Frank Stallone

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Frank Stallone
Født30. juli 1950[1][2]Rediger på Wikidata (73 år)
New York[3]
BeskjeftigelseSkuespiller, sanger, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, komponist, gitarist Rediger på Wikidata
Utdannet vedAbraham Lincoln High School
FarFrank Stallone, Sr.
MorJackie Stallone
SøskenSylvester Stallone
NasjonalitetUSA
UtmerkelserGolden Raspberry Award for verste originalmusikk (1986) (for: Peace In Our Life, sammen med: Peter Schless, Jerry Goldsmith)[4]

Frank Stallone (født 30. juli 1950 i New York City) er en amerikansk skuespiller, sanger, gitarist og Golden Globe og Grammy Award-nominert låtskriver.

Stallone har spilt i mange Hollywood-filmer og på TV. Han er en yngre bror av den mer kjente Sylvester Stallone og sønn av Jacqueline Stallone (født Labofish), en astrolog, tidligere danser, og formidler av kvinners wrestling, og Frank Stallone Senior en frisør og en innvandrer fra Castellammare del Golfo (provinsen Trapani, Sicilia, Italia). I tenårene gikk Stallone på Lincoln High School i Philadelphia.

Stallone er også en amatør bokser og har dukket opp på Howard Stern Radio og TV-show ved flere anledninger. Under en opptreden på Howard Stern Show, hadde Frank Stallone en boksekamp med TV-reporteren Geraldo Rivera. Frank Stallone vant kampen. Stallone deltok under Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling som fulgte 10 kjendiser som blir opplært til å bli profesjonelle brytere. Stallone var den andre deltakeren som ble slått ut av serien.

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 4. mai 2014[Hentet fra Wikidata]
  2. ^ GeneaStar, GeneaStar person-ID stallonef[Hentet fra Wikidata]
  3. ^ Gemeinsame Normdatei, besøkt 17. desember 2014[Hentet fra Wikidata]
  4. ^ arkiv-URL web.archive.org, razzies.com, besøkt 26. november 2019[Hentet fra Wikidata]

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]