Lego Harry Potter: Years 5-7

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Lego Harry Potter: Years 5-7
UtviklerTraveller's Tales
UtgiverWarner Bros. Interactive Entertainment
Distributør
SerieLego Harry Potter
Forrige i serienLego Harry Potter: Years 1–4
Plattform
Utgivelse11. november 2011
SjangerAction-eventyrspill
ModusEnspiller, flerspiller
AldersgrensePEGI 7
Nettstedvideogames.lego.com/en-us/harrypotter57/harrypottercode/Content/Default.aspx

Lego Harry Potter: Years 5-7 er et videospill i LEGO-serien gitt ut i 2011 av Warner Bros. og utviklet av Traveller's Tales.[1]

Videospillet er tilpasset historien fra de tre siste bøkene i Harry Potter-serien, og de fire siste filmene. Spillet dekker et bredt spekter av nye karakterer, områder og gjenstander. Spilleren skal blant annet finne 20 røde murstein i løpet av handlingen, og alle sammen forandrer handlingen på en eller annen måte - for eksempel ved å gi spilleren bonus eller får karakterene til å se annerledes ut. Murstein i gull kan bli funnet på mange forskjellige måter, eller kan kjøpes i en butikk som ligger i Diagonallmenningen.

Det er 4 forskjellige Hogwarts-kamper på hvert nivå. En for Griffing, en for Håsblås, en for Ravnklo, og en for Smygard. Det finnes også 60 andre studenter i fare i løpet av hele spillet, som kan reddes av spilleren. Det finnes en slik student på hvert enkelt nivå, og mange andre kan finnes spredt over hele Hogwarts.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «LEGO Harry Potter 5-7 Release Date». G4tv.com. Besøkt 4. mars 2016. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Nuvola apps package games.pngDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.