Helga y Flora

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Helga y Flora
Generell informasjon
SjangerKrim
Prod.landChile
Sesonger1
Episoder10
SpråkSpansk
Foran kamera
MedvirkendeCatalina Saavedra
Alejandro Sieveking
Amalia Kassai
Bak kamera
Skaper(e)Omar Saavedra Santis
Sending
Periode25. apr. 202027. jun. 2020
TV-kanal Canal 13
Eksterne lenker
IMDb
Offisiell nettside

Helga y Flora (norsk: Helga og Flora) er en chilensk krimserie som gikk på Canal 13 fra 2020[1][2].

Handling[rediger | rediger kilde]

Historien følger Helga Gunkel (spilt av Amalia Kassai) og Flora Gutiérrez (spilt av Catalina Saavedra) som blir sendt på deres første oppdrag: Å reise til Kerren, en ranch på Isla Grande de Tierra del Fuego, for å undersøke tyveriet av Sigfried - en kostbar hest som eies av Don Raymond Gamper (spilt av Alejandro Sieveking) en mektig ranch-eier av tysk opprinnelse som myndighetene i Chile mistenker at hjelper Nazi-Tyskland.

Denne hendelsen åpner imidlertid for en hel verden full av mysterier, hemmeligheter og historier i et ugjestmildt land. Denne tilsynelatende enkle saken skjuler en kriminell som har returnert til området for hevn, og startet en rekke forbrytelser som de andre innbyggerne foretrekker å ignorere. Men for Helga og Flora blir dette forvandlet til et mystisk puslespill med intriger som må løses med fare for deres eget liv.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ «Helga y Flora | 13.cl». Canal 13 (spansk). Besøkt 3. juli 2020. 
  2. ^ Cooperativa.cl. «Canal 13 estrena la serie "Helga y Flora", inspirada en las primeras mujeres policías de Chile». Cooperativa.cl (spansk). Besøkt 3. juli 2020. 

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]