Kategoridiskusjon:Science fiction-romaner

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Jeg foreslår at denne kategorien slettes og at romaner kategoriseres som bøker. -- Duffman, 23. mai 2006 kl.09:09 (UTC)

Dette er et bit av en arbeid der noveller og romaner blir skilt videre slik at det blir mer oversiktlig og lettere for folk som f.eks. ser etter en Science fictionroman. Basto, 23. mai 2006 kl.11:24 (UTC)
Det virker som du turer frem på din egen vei her. For det første skal det kun opprettes underkategorier når en kategori er full, og for det andre bør du klarere dette nokså kontroversielle skrittet på Tinget før du setter igang. -- Duffman, 23. mai 2006 kl.09:27 (UTC)
(Redigeringskonflikt.) Har dette vært diskutert noe sted? Det er som regel lurt å ta slike omfattende endringer opp til diskusjon først, slik at man slipper eventuell uenighet og mye ekstraarbeid i ettertid. Zerblatt 23. mai 2006 kl.09:28 (UTC)
Nettopp. Jeg er fristet til å tilbakestille alt og slette alle de nye minikategoriene for å ta diskusjonen på forhånd. -- Duffman, 23. mai 2006 kl.09:29 (UTC)
Hei. Det er ikke meningen at å være liksom en hersker her på Wikipedia. Men jeg ser at det er mye forvirringer her og slikt. Og siden det er ingen andre som gjør noe med det, så tar jeg det første skrittet for å forenkle litt her. Siden mange bøker faller under ulike kategorier, så plasser jeg dem der de faller under. Der ser vel at det blir mer oversiktelig og enklere? Basto, 23. mai 2006 kl.11:35 (UTC)
Nei, jeg synes dette blir svært rotete. Man skal som sagt ikke opprette underkategorier før kategorien er full, og i alle tilfeller må du diskutere dette med andre på forhånd. -- Duffman, 23. mai 2006 kl.09:51 (UTC)
Jeg er velvillig innstilt det det Basto her tar initiativ til. Jeg syns vi skal la ham gjennomføre det han har tenkt, ettersom han gir inntrykk av å ha en gjennomtenkt plan med det han gjør, og det er vanskelig for andre å se for seg sluttresultatet slik han ser det for seg. Hvis det må tilbakestilles så må det det. Det klarer vi. Eventuelt er det fint om han lager en oversikt over de endringene han gjør. __meco 23. mai 2006 kl.09:59 (UTC)

Som jeg skrev på tinget er det tydelig at han ikke har satt seg inn i hvordan systemet fungerer, og han har heller ikke spurt noen andre om denne omveltningen er okay. -- Duffman, 23. mai 2006 kl.10:01 (UTC)

Som sagt, jeg gjorde ikke dette for å øderlegge for Wikipedia på en eller annen måte, hvis du tror det. Men jeg var jo tross alt ikke helt ferdig da og jeg skulle fjernet f.eks. Gresk litteratur i Kong Oidipus artikkelen og erstatte den med Gresk skuespill og plassert den kategorien under Gresk litteratur. Men jeg så en annen ting som måte rettes på og deretter vende tilbake. Litt tålmodighet og så ville du se hele ideen jeg hadde tenkt ut. Det er dessuten mye lettere å få personer med hvis de ser noe eksempler. Basto, 23. mai 2006 kl.12:31 (UTC)