Ghost Whisperer

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Ghost Whisperer er en amerikansk TV-serie om en ung kvinne som har en spesiell evne til å se og høre de døde. Sjeler som ennå ikke har forlatt jorden søker hjelp fra Melinda så de kan gå over til den andre siden. Jennifer Love Hewitt spiller hovedrollen som Melinda Gordon. I Norge sendes serien på FEM.

Melinda Gordon er sammen med Jim Clancy (David Conrad) som begynte å hjelpe henne med og finne ut hva spøkelset vil. Han begynte å hjelpe henne med det, etter at Andrea, hennes gode venninne som jobbet med henne i butikken hennes i Grandveiw, døde i en tragisk flyulykke.

Melinda Gordon (Jennifer Love Hewitt) går gjennom mye fare når hun prøver å hjelpe gjenferdene som kommer til henne. Melinda har en mor og en mormor som også kan se spøkelser. Melinda og mormoren (som ikke lever lenger) har alltid klart å takle kreftene sine på en helt annen måte enn hva moren til Melinda klarer. I mange år prøvde hun å stenge alt ute. I slutten av sesong to fikk man vite at Melinda har en bror, og videre i sesong tre er moren veldig hemmelighetsfull. Da kommer sannheten om faren fram, at de alltid har bodd i byen Grandveiw som Melinda bor i nå og at Melinda bør komme seg bort fra byen så fort som mulig.

Skuespillere[rediger | rediger kilde]

  • Jennifer Love Hewitt – Melinda Gordon
  • David Conrad – Jim Clancy
  • Aisha Tyler – Andrea Moreno
  • Camryn Manheim – Delia Banks

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]


Wikiquote-logo.svg Engelsk Wikiquote: Ghost Whisperer – sitater