Ivan Tsarevitsj i Seryj Volk

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Ivan Tsarevitsj i Seryj Volk
orig. Иван Царевич и Серый волк
Generell informasjon
GenreFantasy-film, filmkomedie
NasjonalitetRussland
Premiere2011
Lengde86 min.
SpråkRussisk
Bak kamera
Regissør(er)Vladimir Toroptsjin
Foran kamera
Stemme­skuespiller(e)Ivan Okhlobystin, Nikita Jefremov, Artur Smoljaninov, Mikhail Bojarskij
Annen informasjon
Farve/s.hvFarge
FilmselskapMelnitsa, STV
DistributørQ4296517
Premiere(r)2011
FilmserieIvan Tsarevitsj i Seryj Volk
Eksterne lenker

Ivan Tsarevitsj i Seryj Volk (originaltittel: Иван Царевич и Серый волк) er en russisk animert film fra 2011, regissert av Vladimir Toroptsjin.[1][2]

Handling[rediger | rediger kilde]

Den unge prinsessen Vasilisa fra et fjernt rike, ønsker kun å gifte seg av kjærlighet. Faren hennes, en eldre konge som ikke ukjent med intriger, gir opp forsøket på å få datteren sin til å endelig slå seg til ro. I mellomtiden bestemmer ministeren hans (utspekulert og fingernem, men ikke særlig intelligent) for å få tak i en berømt kongelig nøkkel, som befinner seg i det hemmelige lageret. Den beste muligheten for å få til dette er å gifte seg med prinsessen.

Men før ministeren klarer å overbevise kongen om dette, kunngjør kongen at datteren må gifte seg med den første mannen hun møter. Denne mannen viser seg å være en viss Ivan som kommer fra nabo-riket. En enkel mann, hardtarbeidende og godmodig, som drømmer om å begynne som brannmann. Ved en tilfeldighet blir det uvillige brudeparet etter hvert forelsket i hverandre. Men før de endelig kan gifte seg, må de gjennom en rekke prøvelser.

Referanser[rediger | rediger kilde]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]