Golden Parachute (CSI: Miami episode)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Golden Parachute (CSI: Miami episode)
SerieCSI: Miami
Sesong1
Episode1
ForfatterSteve Maeda
RegissørJoe Chappelle
Prod.kode101
Sendt23. september 2002
← ForrigeNeste →
-Losing Face

Golden Parachute er den første episoden i sesong 1 av CSI: Miami. Denne episoden ble sendt den 23. september 2002. Dette var den første av bare ti episoder med Kim Delaney som Megan Donner

Handling[rediger | rediger kilde]

To menn som fisker i Everglades hører en høy lyd. Et fly flyr over dem og krasjer ned i vannet. Horatio og Eric ankommer til stedet der vraket ligger for å lete etter overlevende. Etter å ha sett over stedet finner de en overlevende, men klarer ikke å redde ham.

Tilbake på stedet gir Calleigh Horatio informasjon om flyet mens Eric fortsetter å se etter kroppsdeler og penger som flyter i vannet. Megan Donnor ankommer og møter Tim Speedle. Han ønsker henne velkommen, men hun ønsker å gå rett på jobb. Megan diskuterer prosedyre med Horatio. Han unnskylder seg for å ha tatt hennes jobb. Alexx setter sammen likdelene og finner ut at det er et kulehull i en av dem. De drar tilbake til vraket for å finne kulen. Under et intervju med en av fiskerne mens Speed hører på, ser han at det ligger en rifle i båten. Dette forteller han til Megan. Eric dykker etter bevis mens Speedle dokumenterer det. De finner senere en overlevende.

Mens de tar seg av den overlevende, ser Horatio at mannen ikke satt fastspent i setet. Megan forteller Horatio om den døde kvinnen de fant 5 kilometer unna vraket. Alexx obduserer det nye legemet og lurer på hvordan det havnet så langt fra vraket. Alexx understreker at den døde kvinnen heller ikke satt fastspent og at hun har veldig dyre klær. Horatio finner noen merker på offerets hånd og snakker senere med den døde kvinnens mor. Når Calleigh leter etter kulen finner hun en mistenkelig skade på flydøren. Speedle forteller Horatio hva passasjerene gjorde når flyet var i lufta. Calleigh forteller dem at døra var åpen mens flyet fortsatt var i lufta, noe som forklarer hvorfor den døde kvinnen ble funnet så langt fra vraket.

Flyet skulle bringe en gruppe mennesker til Washington D.C. for å møte SEC. Horatio undersøker flyet å finner ut at døren ikke åpnet seg av seg selv, men at noen åpnet den. Horatio og Megan rekonstruerer scenen inne i flyet. De tenker seg at den døde kvinnen ble kastet ut av flyet. Eric og Speedle finner ut at fiskerne hadde stjålet flyets svarte boks og henter den fra fiskernes alligatorfarm. På boksen hører de et krasj, men ikke noe skudd. De hører også den døde kvinnen som skriker på hjelp.

Speedle undersøker offerets liv, Calleigh leter etter kulen, og Eric prøver å finne årsaken til at flyet krasjet. Speedle konkluderer med at offeret ikke begikk selvmord, Calleigh finner ut at en skrue, ikke en kule hadde truffet piloten, og Eric finner en veldig dyr kvinnesko i flyets propell. De finner ut at den overlevende hadde drept kvinnen siden hun skulle vitne mot selskapet. Når de skal arrestere ham i hans eget hus finner de ut at han har begått selvmord.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]