Just Like Heaven

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Just Like Heaven
Generell informasjon
SjangerRomantisk komedie / Eventyr
Utgivelsesår2005
Prod.landAmerikansk
Lengde95 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegissørMark Waters
Produsent
Manusforfatter
Basert påEt si c'était vrai... 
av Marc Levy
MusikkRolfe Kent
SjeffotografDaryn Okada
KlippBruce Green
Foran kamera
Medvirkende
Annen informasjon
Budsjett58 millioner USD[1]
Totalomsetning102 854 431 USD[1]
Prod.selskapDreamWorks
Eksterne lenker
Offisielt nettsted

Just Like Heaven er en romantisk eventyrkomedie fra 2005, regissert av Mark Waters, med Reese Witherspoon og Mark Ruffalo i hovedrollene. Den er basert på romanen Et si c'était vrai... av Marc Levy.

Handling[rediger | rediger kilde]

Elizabeth Masterson, en ung doktor fra San Francisco, blir alvorlig skadd i en bilulykke når hun var på vei til et stevnemøte. Tre måneder senere flytter David Abbott, en landskapsarkitekt fremdeles i sorg etter hans kones plutselige død, inn i leiligheten som tidligere hadde vært Elizabeth sin. Elizabeths ånd begynner å dukke opp for David i leiligheten som spøkelse. Elizabeth nekter å tro at hun faktisk er død. Fordi det bare David som kan se og høre henne, tror alle andre at han opplever en hallusinasjon.

Elizabeth og David oppdager hvem hun er, hva som har skjedd med henne, og hvorfor de er en forbindelse. Hun er ikke død, men ligger i koma på det samme sykehuset hvor hun tidligere var ansatt. David forsøker å overbevise Elizabeths søster, Abby, at han kan se Elisabeth - og at Abby aldri burde koble fra en respirator som holder Elisabeth i live. Abby tror David er mentalt forstyrret. Desperat ønsker David å forhindre Elizabeths død ved å stjele kroppen hennes fra sykehuset.

Rolleliste[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Wikiquote-logo-en.svg
Engelsk Wikiquote har en samling sitater relatert til: