FBC Melgar

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
FBC Melgar
Foot Ball Club Melgar
LederRicardo Bettocchi
Nettsidehttps://fbcmelgar.com.pe/
Idrettsgren(er)Fotball
KallenavnEl Dominó, Los Rojinegros,
El León del Sur, El Sangre y Luto
HjemmebaneEstadio Monumental Virgen de Chapi, Arequipa
Kapasitet40 217
LigaPrimera División Peruana
LandPeru
StedArequipa
Hjemmedrakt
Bortedrakt

FBC Melgar er en fotballklubb fra Arequipa i Peru som spiller i Primera División Peruana. Den har et stort flertall fans i den sørlige regionen av landet. Abonner på nyhetsbrev historisk tabell Over Peruansk fotball den ligger på fjerdeplass takket være de gode kampanjene den gjennomførte I Første Divisjon, og fremhever de to profesjonelle titlene i årene 1981 og 2015 og to andreplasser oppnådd i 1983 og 2016. Det er den første klubben i det indre av landet (utenfor Departementet Lima) i å ha vært Nasjonal mester.[1][2] Den har som en klassisk rival Cienciano som han strides med. Klassisk I Det Peruanske Sør.[3][4][5]

Historie[rediger | rediger kilde]

FBC Melgar ble grunnlagt på Medlemsmøte 25. mars av 1915. På denne dagen, Messrs. Lino Linares, Edilberto Gallegos, José Giraldez, Víctor Ballón, Genaro Ortiz, Luis Chacaltana, Ángel García, Ricardo López, Pedro Grados, Domingo Guillén, Fanastino Carpio, Carlos Svart, Benjamin Vergaray, Mariano Laguna, Octavio Huerta, Juan de la Vega, og andre har møtt, og bestemte meg for å lage "Juventud Melgar" i anledning av hundreårsdagen for offer Mariano Melgar (måneder senere, i juni samme år, ville det endre navn til det nåværende) for praksis med Football.

Melgar Ungdomslag, år 1915.

Første Internasjonale triumf (1931)[rediger | rediger kilde]

I november 1931 ble klubben Bolivar av Bolivia han besøkte Arequipa jord for å holde en serie vennskapskamper mot lag fra byen og den nærliggende havnen I Mollendo. Rojinegro-klubben ville være den andre klubben som møtte Bolivar og, på en lys søndag ettermiddag Søknadsfrist 29. november, ville han klare å oppnå sin første internasjonale triumf ved å beseire en rungende 4 til 1 på det gamle Melgar Stadion.

Invitasjon Til Det Desentraliserte Mesterskapet i 1966[rediger | rediger kilde]

I 1966, under presidentskapet til Luis Isenrich Lomellini, ble FBC Melgar invitert av det peruanske fotballforbundet til å delta i det første desentraliserte fotballmesterskapet. FBC Melgar-laget debuterte i mesterskapet mot Defensor Lima. På slutten av det mesterskapet tok laget 8. plassering av totalt 14 lag, og måtte på grunn av reglene for mesterskapet rykke ned.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]