesholmen
  • Røssaholmen
  • Salsundholmen
  • Sandvollholmen
  • Sild
  • Sjoholmane
  • Sjoholmen, lille
  • Skarvaskjeret
  • Skorpo
  • Skotaholmen
  • Skottholmen
  • Slåtteholmen
  • Snilstveitøy
  • Storeholmen
  • Storholmen
  • Sundnesøya
  • Svinøya, lille og store
  • Svinøyklubben
  • Synnøveholmen
  • Sæbøholmane
  • Sætersnesholmane
  • Ternholmen
  • Terøya
  • Toftekalven
  • Toftøya
  • Torsøya
  • Tråvikskjer
  • Tunesholmen
  • Tviløype
  • Ungholm
  • Valøya, indre (halvøy)
  • Valøya, ytre
  • Varaldsøy (45,4 km²)
  • Vesla-Sild
  • Virdalsflua
  • Vågsholmen
  • Ytreholmen
  • Ølfernesholmen
  • Øvrabøholmen
  • Åkresholmen
  • Åmeholmen
  • Åsgardsholmen

Lindås kommune[rediger | rediger kilde]

  • Asgardholmane
  • Asholmen
  • Askelandsøyna (halvøy)
  • Auso
  • Austesundholmane
  • Austreholmen
  • Bjelkesundholmen
  • Bjørnøyna
  • Brakøyholmane
  • Brakøyna (veiforbindelse)
  • Brandsholmen
  • Brattholmen
  • Brattholmen (ved Berfjord)
  • Brunnslandsholmane
  • Bukkholmen
  • Bårdnesholmen
  • Børo
  • Børøyna (veiforbindelse)
  • Bøvikholmen
  • Dragøyholmane
  • Dragøyna (veiforbindelse)
  • Engholmen
  • Flatholmen
  • Flatskjera
  • Flatøyna
  • Fluøyna
  • Furuholmen
  • Gardsendholmen
  • Garnhusholmen
  • Geitøyna
  • Glosholmen
  • Granholmen
  • Grønholmen
  • Grøningen
  • Grønøy
  • Gulaskjeret
  • Gulholmen
  • Hamsholmen
  • Haukøyna/Hokøy
  • Herborgholmen
  • Hestholmen
  • Hillandskjera
  • Hodnelandsholmane
  • Hosøy (veiforbindelse)
  • Hundeskjeret
  • Hånesholmen, nordre og søre
  • Håvarden
  • Høgholmen (i Rossnesvågen)
  • Jektholmen
  • Kaldnesholmane
  • Kalløyna
  • Kasteskjeret
  • Keila (veiforbindelse)
  • Kjekalleholmen
  • Kjøøyna
  • Klammersholmane
  • Klauvholmen
  • Klovningane
  • Klubben
  • Klumpholmen
  • Klungerholmane
  • Kobbaskjeret
  • Kobbeskjeret (i Hodnevika)
  • Kongsøyna
  • Koparholmen
  • Kråka
  • Kuskjeret
  • Kutangen
  • Kvaløy
  • Kvamsholmen
  • Kvernhusholmen, nordre og søre
  • Kyrkholmen
  • Kyrkjeskjeret
  • Lamholmane
  • Lamholmen
  • Langholmen
  • Langholmen (i Vabuvågen)
  • Langholmen (ved Dyrkollneset)
  • Langøyna
  • Larsholmen
  • Lausholmen
  • Lauvholmen
  • Lauvøyna
  • Linekalven
  • Litleholmen
  • Litløyna
  • Lurøykalven
  • Lurøyna
  • Lygra/Luro (veiforbindelse)
  • Lyngholmen
  • Lyngholmen (veiforbindelse)
  • Maråsskjeret
  • Matholmen, store og litle
  • Morteskjeret
  • Mosholmen
  • Musholmane
  • Måsøyna (halvøy)
  • Naustholmen
  • Naustskjeret
  • Nordholmen
  • Nordøyna (veiforbindelse)
  • Notholmen
  • Notholmen (ved Kaland)
  • Notholmen, litle og store
  • Nothusholmane
  • Nothusholmen
  • Ospholmen
  • Osundholmen
  • Paddøy
  • Parisholmen
  • Petterholmen
  • Radøy
  • Raudholmen
  • Risholmen
  • Risskjera
  • Risøyna (veiforbindelse)
  • Rossholmen
  • Salthusøyna
  • Sandsholmen
  • Sandsundholmen
  • Skarveskjeret
  • Skarvøyna
  • Skjeltholmen
  • Skjelvikholmen
  • Skrubbholmen
  • Småholmen
  • Smørslikka
  • Spjotøyna (veiforbindelse)
  • Storholmen
  • Storskjeret
  • Storøy
  • Straumsøyna
  • Sundsholmen
  • Sævråsholmane
  • Søreholmen
  • Sørholmen
  • Søskjeret
  • Tennholmen
  • Terneskjeret
  • Ternholmane
  • Tjuvholmen
  • Toftingholmen
  • Toppholmen
  • Tosko
  • Tunnholmen
  • Turøyna
  • Tveitøyna
  • Tyborgøyna
  • Uksebåsen
  • Vetleholmen
  • Vikaholmskjeret
  • Vikeholmen (veiforbindelse)
  • Vågsskjeret
  • Øyeholmen
  • Øyskjera
  • Ådnøyna
  • Ålesholmen
  • Åmundsholmen
  • Ångholmen
  • Årsholmen

Masfjorden kommune[rediger | rediger kilde]

  • Bergholmen
  • Bleikeskjeret
  • Dragseidholmen
  • Dragøyna
  • Duesundøyna (veiforbindelse)
  • Dyrøyna
  • Dyrøyna, litle
  • Fureholmen
  • Garpenesholmen
  • Geitarøyholmane
  • Geitarøyna
  • Grunnevikholmen
  • Grunnholmen
  • Haugsøyna/Hogsøy
  • Herøyna
  • Holsøya (veiforbindelse)
  • Hosøyholmen
  • Hosøyna
  • Hosøyna, litle
  • Hånesholmen
  • Høgholmen
  • Ildalsholmen
  • Julaftaholmen
  • Kalven
  • Kalvøyna (halvøy)
  • Kariholmen
  • Kjeholmen
  • Kjetteskjeret
  • Kjeøyna
  • Krabbeholmane
  • Krossnesholmane
  • Kvalen
  • Kvamsøyna
  • Langelotet
  • Langøyna (sammenheng med Raunøyna)
  • Lasseholmen
  • Martaholmen
  • Matresøyna
  • Mollandsøyna
  • Natholmane, nordre og søre
  • Naustholmen
  • Nautesundholmen
  • Notholmen
  • Notholmen
  • Notøyna
  • Ongleholmen
  • Pittholmane
  • Raunholmen, indre og ytre
  • Raunøyna
  • Reknesskjerane
  • Riseskjeret
  • Risnesholmen
  • Skarholmen
  • Skarvholmen
  • Skrubbholmen
  • Småholmane
  • Solheimsøyna
  • Staurøyna
  • Staurøysundholmen
  • Steinholmen
  • Storholmen
  • Svarteskjeret
  • Terneskjeret

Meland kommune[rediger | rediger kilde]

  • Brattholmen
  • Flatøy (veiforbindelse, 2,2 km²)
  • Fløholmen
  • Gutholmen
  • Hatleholmen
  • Havrøyna
  • Hestholmen
  • Hjeltholmen
  • Holsnøy (veiforbindelse, 89 km²)
  • Illekastholmen
  • Indreskjeret
  • Io (halvøy til Holsnøy)
  • Kippevikholmen/Kjeppevikholmen
  • Kvalen
  • Kverna
  • Lamholmen
  • Leirholmen
  • Leskeret, stora og små
  • Litlalangøyna
  • Lyngholmen
  • Lyrskjeret, stora og litla
  • Meholmen
  • Mjelkevikholmen
  • Mortholmen
  • Odden
  • Ospholmen
  • Ringholmen
  • Risholmen
  • Saltholmen
  • Sjurholmen
  • Sjøholmen
  • Skipsskjera
  • Skjeljeholmen
  • Skorpo
  • Skvettholmen
  • Skålholmane
  • Storalangøyna
  • Storskjeret
  • Trettholmen
  • Vardholmen
  • Vikebøholmen
  • Vågsmunnskjeret
  • Ypso/Øpso (0,5 km²)

Os kommune[rediger | rediger kilde]

  • Alholmen
  • Askvikeholmen
  • Aumaskjeret
  • Bjørnarøya
  • Bleikja
  • Brattholmen
  • Brattholmen (veiforbindelse)
  • Brattholmen, store og litle
  • Brimsholmen (veiforbindelse)
  • Bruarøya (veiforbindelse)
  • Flatøya
  • Forstrøno
  • Frøholmen
  • Furholmen
  • Gangstøholmane
  • Geitøya
  • Gulaskjeret
  • Gulholmane
  • Haljemsøya
  • Havreholmen, store og litle
  • Hestholmen, store og litle
  • Horneflesa
  • Innerøyna
  • Jonsholmen
  • Kjeholmane
  • Klammerskjeret
  • Kløverholmen
  • Kobbholmane
  • Kuskjeret
  • Kvitarskjeret
  • Laksholmen
  • Langøya
  • Langøya, ytsta og insta
  • Lauvholmen
  • Leieskjeret
  • Leiholmane
  • Lepsøya (veiforbindelse)
  • Lindholmen
  • Lysøya
  • Låtreskjeret
  • Løholmen
  • Mortholmen
  • Naustholmen
  • Notabuholmen
  • Nova
  • Porsholmane
  • Ramsholmen
  • Raudholmane
  • Raudøya
  • Rogamælsholmen
  • Rognamælsholmen
  • Rundholmen
  • Røtinga (veiforbindelse)
  • Sandholmane
  • Sandsegene
  • Sauøya
  • Seinaskjeret
  • Skeiholmen
  • Skjerholmen
  • Skorpo
  • Skotøy
  • Smørøya
  • Splintholmen
  • Stangholmen
  • Storholmen
  • Straumskjeret
  • Strøno (veiforbindelse)
  • Størjepollholmen
  • Sunnøya (veiforbindelse)
  • Teistane
  • Ternøya
  • Trollholmen
  • Ullsundholmane
  • Ytterøya

Osterøy kommune[rediger | rediger kilde]

  • Dalsholmen
  • Drangøyna (halvøy)
  • Fjellskålholmen
  • Geitrheimsholmane
  • Hanstveitholmen
  • Helldalsholmen
  • Holmen
  • Holmen (veiforbindelse)
  • Klungerholmen
  • Kuskjæret
  • Lammaneset (halvøy)
  • Litleholmen
  • Myraholmen
  • Olsnesøyna
  • Osterøy (328 km², hvorav 258 km² i Osterøy kommune)
  • Stoholmen
  • Storeholmen
  • Storholmen
  • Votleøyna

Radøy kommune[rediger | rediger kilde]

Denne listen er dessverre ufullstendig. Om du vet mer, kan du hjelpe Wikipedia ved å utvide den!

Samnanger kommune[rediger | rediger kilde]

  • Flesjane
  • Førøyna (halvøy)
  • Gaupholmen
  • Notaholmen
  • Pøyleholmen
  • Vågaholmen

Stord kommune[rediger | rediger kilde]

Føyno og broen
  • Avløypet
  • Bleikja
  • Brakaholmen
  • Brandvikeholmen
  • Brunsholmen
  • Brunsholmtangane
  • Eldøyane (veiforbindelse)
  • Flatholmen
  • Fureholmen
  • Føyno (veiforbindelse)
  • Grovaholmen, store
  • Huglo (fergeforbindelse)
  • Husøy
  • Husøyholmen
  • Kapelholmen
  • Kivikskjeret
  • Klasen
  • Klubbholmen
  • Klungerholmane
  • Kuholmen
  • Langaskjeret
  • Litleholmen
  • Longkjølsholmen, store og lille
  • Midtholmen
  • Midtøy
  • Nautøya (veiforbindelse)
  • Nordholmen
  • Ramsholmen
  • Risholmen
  • Sagvågsbleikja
  • Skjersholmane
  • Slottet
  • Slåtteholmen
  • Storaskjeret
  • Stord (veiforbindelse, 241?km² hvorav ca. 130 km² i Stord kommune)
  • Storholmen
  • Storsøya, stora og litla
  • Storøya
  • Straumholmen
  • Sæbøskjera
  • Sørholmen
  • Tingholmen
  • Tveitøy, litle
  • Valøy
  • Ytstøy

Sund kommune[rediger | rediger kilde]

  • Alvøyklubben
  • Alvøyna
  • Augnarholmen
  • Ausa
  • Avløypet
  • Barden
  • Barholmen
  • Bjelkarøy-Buarøyna
  • Bjelkarøy
  • Bleikjarøyna
  • Bleikjena
  • Bleikjo
  • Boarskjeret
  • Brakholmen
  • Brattholmen
  • Brosma
  • Bruarøyskjeret
  • Buarøyna
  • Bukken
  • Bukken, store
  • Børnevågsluten
  • Båarskjeret
  • Dotholmane
  • Drevskjeret
  • Døscherholmen (veiforbindelse)
  • Englebogskjeret
  • Ertsen
  • Ertsenskjeret
  • Firikviten
  • Flatøyna
  • Flatøyna, litla og stora
  • Flatøyskjeret
  • Franskmannen
  • Fyrholmen
  • Færøyna
  • Færøyna/Førøya
  • Geitøyna
  • Goltasteinen
  • Grimsholmen
  • Grimsøyna
  • Grønavikskjeret
  • Gåsøyna, stora og litla
  • Hella
  • Horsøya
  • Horsøyskjeret
  • Hufteskjera
  • Huldholmen
  • Håkholmen
  • Høgholmen
  • Høgholmen, nordre og søre
  • Høylandsskjeret
  • Instaskjeret
  • Jektefløytet
  • Kaggariskjeret
  • Kinnaskjeret, litla
  • Kjeholmen
  • Kjelen
  • Kjeøyna
  • Klomraholmen
  • Klubben
  • Klubbholmane
  • Klungerholmen
  • Klungervågholmen
  • Klystholmen
  • Krekebærholmen
  • Kråkevågsøya
  • Kubbholmane
  • Kvassholmen
  • Kverndalsholmen
  • Kvernholmen, store og litle
  • Kvernholmskjera
  • Kvitekuggen
  • Kvitholmen, inste
  • Kyrkjeholmen
  • Lambholmen, litle og store
  • Langaskjeret
  • Langholmen
  • Langøyholmen
  • Langøyna
  • Lauvholmen
  • Lauvholmskjeret, austra og vestra
  • Lauvøyna
  • Lerøy (fergeforbindelse)
  • Liaholmane
  • Liholmane
  • Litlakinna
  • Litlebukken
  • Litlefugløyna
  • Litleusholmen
  • Lyngholmen
  • Lyngøyna
  • Lyrodden
  • Malmen
  • Mariholmen
  • Matholmen
  • Mebunesflua
  • Meholmen
  • Mikkjelsøyna
  • Mortholmen
  • Myrbærholmen
  • Måsholmen/Mosholmen, store og litle
  • Narøyna
  • Nordrafløskjeret
  • Nordøyna
  • Notholmen
  • Oddane, nordre og søre
  • Ommundsholmen
  • Rakken
  • Ramsholmen, litle og store
  • Revnabergskjeret
  • Ringen
  • Risøyna, litla og stora
  • Risøyskjeret
  • Rossmunnen
  • Russholmen
  • Sandskjera
  • Sandøyna
  • Seiskjeret
  • Skarholmen
  • Skarvaskjeret
  • Skarveskjeret
  • Skarvøyna
  • Skjegget
  • Skjelevikholmen
  • Skjenkjarane
  • Skjerholmen
  • Skogholmen
  • Skrotten
  • Småholmane
  • Sotra
  • Spildeholmen
  • Spytøyna, nordre og søre
  • Staklaboskjeret
  • Stekholmen
  • Stekkholmen
  • Stongholmen
  • Storakinna
  • Storaskjeret
  • Storefugløyna
  • Storeusholmen
  • Stuvholmen, nordre og søre
  • Stykket
  • Svanebåholmen
  • Svartaskjeret
  • Svartekuggen
  • Svartholmen
  • Svinaskjeret
  • Synstholmen, vestre og austre
  • Sængen
  • Sørafløskjeret
  • Sørvikholmen, nordre og søre
  • Teistholmen
  • Tekslo
  • Toftøya (veiforbindelse)
  • Trettholmane, søre og nordre
  • Tyssøy (veiforbindelse)
  • Tårnholmen
  • Usholmane
  • Valøyna
  • Vardøyholmen
  • Vardøyna, stora og litla
  • Vardøyskjera
  • Vestreskjera
  • Vibergholmen
  • Voggeskjeret
  • Vågsholmen
  • Ytstaskjeret
  • Øinaskjeret
  • Øyarholmen
  • Ådnarholmen
  • Ådnarholmen, litle
  • Årsholmen

Sveio kommune[rediger | rediger kilde]

  • Amneholmen
  • Angarsholmen
  • Asaleholmen
  • Bjønsholmen
  • Bjørnøya
  • Bleika
  • Bleika, nordre og søre
  • Bleikeholmen
  • Bleikja
  • Bloksen, store og litle
  • Bolet
  • Brattholmen, nordre og søre
  • Bukkholmen
  • Båsen
  • Båsholmen
  • Drångsøya
  • Eikeholmen
  • Einstapøy
  • Flagholmen
  • Flateholmen
  • Flatøya
  • Fløskjera
  • Foreholmen
  • Fureholmen
  • Glitsholmen
  • Grautvikholmen
  • Grimsholmen
  • Grunnasundsholmen
  • Grønholmen
  • Gulableikje
  • Hagavikholmen
  • Haugavikskjeret
  • Haugsgjerdeskjer
  • Hjartholmen
  • Holmen
  • Hovdaholmen
  • Husholmen
  • Håkonsholmen
  • Håskjeret
  • Jonseteholmen
  • Kalløya, vestra og austra
  • Kasteholmen
  • Killingsholmen
  • Kjeholmen
  • Kjellandskjeret
  • Klubbøya
  • Kråkeholmen
  • Kråkeneset
  • Kråkenesholmen
  • Kubbøybleika
  • Langebanen
  • Likholmen
  • Lindøya
  • Litlableikja
  • Litleholmen
  • Longaskjer
  • Lyngholmane
  • Magerholmen
  • Midtholmen
  • Midvikøya
  • Nappholmane
  • Naustholmen
  • Naustholmen, austre og vestre
  • Peisarholmen
  • Pæreholmen
  • Rasmusholmen
  • Ringholmen
  • Risøya
  • Rongskårholmen
  • Ropusholmen
  • Røykjenesholmen, søre og nordre
  • Sandholmen
  • Seiskjer
  • Skagaholmen
  • Skarvaholmen
  • Skarvholmen
  • Skiftesholmen
  • Slåttholmen
  • Smaløya
  • Snøreholmen
  • Staupsbleika
  • Staupsholmen
  • Staurøya
  • Steinholmane
  • Storableikja
  • Storholmen
  • Svartholmen
  • Svartskjeret
  • Svenkaskjeret
  • Tassoboen
  • Ternholmen
  • Tjernagelholmen
  • Trettøya
  • Tronnholmen
  • Ulverakersbleika
  • Volløya
  • Øspholmen
  • Årstadholmane

Tysnes kommune[rediger | rediger kilde]

Kart over Tysnes.
  • Alholmen
  • Anderøy
  • Andholmen
  • Ariholmen
  • Asalholmene
  • Askilsholmen
  • Bakkaholmane
  • Bakkholmane
  • Bergsholmen
  • Bjørnarøya, stora
  • Bleika (i Flygansværvågen)
  • Bleika (ved Ingeberneset)
  • Bleikja (ved Godøya)
  • Bleikjo (ved langøya)
  • Brattholmen
  • Brunøya, litla og stora
  • Brunøyholmen
  • Bukkholmen
  • Bålholmen
  • Erleholmen
  • Fjeraskjera
  • Flataskjeret
  • Flatholmen
  • Flatøya
  • Fluøyane
  • Fluøyskjeret
  • Fortøya
  • Frukla
  • Fureholmen
  • Fureholmen, vesle
  • Galanteholmen
  • Geitanesholmen
  • Geitholmen
  • Gjerslingane
  • Godøya, vesla og stora
  • Godøysund (veiforbindelse)
  • Gripnesholmen
  • Grunnasundholmen
  • Gulholmen
  • Gullholmen
  • Gullstoveskjeret
  • Gåsholmane
  • Hamnaholmen
  • Helgestein
  • Hestholmen
  • Holmen
  • Horso
  • Hånesholmen, store
  • Høgeholmen
  • Høgseto
  • Hønsaholmen
  • Instøy
  • Jonaholmen
  • Kattholmen
  • Kjeaviksholmen
  • Kjeholmen
  • Klinkholmen (veiforbindelse)
  • Kloholmen
  • Klubben
  • Klubbholmen
  • Klungerholmen
  • Knappaskjera
  • Koløya
  • Kommandøren
  • Kråka
  • Kuholmen
  • Kvannrotskjera
  • Kvernavikholmen
  • Kyrholmen
  • Kyrkjeholmen
  • Lamøya
  • Langholmen
  • Langøya
  • Larsaholmen
  • Laukholmen
  • Lauvholmen
  • Leirvikeskjeret
  • Lindarholmen
  • Lindholmen
  • Litlavernøya
  • Litleholmen
  • Lungerskjeret
  • Lyngøya
  • Marøya, stora og litla
  • Mattisholmen
  • Maurholmen
  • Midtholmen
  • Midtvågeholmen
  • Midtøya
  • Mortholmen
  • Nesjaholmen
  • Nesøya (veiforbindelse)
  • Nilsholmen
  • Nordskjeret
  • Notaskjeret
  • Olderholmen
  • Ospholmen
  • Petersholmen
  • Pettersholmen
  • Påskeholmen
  • Raftaholmen
  • Rasmusholmen
  • Ratholmen
  • Reksteren (veiforbindelse)
  • Rokken
  • Rundeholmen
  • Rundholmen
  • Rusøya
  • Sandholmen
  • Sandsøya
  • Sauholmen
  • Seiaholmane
  • Seløya
  • Skarvaskjeret
  • Skatetangen
  • Skiftesholmen
  • Skipaholmen
  • Skjeljavikholmen
  • Skjellandsholmen
  • Skoraholmen
  • Skorpo
  • Småholmane
  • Småskjeret
  • Solstråleøya
  • Sommarøya
  • Staurvikholmen
  • Storeholmen
  • Storholmen
  • Straumaneset
  • Sundaholmen (veiforbindelse)
  • Svartaskjeret
  • Sveholmen
  • Sveinaholmen
  • Sørboskjeret
  • Sørvågsholmen
  • Teistholmen
  • Teistøya
  • Terneskjeret
  • Tjuvholmen
  • Tjøreholmen
  • Tolløy
  • Tretteskjeret
  • Trettholmen
  • Trædsholmen
  • Tysnesøy (veiforbindelse)
  • Tyttebærholmen
  • Urholmen
  • Vattarøya
  • Vernøya (veiforbindelse)
  • Vesla-Bjørnøy
  • Vesleholmen
  • Vesøya, stora og litla
  • Vågsholmen
  • Øskja
  • Ånuglo
  • Årbakkaholmen

Ullensvang kommune[rediger | rediger kilde]

  • Kvalvikskjeret
  • Holmen
  • Mågemagen

Ulvik kommune[rediger | rediger kilde]

  • Snauholmen

Vaksdal kommune[rediger | rediger kilde]

  • Gulløyna
  • Holmen
  • Høymolegrangen
  • Kallandsholmen
  • Kvamsholmen
  • Osterøy (328 km²)
  • Skjøret

Øygarden kommune[rediger | rediger kilde]

  • Alvøy
  • Andersholmane
  • Annarholmen
  • Auskjeret, store
  • Austevågen
  • Basholmen
  • Bjørnøykalven
  • Bjørnøyna
  • Bleikenøvlingen
  • Blomholmen, indre og vestre
  • Blomøy
  • Bobbeskjeret, søre
  • Bolleflesa
  • Bolleskjera
  • Bollholmen
  • Braken
  • Brunskjeret
  • Bruskjeret
  • Buholmen
  • Bunesholmane
  • Bårøyna
  • Bægjet
  • Børsholmen
  • Doleskjera
  • Dåvøyna (veiforbindelse)
  • Flataflesa
  • Flataskjeret
  • Flatflesskjeret
  • Flatholmen
  • Flatskjeret
  • Flatøyna
  • Flesene
  • Frukletten
  • Fruklettskjeret
  • Frøo
  • Frøskjeret
  • Furholmen
  • Førehjelmo (veiforbindelse)
  • Førskjeret
  • Galten
  • Gangholmen
  • Gangvarskjeret
  • Geitingen
  • Gjesholmen
  • Greipingen
  • Greipingskjeret
  • Grotholmen
  • Grøningen, lisle og store
  • Gudmundsskjeret
  • Gula skjeret
  • Gulaskjeret
  • Gygersholmane
  • Halvgjengsskjera
  • Hattøyna
  • Heggholmen
  • Heggøyna (veiforbindelse)
  • Hellerholmen
  • Helleskjeret, store og lisla
  • Hellesøy (veiforbindelse)
  • Herdleværet
  • Hernar
  • Hestholmen
  • Hjartøyna
  • Hjelteskjeret
  • Holmen grå
  • Hopøyna
  • Horsøyna
  • Humresvaene
  • Husholmen
  • Håskjeret
  • Høgenøvlingen
  • Høgholmen
  • Høgskjeret
  • Illnova
  • Ingeborgskjeret
  • Inneskiten, søre, midtre og nordre
  • Insteholmen
  • Ivarsholmen
  • Joholmen
  • Jona, lisla
  • Jonholmen
  • Jøgersholmen, store og litle
  • Kallskjeret
  • Kalvøyna (veiforbindelse)
  • Kastholmen
  • Katteskjeret, nordra og søra
  • Kattholmen
  • Kista
  • Kjeholmen
  • Kjerringholmen
  • Kjeøyna
  • Kleivskjera
  • Klubbeskjera
  • Kollsøyna
  • Kollsøyskjera
  • Kortknappskjeret
  • Kristiansholmen
  • Kråka
  • Kråka, nordre og søra
  • Kråkelåten
  • Kråkelåtskjera
  • Kråskjeret
  • Krækjebærholmen
  • Kuholmen
  • Kvalskjeret
  • Kvannholmen
  • Kvernholmen
  • Kyrkjøyna
  • Lamholmen
  • Lammenøvlingen
  • Lamøyna
  • Langeskjera
  • Langeskjeret
  • Langetåna
  • Langøyna
  • Langøyskjeret
  • Lislaskora
  • Lislesængen
  • Lislodden
  • Ljøsøyna
  • Luseskjeret
  • Lyngøyna
  • Lyngøyna, lisla
  • Lyrskjeret
  • Låven, nordre og søre
  • Makrellgarnskjeret
  • Marholmen, nordre og søre
  • Martinusholmen
  • Merkesholmen
  • Merkesteinen
  • Midtkråko
  • Midtskjera
  • Midtvågskjera
  • Mikkjelsboskjeret
  • Myrbærholmen, inste
  • Måjøyna
  • Narøyna
  • Nautøyna
  • Nautøyna, søra og nordra
  • Nesulløyna
  • Nesøyna (veiforbindelse)
  • Nordaskjeret
  • Nordraskjeret
  • Nordreholmen
  • Nordskjeret
  • Nordøyna
  • Noteskjeret
  • Notskjera
  • Nova
  • Nåla
  • Odden
  • Odden, austre
  • Onglevadskjeret
  • Ono (veiforbindelse)
  • Otterholmen
  • Oøy/One/Ona (veiforbindelse)
  • Penakken
  • Penesøyna
  • Pløsen
  • Pløseskjera
  • Porsholmen
  • Rambogskjeret
  • Rekenakken
  • Ringholmen
  • Risholmen
  • Rongøy (veiforbindelse)
  • Rossøyna
  • Rotevågsøyna (veiforbindelse)
  • Rotøykalven
  • Rotøyna
  • Rotøyna, lisla
  • Rotøyskjeret, insta, midtra og ytsta
  • Råna
  • Rønholmen, nordre og søre
  • Salen, nordre og søre
  • Sanden
  • Sandknappen
  • Sandskjeret
  • Sauøyna (veiforbindelse)
  • Seggvollen
  • Seiflua
  • Seiskallen
  • Seiskjeret, stora
  • Selsodden
  • Selsøyna
  • Seløy
  • Senholmen
  • Simonskjeret
  • Sjurholmen
  • Sjåholmen
  • Sjånesholmen
  • Skarholmen
  • Skarveskjeret
  • Skarvøyna
  • Skarvøyskjera
  • Skjeret, nordra
  • Skjoldøyna
  • Skoddeskjera
  • Skogsskjera
  • Skogsøyna
  • Skreiskjeret, nordra og søra
  • Skræmo
  • Skårpen
  • Smakka
  • Smakkeskjeret
  • Småkråka
  • Småskitholmen
  • Stakksboen
  • Stakksøyna
  • Stongholmen
  • Storakråka
  • Storeholmen
  • Storeskitholmen
  • Storesængsskjeret
  • Storflesa
  • Storholmen
  • Storodden
  • Storskora (veiforbindelse)
  • Storsængen
  • Straumøyna (veiforbindelse)
  • Stridsholmen
  • Sukkebåskjera
  • Sulo
  • Svana
  • Svanena
  • Svartaskjeret, stora
  • Svartbaken
  • Svarteklubben
  • Svartskjeret
  • Svelingen (veiforbindelse)
  • Svintræholmane
  • Syrholmen
  • Såtefluene
  • Såto
  • Sængen
  • Sængen (ved Kollsøyna)
  • Søreholmen
  • Tangen
  • Teistholmen
  • Terneholmen
  • Terneskjeret
  • Terneskjeret (ved Kjeholmen)
  • Tika
  • Tjeldstøholmen
  • Toftholmane
  • Toftøy (veiforbindelse)
  • Topteskjeret
  • Torkjellholmen
  • Trettholmen
  • Trollholmen
  • Trælevikskjeret, nordra og søra
  • Tvisloket
  • Ullebroten, store og lisle
  • Ulløyna
  • Ulvøyna
  • Utfarskjeret
  • Vadholmen
  • Vangskjeret
  • Vardnesholmane
  • Vassgeitingen
  • Vassholmen
  • Vessjone
  • Æskjeret
  • Øygardsskjeret, søra og nordra
  • Øyskjeret

Kilder[rediger | rediger kilde]