Lego Harry Potter: Years 5-7

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Lego Harry Potter: Years 5-7
UtviklerTraveller's Tales
UtgiverWarner Bros. Interactive Entertainment
DistributørSteam, GOG.com, Humble Store, Nintendo eShop, PlayStation Now og App Store
SerieLEGO Harry Potter
PlattformNintendo DS, Wii, Xbox 360, PlayStation Vita, PlayStation 3, Microsoft Windows, PlayStation Portable, Nintendo 3DS, macOS, iOS, PlayStation 4 og Xbox One
Utgivelse11. november 2011
SjangerAction-eventyrspill
ModusEnspiller, flerspiller
Nettstedvideogames.lego.com/en-us/harrypotter57/harrypottercode/Content/Default.aspx

Lego Harry Potter: Years 5-7 er et videospill i LEGO-serien gitt ut i 2011 av Warner Bros. og utviklet av Traveller's Tales.[1]

Videospillet er tilpasset historien fra de tre siste bøkene i Harry Potter-serien, og de fire siste filmene. Spillet dekker et bredt spekter av nye karakterer, områder og gjenstander. Spilleren skal blant annet finne 20 røde murstein i løpet av handlingen, og alle sammen forandrer handlingen på en eller annen måte - for eksempel ved å gi spilleren bonus eller får karakterene til å se annerledes ut. Murstein i gull kan bli funnet på mange forskjellige måter, eller kan kjøpes i en butikk som ligger i Diagonallmenningen.

Det er 4 forskjellige Hogwarts-kamper på hvert nivå. En for Griffing, en for Håsblås, en for Ravnklo, og en for Smygard. Det finnes også 60 andre studenter i fare i løpet av hele spillet, som kan reddes av spilleren. Det finnes en slik student på hvert enkelt nivå, og mange andre kan finnes spredt over hele Hogwarts.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «LEGO Harry Potter 5-7 Release Date». G4tv.com. Besøkt 4. mars 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

videospillstubbDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.