Hopp til innhold

Killing Season

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Killing Season
Generell informasjon
SjangerThriller
Utgivelsesår2013
Prod.landUSA
Lengde91 minutter min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiMark Steven Johnson
ProdusentPaul Breuls
ManusforfatterEvan Daugherty
MusikkChristopher Young
Foran kamera
Hovedrolle(r)John Travolta
Robert De Niro
Milo Ventimiglia
Elizabeth Olin
Annen informasjon
DistributørMillennium Media
Premiere12. juli 2013
Eksterne lenker

Killing Season er en amerikansk actionfilm fra 2013 skrevet av Evan Daugherty og regissert av Mark Steven Johnson for Millenium films. Filmen handler om en personlig kamp mellom en amerikansk krigsveteran (spilt av Robert de Niro) og en tidligere serbisk soldat (spilt av John Travolta).

Handling[rediger | rediger kilde]

Under Bosnia-krigen på 1990-tallet blir amerikanske tropper vitne til en rekke grusomheter, og de skyter deretter serbiske soldater som de holder ansvarlig for krigsforbrytelsene. I nåtidens Beograd, Serbia, møter den tidligere soldaten Emil Kovač fra Skorpionene (spilt av John Travolta) en informant for å få tak i en fil om den amerikanske militær-veteranen og tidligere NATO-oberst Benjamin Ford. I mellomtiden har Ford trukket seg tilbake til en hytte et sted i fjellene i Tennessee, i forsøk på å glemme hele konflikten.

Nå som eneboer møter han Kovač, som utgir seg for å være en europeisk turist - under påskudd av å være på jakt. De to mennene kommer i begynnelsen godt overens, frem til Kovač avslører hans egentlige identitet.

Skuespillere og roller[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


Autoritetsdata