Frustrerte fruer sesong 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Frustrerte fruer sesong 2
orig. Desperate housewives season 2
Generell informasjon
SjangerKomedie/Dramaserie
Prod.landUSA USA
Episoder24
Lengdeca 45 min
(per episode) antall episoder = 24 min. (per episode)
SpråkEngelsk/Amerikansk
Foran kamera
MedvirkendeTeri Hatcher
Felicity Huffman
Marcia Cross
Eva Longoria
Nicollette Sheridan
Alfre Woodard
Bak kamera
SkapereMarc Cherry
Sending
TV-kanalABC (USA)
TV 2 (Norge)
Eksterne lenker
IMDbRedigere på wikidata

Frustrerte fruer sesong 2 fortsetter fra der sesong 1 sluttet.

Karakterene[rediger | rediger kilde]

Susan Mayer[rediger | rediger kilde]

Etter at Mike hadde forlatt Paul i ørkenen var Susan gissel i Mikes hus av Zach. Felicia Tilman hadde sagt at Mike hadde tatt med Paul i ørkenen for å drepe han. Så Zach skulle vente til Mike kom hjem. Når Mike kom inn døra var Zach klar med pistolen. Akkurat når han var ferdig å lade grep Susan armen hans. Og Zach løp avgårde slik at det ble en stor leteaksjon. Susan fant Zach senere i en park å ga han penger slik at han kunne lete etter faren sin. Plutselig en dag dukka Paul opp i sitt gamle hus. Han spurte Susan om han hadde sett Zach. Hun sa at hun gidde han penger for å lete etter Paul. Dette visste ikke Mike. Men når Mike fikk vite det slo han opp med Susan siden Mike hadde nettopp funnet ut at han var faren til Zach. Susan ble veldig lei seg. Men så begynte hun å date en doktor. Dr. Ron McCready. Men han var Susan's lege også. Men Ron kom med dårlige nyheter. Susan's milt hadde komt for nær hjertet. Hvis de ikke tok den ut kunne hun dø. Det var greit for Susan. Men Susan har dårlig helseforsikring etter at hun skilte seg fra Karl. Men Karl tilbyr henne å gifte seg med ham og ha "jukseekteskap". Men Karl hadde nettopp begynt å date Edie Britt. Men det visste ikke Susan. Så Karl og Susan hadde en affære. Men når Karl sa til Susan at han datet Edie Britt ble Susan irritert og kastet Karl ut av huset sitt. Og Karl forlot Edie. Og Edie trodde det var en annen og finner ut at det er Susan. Da blir Edie rasende og tenner på huset til Susan. Susan spør Edie om det var henne, men hun sa bare at de var skuls. Siden Susan brente ned huset ti Edie i sesong 1. Og Susan sa at hun ikke skulle si det til politiet. Susan blir venn med en tannlege som heter Orson Hodge. Og Mike blir føler at han kjenner igjen Orson fra en annen plass. Etter en stund igjen blir Susan og Mike kjærester igjen. Han skal fri til henne. Men rett før frieriet blir Mike påkjørt. Av Orson Hodge som Mike kjente igjen fra et annet sted. Og Orson kjørte på Mike med vilje.


Lynette Scavo[rediger | rediger kilde]

Etter at Tom hadde sagt at han skulle bli en hjemmefar begynte Lynette og jobbe igjen. Etter en stund begynte Tom også å jobbe igjen. På samme jobb som Lynette. Men sjefen til Lynette hadde oppdaget at Tom skulle dra til Atlantic City alene. Tom hadde bestilt to kinobiletter og blomster og osv. Og Lynette hadde mistanke om at Tom var utro. Så Lynette fulgte Tom til Atlantic City så hun kunne få vite det. Og det var han. Hun så Tom og en dame i et vindu le og prate sammen. Og når Tom kom hjem fra turen, var hele huset tomt. Da gikk han til naboen Mrs. McCluskey og spurte om hun hadde sett dem. Hun fortalte at hun og barna hadde flytta siden hun visste at Tom var utro. Men Lynette's sønn, Preston, brekker armen og må på sykehus. Og Tom får vite om det. Da ha møter Lynette forklarer han at han ikke har en affære. Men at han har et annet barn som ikke Lynette sitt. Senere får Lynette møte Toms gamle kjæreste, Nora. Hun er litt rar og spesiell. Og Lynette må klare å takle henne.

Bree Van De Kamp[rediger | rediger kilde]

Når Bree Van De Kamp's ektemann, Rex, gikk bort var hun veldig lei seg. Men når hun fikk besøk av sin svigermor Phyllis begynte sinnet å komme. Phyllis ville ha Rex's sitt gamle skoleslips som Rex skulle bruke før han begravdes. Men det ville ikke Bree. Hun tok på et fint slips. Men under vielsen så Bree at Rex hadde det andre slipset. Så hun så seg rundt. Hun så Tom Scavo og sa at han måtte gi henne slipset. Så byttet Bree slips under begravelsen. Når hun var ferdig sa hun: "Du ser... ...perfekt ut". Men når Phyllis finner ut at Bree har en kjæreste begynner hun og bli mistenksom. Hun tror at noen har forgiftet han. Og politiet mistenker Bree. Men George legger seg inn på et hotellrom. Og Bree får en telefon av politiet og de sier at det var George som forgiftet Rex. Og Bree finner George på hotellrommet. Han spiset piller. George vil at Bree skal redde han. Men Bree sier at han må innrømme at det var han som forgiftet Rex. Men han gjorde ikke det. Så Bree bare lot George ligge der. Og George døde. Den nye nabogutten Matthew Applewhite blir kjæreste med Brees datter, Danielle. Dette liker ikke Bree på grunn av at Matthew og moren Betty skjuler en drapsmann. Men det de ikke visste var at Matthew var drapsmannen. Bree holder nesten på og bli drept av Matthew. Men Betty ringte politiet slik at Matthew ble skutt og døde. Bree blir også medlem av alkoholavhengigeklubb. Men dette visste ikke venninnene. Så Lynette spurte om hun kunne passe barna når hun var full. Så Bree sovnet mens hun passet ungene til Lynette slik at de kom i livsfare med trafikk. Men Lynette og Bree ordnet opp og ble venner igjen. I slutten av sesongen kommer Susans tannlegevenn Orson på døra til Bree. Dette var etter påkjørelsen.

Gabrielle Solis[rediger | rediger kilde]

Etter at Gaby's ektemann, Carlos, ble satt i fengsel ble Gabrielle singel. Men Carlos hadde noen fridager fra fengselet. Gabrielle mista babyen sin fordi hun falt ned trappa. Men Gaby fant ut at Carlos hadde funnet ut at en nonne kunne hjelpe han ut av fengselet. En "sexy" nonne. Dette likte ikke Gaby. Så Gaby gikk til kamp mot nonnen og vant. Gaby og Carlos får besøk av Gabys mor, Lucia. Lucia sier at de kan ha surrogatmor og at hun kan være den. Men det vil de ikke. Men de tror at kanskje hushjelpen Xiao-Mei kanskje kan være den. Det ville hun. Men Gaby fant Carlos og Xiao-Mei ligge sammen. Da kastet hun Carlos ut av huset. Og Gaby vil skilles.

Edie Britt[rediger | rediger kilde]

Edie Britt falt for Susan's eks, Karl. Men Karl forlot henne for en annen. Da hyret Edie en privatdetektiv som spionerte på Susan and Karl. Når hun fant ut at Karl og Susan hadde en affære, brente Edie ned Susans hus. Susan hadde tatt på seg avlyttingsutstyr slik at Edie skulle røpe seg. Når Susan kom på døren med avlyttingsutstyr ble det en stor fight. Slik at Edie fikk fullt av vepsestikk på seg.

Betty Applewhite[rediger | rediger kilde]

Betty Applewhite og sønnen Matthew Applewhite var to nye beboere i Wisteria Lane. De hadde en hemmelighet. De skjulte en drapsmann som også var Bettys sønn. Han het Caleb Applewhite. Caleb hadde drept en jente som het Melanie Foster. Matthew ble kjæreste med Bree's datter, Danielle. Men når både Matthew og Danielle rømmer sammen hjemmenifra blir Betty innkalt til politiet. Det var en jakke som ble lagt over Melanie Foster den kvelden hun ble drept. Det var Matthews jakke. Det var Matthew som hadde drept Melanie. Men det visste ikke Danielle. Danielle og Matthews var hos Bree for å hente penger. Bree var ikke hjemme. Men da hun kom hjem hadde Matthew og Danielle vært og henta penger. Bree fortalte Danielle alt som hadde skjedd. Men Danielle trodde ikke på henne. Men da tok Matthew fram pistolen foran Bree. Akkurat når han skulle skyte kom det en laserstråle. Matthew ble skutt av politiet fortidi Betty hadde tilkalt politiet. Danielle ble veldig lei seg. Og Caleb og Betty flyttet fra Wisteria Lane uten Caleb og kom seg videre i livet.

Paul Young[rediger | rediger kilde]

Etter at Paul drepte Martha Huber ville Marthas søster, Felicia Tilman, ha hevn. Det ville Noah Taylor også siden Paul drepte datteren Deidre. Noah bestakk purken slik at Paul ble arrestert. Men kom ut igjen. Men Felicia Tilman kuttet to fingre av sine egne og la dem i Paul garasje. Da tilkalte hun politiet. Og politiet arresterte Paul for drap. Og Paul ble satt i fengsel.

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Faste karakterer[rediger | rediger kilde]

Ellers medvirkende[rediger | rediger kilde]

Gjestespillere[rediger | rediger kilde]