Kategoridiskusjon:Sjakkåpninger

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei!

I kategori: Sjakkåpninger står sjakkåpningene systematisert etter alfabetet. Men sjakkåpningen "Wienerparti" står foran den alfabetiske inndelingen, denne synes jeg hadde vært fint å få flyttet ned til riktig bokstav i alfabetet.

Jeg har skrevet om akkurat denne flyttingen tidligere, men da opplevde jeg bare at "wienerparti" ble satt på riktig alfabetisk plass i kategorien Sjakk. Der hører den vel strengt tatt ikke hjemme, da ingen andre sjakkåpninger er plassert der...

heidu5 16.5.2006 kl 10:49 (norsk tid)

Heidu! Jeg har flytta artikkelen ned til W. Dette er også noe du selv kan gjøre, ved at du skriver [[Kategori:Sjakkåpninger]] i artikkelen. Det som var feil nå var at det sto [[Kategori:Sjakkåpninger|]], noe som fører til at artikkelen kategoriseres under «blank», et tegn som altså kommer før «a» i vår alfabetiske inndeling.
Forøvrig vil jeg oppfordre deg til å undertegne innlegg ved hjelp av fire «tilder», eller slik: ~~~~. Tasten med signatur på øverst i redigeringsvinduet kan også brukes. OPus- (Disk.|Bidrag) 16. mai 2006 kl.08:54 (UTC)