Kategoridiskusjon:Personer henrettet ved skyting

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Problem med interlanguage til engelsk[rediger kilde]

Denne kategorien er delt i to kategorier på engelsk Wikipedia: Category:People executed by firing squad og Category:People executed by single firearm så da har jeg ikke lagt til noen interlanguagelenke. __meco 4. okt 2006 kl. 17:33 (UTC)

Jeg la merke til det; jeg synes det virker unødvendig med to kategorier (den ene er også svært liten på engelsk WP), ettersom skyting dekker både arkebusering og skyting med enkeltvåpen (da gjerne nakkeskudd). Dersom det kommer til flere kan det jo være aktuelt å dele opp senere. Cnyborg 4. okt 2006 kl. 17:52 (UTC)
Etter å ha jobbet med disse kategoriene i hele dag er mitt inntrykk at dette emnet er en god del underkategorisert på engelsk WP (begge kategoriene ble opprett i mai i år). __meco 4. okt 2006 kl. 23:08 (UTC)
Det ser slik ut, ja. Nå er det ikke all verden om vi ikke har interwiki på denne, særlig ikke når det er interwiki fra den overordnede kategorien, men vi kan eventuelt lenke til Category:People executed by firing squad siden den dekker langt de fleste. Det er ikke uvanlig at det ikke er 100% sammenfall på interwikilenker, verken når det gjelder artikler (som kan være delt opp i flere artikler her og ha en samleartikkel på andre prosjekter eller vice versa) eller kategorier (det samme gjelder med oppdeling). Cnyborg 4. okt 2006 kl. 23:40 (UTC)