Jesse Metcalfe

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Jesse Metcalfe
Jesse Metcalfe at PaleyFest 2013.jpg
FødtJesse Eden Metcalfe
9. desember 1978[1] (40 år)
Carmel Valley Village
Utdannet ved New York University
Beskjeftigelse Skuespiller, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, modell
Nasjonalitet USA
Aktive år1999
IMDbIMDbRedigere på wikidata

Jesse Eden Metcalfe (født 9. desember 1978 i Monterey i California) er en amerikansk skuespiller. Han vokste opp som alenebarn i Waterford, Connecticut, hvor han senere arbeidet for stefarens landskaps-firma.

Etter high-school begynte Jesse på The Tisch School of ArtsNew York University, opprinnelig for å bli regissør. Mens han gikk på college, jobbet han som modell i reklamer for blant annet magasinene Seventeen og YM. Etter å ha tatt noen få dramatimer på college, var det tydelig for ham at han ville bli skuespiller Han deltok på en åpen audition sammen med flere hundre skuespillere for såpeoperaen Passions. Resultatet var at han fikk rollen som Miguel Lopez-Fitzgerald, og beholdt den i fem år.

I 2004 fikk Metcalfe rollen som gartneren John Rowland i TV-serien Frustrerte fruer. Siden da har han vært gjest i mange talkshows og TV-programmer som Oprah, Ellen og Tony Danza. Reportasjer om ham har blitt publisert i titalls tidsskrifter og ukeblader. Dessuten spilte han i komedien John Tucker Must Die med bl.a Ashanti, Sophia Bush og Brittany Snow.

Jesse er en vilkelig talentfull og karismatisk person og skuespiller. Fritiden bruker han på hobbyer som forming, piano og golf. Han spiller også basketball, og du kan se han spille for Hollywood Knights, et kjendis basketballag som spiller for å samle inn penger til high schools i Sør California.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, 27. apr. 2014

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]