Kenneth Storvik

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Kenneth Storvik
Født27. februar 1972[1] (47 år)
Bergen
Beskjeftigelse Fotballspiller
Nasjonalitet Norge
Høyde177 centimeter
Posisjonmidtbanespiller

Kenneth Storvik (født 27. februar 1972) er en tidligere norsk fotballspiller. Han spilte blant annet i klubbene Åsane, Brann, Frem, Lyngby, Viking, Helsingborg og Rosenborg.

Kenneth Storvik er fra Bergen, men han ble fotballveteran før han havnet i Brann. Han gikk til Viking da han tok steget inn i eliten, etter å ha startet i Åsane. Han ble seriemester med Viking i 1991 og det samme i svenske Helsingborg åtte år senere, klubben han dro til etter Viking. I Viking spilte han hele 263 kamper og scoret 38 i løpet av sine seks år i klubben.

Så havnet Kenneth i Rosenborg, der skader spolerte medaljehøsten. Til slutt endte det hele med at Storvik la opp og flyttet hjem til Bergen i september 2001. Totalt ble det bare åtte RBK-kamper for Kenneths del: Fem i serien og tre i Mesterligaen. Over et år etterpå, følte Storvik plutselig at foten var leget. Midtbanespilleren ønsket å spille fotball igjen, og takket først ja til en avtale med de svenske dobbeltmestrene Djurgården. Men etter ønske fra hans gravide kone, droppet han tilbudet fra Stockholm og ble Brann-spiller i stedet. Også året i Brann var preget av skader og Kenneth valgte å legge opp etter 2003.

Storvik er sammen med Rune Sagstad og Steinar Aase de eneste bergensere som ble seriemester i fotball mellom Branns mesterskap i 1963 og 2007.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ transfermarkt.com, 9. okt. 2017, Kenneth Storvik, 152324

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]