Gravitation (manga)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Gravitation (グラビテーション Gurabitēshon) er en japansk tegneserie, manga, skrevet av Maki Murakami. Den har blitt videreført som tegnefilm, anime, produsert av Bob Shirohata.

Historien handler om den unge gutten Shuichi som har et band med bestevennen Hiro. De får en spillejobb og alt går bra inntil en komplett fremmed mann kritiserer Shuichis sangtekster. Shuichi blir nedbrutt og klarer deretter ikke skrive noe som helst. Han er helt oppsatt på denne fremmede, forfatteren Eiri Yuki, og finner til slutt ut at han er forelsket i ham. Han oppsøker Eiri og de innleder et slags forhold der Shuichi ikke klarer seg uten Eiri, og Eiri helst skulle blitt kvitt Shuichi.

Samtidig blir bandet til Shuichi og Hiro mer populært og de får kontrakt med et plateselskap. Tilfeldigvis kjenner både Eiri, manageren deres, Eiris søster og Shuichis store forbilde hverandre, og det blir et eneste stort sammensurium når Shuichi ikke klarer å synge når han og Eiri krangler, Eiri begynner å bli mer avhengig av Shuichi, og bandet blir mer og mer kjent.