Frank Stallone

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Frank Stallone
Frank Stallone.jpg
Født30. juli 1950 (68 år)
New York
Far Frank Stallone, Sr.
Mor Jackie Stallone
Søsken Sylvester Stallone
Beskjeftigelse Skuespiller, sanger, fjernsynsskuespiller, filmskuespiller, musiker
Nasjonalitet USA

Frank Stallone (født 30. juli 1950 i New York City) er en amerikansk skuespiller, sanger, gitarist og Golden Globe og Grammy Award-nominert låtskriver.

Stallone har spilt i mange Hollywood-filmer og på TV. Han er en yngre bror av den mer kjente Sylvester Stallone og sønn av Jacqueline Stallone (født Labofish), en astrolog, tidligere danser, og formidler av kvinners wrestling, og Frank Stallone Senior en frisør og en innvandrer fra Castellammare del Golfo (provinsen Trapani, Sicilia, Italia). I tenårene gikk Stallone på Lincoln High School i Philadelphia.

Stallone er også en amatør bokser og har dukket opp på Howard Stern Radio og TV-show ved flere anledninger. Under en opptreden på Howard Stern Show, hadde Frank Stallone en boksekamp med TV-reporteren Geraldo Rivera. Frank Stallone vant kampen. Stallone deltok under Hulk Hogan's Celebrity Championship Wrestling som fulgte 10 kjendiser som blir opplært til å bli profesjonelle brytere. Stallone var den andre deltakeren som ble slått ut av serien.

Referanser[rediger | rediger kilde]


Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]