Justin Whalin

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Justin Whalin
Justin Whalin at WonderCon 2009.JPG
Whalin på WonderCon i 2009
FødtJustin Garrett Whalin
6. september 1974 (45 år)
San Francisco
Ektefelle Reina Flynn
(16. juli 2006 — 2009)[1]
Beskjeftigelse Skuespiller, programleder
Nasjonalitet USA
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Justin Garrett Whalin (født 6. september 1974) er en amerikansk skuespiller best kjent for sin rolle som Jimmy Olsen i den amerikanske TV-serien Lois & Clark: The New Adventures of Superman der han opptrådte i sesong 2, 3 og 4.

Whalin er kjent for sine opptredener i filmer som John Waters kultklassiker Serial Mom, der han spilte mot Kathleen Turner. Han spilte også i TV-serien The Disney Channel's Susie Q i 1996. Whalin har jobbet som skuespiller siden han var elleve år gammel, da han debuterte i tittelrollen i Den lille prinsen på San Franciscos Victoria Theatre.

Whalin spilte hovedrollen i CBS sitt After School Special der han vant en Daytime Emmy for rollen som en sønn av to lesbiske foreldre i 1993. Han fortsatte med å spille i Miracle at Midnight mot skuespillerne Mia Farrow og Sam Waterston. Han ble nominert til en NCLR Bravo Awards i 1996 på grunn av sitt fremragende skuespiller-prestasjoner i filmen Crossover Role.

Justin Whalin prøvespilte også for å kunne spille Billy Loomis i filmen Scream (1996), men han slapp ikke gjennom nåløyet.

Priser[rediger | rediger kilde]

Prisnominasjoner[rediger | rediger kilde]

Filmografi[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

skuespillerstubbDenne biografien om en skuespiller er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.