Kategoridiskusjon:Kjempefamilien

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Denne kategorien er nå tom og bør slettes.

Kjempefamilien er nå innlemma i skjermplantefamilien så det er intet behov for denne kategorien. (Den smule forvirring som har oppstått i og med at det latinske navnet på den gamle kjempefamilien (Plantaginaceae) pga. prioritetsregler nå er navnet på den reformerte maskeblomstfamilien, er søkt å oppklare i ulike artikler under kjempefamilien, Scrophulariaceae etc.)

Bare ett spørsmål: Siden kjempe var et ikke (for meg, da) ukjent begrep fra anno dazumal, blir det ikke like avklarende å bruke denne som #omdirigering [[Riktigere adresse]]? Hvis min tanke er feil, er det greit om du melder saken som {{hs| tom og unødvendig kat}} slik at den blir snappet opp av administratorene. --Bjørn som tegner (diskusjon) 5. jul 2013 kl. 17:16 (CEST)
Tja, jeg vet ikke hva som er rett i forhold til Wikipedias policy: kjempefamilien er jo nå kun et synonym for maskeblomstfamilien (fordi man må bruke det latinske navnet som trad. har vært knytta til kjempene - Plantaginaceae). Jeg er usikker på formål og bruk av kategorier i wiki: siden kjempefamilien ikke inneholder noe er den vel ikke en kategori? Og den som er interessert i kjemper (flertydig: her planter!) vil vel enkelt finne dem?--Tinymonty (diskusjon) 5. jul 2013 kl. 19:52 (CEST)