Europavei 6 (Norge)/veiliste M

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Veiliste for E6 i Norge for Trøndelag og Oppland.

Kommuner og knutepunkter[rediger | rediger kilde]

Trøndelag våpen.png Trøndelag fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: Europavei 6 (Trøndelag)

Namsskogan

Kleist Geddes vei

  •  
Fv7028 Finnvolldalsveien fra Namsskogan til 773 Finnvollan (6,9 km)

Namsskoganveien

  • info Namsskogan
  •  
773 Finnvolldalsveien fra Brekkvasselv mot Fv7016 Fv7024 Røyrvik
  • bru Brekkvasselvbrua (Brekkvasselva, 36 m)
  • bru Brekkvasselvoveregangen (over kommunal vei, 21 m)
  • info Brekkvasselv
  • bru Tromselvbrua (Stortromselva, 34 m)
  • info Tunnsjøelv
  • bru Tunnsjøelvbrua (Tunnsjøelva, 73 m)
  • bru Grøndalselvbrua (Grøndalselva kommunegrense, 41 m)

Grong
E 6 ved Grong i Namdalen

Namsenvegen

  •  
764 Lassemovegen fra Grøndalselv til Lassemoen stasjon
Grøndalsvegen til Fv7026 Skorovatn
  • bru Fjerdingelvbrua (Fjerdingelva, 23 m)
  •  
Fv7038 Aunvegen fra Aunfoss til Aunet (1,5 km)
  •  
Kv Stasjonsvegen fra Harran til Norwegian-road-sign-774.0.svg Harran stasjon
  • info Urstadlia
  • bru Aurstadbrua (over dalsøkk, 52 m)
  •  
775 Gartlandsvegen fra Gartland mot 17 Høylandet
  •  
Fv7036 Elstadvegen fra Gartland til Elstad bru (1,5 km)
  •  
Fv7030 Medjåvegen fra Medjå bru ved Grong til 74 Formofoss (10,0 km)

Heiavegen

  • info Grong
  •  
760 Laksvegen fra Tinghaugen mot 17 i Overhalla
  •  
Fv7040 Sørsivegen fra Langnes mot 17 Lauvhammer i Namsos
  • info Langnes
  • bru Møllåbrua (Mølnåa, 34 m)
  • bru Bjørgelvbrua (Bjørgåa, 38 m)
  • info Skiftesbekken
  •  
74 Sanddøldalsvegen fra Formofoss mot riksgrensen i LierneVänster - blå.svg3 - blå.svg4 - blå.svg2 - blå.svgHöger - blå.svg (Sverige)
  • bru Rødhyllabrua (Raudhylla, 56 m)

Snåsa

Heiavegen

  • info Koltjønna
  • bru Kjennerås bru (Tjenneråsbekken, 53 m)
  • info Korsvollan
  •  
Fv7008 Åsmulvegen fra Surdalen til 763 Leira bru (5,3 km)
  •  
763 Snåsavegen fra Vegset mot Nordsidleiret i Steinkjer

Nordsivegen

  • info Heimsjøen

Steinkjer

Kvamsvegen

  • bru Olbrua (Borgelva, 28 m)
  • info Braseth
  • bru Nødalsbrua (Nødalselva, 131 m)
  •  
Fv6994 Uten navn arm Veines
  •  
Fv6994 Guinvegen fra Ho til Fv6996 Hatlinghus
  •  
Fv6978 Dalsvegen fra Sem til Fv6976 Sunnan (5,1 km)
  •  
Fv6992 Røseggvegen fra Følling til 17 Haltug
  • info Lømsen
  •  
17 Namsosvegen fra Asp via Namsos mot ferge Holm–Vennesund i BindalRiksvei 80.svg i Bodø
  • info Rungstad
  • Veikryss
 Selli
bare fra/mot nord
  •  
Kv Eggevegen til 763 Tingvoll
  • bru Sellibrua (over krysset, 30 m)
  • bru Lundselvabrua (Lundelva, 31 m)
  • Rundkjøring
Fv6982 Sør-Beitstadvegen fra Egge til 17 Østvik bru
  • Rundkjøring
Bogavegen via Bogatangen til Fv6982 Lund
  • Rundkjøring
763 Bogavegen fra Nordsidleiret mot Vegset i Snåsa
  • Rundkjøring
Strandvegen mot 762 Norwegian-road-sign-774.0.svg Steinkjer stasjon og til Elvehamna
  • Rundkjøring
Sjøfartsgata til Sørsidleiret
  • Rundkjøring
762 arm Fjordgata fra Sørsidleiret mot hovedtrasé, Sannan

Steinkjervegen

  • Rundkjøring
762 Uten navn fra Figga til Fv6966 Støa
info Smal firefeltsvei uten kryss i plan, Steinkjer–Vist (7 km)
  • Veikryss
 Sørlia
  • bru Sørlibrua ramper (til Sørlia overgangsbru, 153 m, bare mot sør)
  • bru Sørlia overgangsbru (over krysset, 34 m)
  • Rundkjøring
Fv6956 Kringlavegen fra Sørlia til Fv6954 Tuv (3,6 km)
  • info Sørlia
  • info Frøset
  • info Lenn
  • Veikryss
 Vist
  •  
761 Sandvollanvegen fra Vist mot 755 Straumen i Inderøy
info Midtdeler og forbikjøringsfelt Vist-Sparbu, 4 km, bygget 2014.
  •  
Fv6958 Lånklia fra Vonheim til Fv6952 Bjørkreipa
  •  
Fv6954 Mæresvegen fra Mære mot Fv6944 Korsen i Inderøy
Tuvbakken mot 759 Moen
  •  
Fv6950 Rognvegen fra Sparbu til 759 Veimo
  •  
Fv6948 Lorvikvegen fra Sparbu mot Riksvei E 6.svg Ramberg (10,6 km)
  • info Sparbu
  •  
Fv6948 Lorvikvegen fra Ramberg mot Sparbu

Inderøy

Røravegen

  •  
Fv6932 Grandmarka fra Røskje til 755 Loråsmarka (4,1 km)
  •  
755 Inderøyvegen fra Røra mot 715 i Leksvik
  •  
Kv Stasjonsvegen mot Norwegian-road-sign-774.0.svg Røra stasjon
  •  
Fv6930 Hyllavegen fra Koa til 755 Sund (6,6 km)

Verdal

Uten navn

  • info Koa
  • bru Fleskhus viadukt (over dalsøkk, 127 m)
  •  
Fv6916 Sjøbygdvegen fra Fleskhus til 72 757 Stiklestad Alle, Ørmelen
Veiplan2x.png Midtdeler og forbikjøringsfelt planlegges Fleskhus-Kjæran, 4 km, oppstart muligtvis 2018[1]
  • Veikryss
 Ørmelen
  •  
757 Hamnevegen fra Verdalsøra til Verdal havn og mot Fv6900 Vollen
  •  
72 Jamtlandsvegen fra Bergsgrav holdeplass mot riksgrensen → Vänster - blå.svg3 - blå.svg3 - blå.svg6 - blå.svgHöger - blå.svg (Sverige)
  •  
Fv6882 Rindsemvegen fra Rindsem til Fv6878 Skogset i Levanger

Levanger

Mulelia

  •  
Fv6886 Salthammervegen fra Rinnleiret til Fv6884 Høgskott
  •  
Fv6888 Gamle Kongeveg Nord fra Salthammar til 774 Røstadlia
  • Rundkjøring
774 Sætersmyra fra Mule mot ferge Levanger ferjekai → Ytterøy
Fv6884 Hojemsvegen mot Kolberg
motortrafikkvei LevangerBranes (ca 6 km)

Uten navn

  • info Flatåsen
  • Veikryss
 Hegle
  •  
Fv6878 Okkenhaugvegen til 774 Levanger og til Buran
  • info Branes
  • Veikryss
 Branes
  •  
Fv6874 Uten navn til 774 Levanger sentrum
  •  
Fv6874 Tømtevegen til Fv6880 Kjerksvegrinda
motortrafikkvei slutt Branes
  •  
Fv6872 Gilstadlia fra Nossum til 754 Stavlo
  • Rundkjøring
Fv6866 Alstadhaugveien fra Gråmyra mot Fv6874 Levanger sentrum
Fv6866 Storeshøgda mot 754 Småland
motortrafikkvei SkognGullberget (ca 13 km)
  • Veikryss
 Skogn
ikke mot sør
  •  
Fv6818 Sjøvegen fra Skogn mot 753 Juberg i Frosta
  •  
754 Uten navn fra Skogn til Fv6868 Markabygda
  • bru Holsand bru (over Fv61, 46 m)
  • bru Fiborg bru (over Fv61, 214 m)
  • info Hotran
  • Veikryss
 Hotran
kun fra sør / mot nord
  •  
Fv6818 arm Sjøvegen 
  • bru Hotran bru (Hotterelva, 176 m)
  • Veikryss
 
Arm (ca. 200 m), bare fra nord / mot sør
  •  
Fv6858 Brokstien mot Fv6856 Kjølstad
  •  
Fv6818 Sjøvegen fra Hotran mot 753 Juberg i Frosta
  • bru Holte viadukt (over dalsøkk, 128 m)
  • Veikryss
 Ronglan
  •  
Fv6856 Eknesvegen fra Dalheim 
  • info Nesmarka
  • info Nesvatnet
  • bru Hammermarka bru (over dalsøkk, 69 m)
  • Veikryss
 Gullberget
  •  
Fv6854 Gamle E6 fra Gullberget 
motortrafikkvei slutt Gullberget

Breivegen

  • bru Fossing bru (Fossingelva, 21 m)
  •  
Fv6852 Mossingvegen fra Åsen til 754 Langås
  •  
Kv Stasjonsvegen til Norwegian-road-sign-774.0.svg Åsen stasjon
  •  
753 Frostavegen fra Åsen mot Fv6830 Mostad i Frosta
  • info Grubåsen

Vuddudalen

  •  
Fv6844 Vollavegen fra Vordal til Fv6846 Voll (2,5 km)

Stjørdal

Riksvegen

  •  
Fv6816 Langsteinvegen fra Langstein mot 752 Okkelberg (13,6 km)
  • Veikryss
 Tildra
  •  
Fv6814 ringvei Fløanvegen fra Tildra  (6,7 km)
  •  
Fv6814 ringvei Alstadvegen fra Nygård til Tildra
  •  
Fv6812 Skatvalsvegen fra Skatval mot Vollsdalen
  •  
Fv6808 Uten navn fra Voll til Fv6806 Mæla (3,7 km)
  •  
Fv6812 Valstadvegen fra Vollsdalen mot Skatval
  • info Vollan
  • Veikryss
 Kvithammar
  •  
Fv6810 Vinnavegen fra Kvithamar til Branes og Fv6814 Alstad
  •  
Fv6810 Vinnavegen fra Kvithamar til Fv6806 Kvislabakken
  • info Stjørdal havn
  • Rundkjøring
Fv6802 Havnegata fra Havnekrysset til Stjørdal havn (1,0 km)
Fv6804 Havnegata mot Riksvei E 14.svg Lillemoen
  • Rundkjøring
Riksvei E 14.svg Uten navn fra Stjørdalshalsen til riksgrensen i Teveldal → Vänster - grön.svgE - grön.svg1 - grön.svg4 - grön.svgHöger - grön.svg (Sverige) mot Vänster - grön.svgE - grön.svg4 - grön.svg5 - grön.svgHöger - grön.svg Östersund
  • tunnel Værnestunnelen sør (⇓46 m, ⇑44 m), under taksebanen til Trondheim lufthavn
  • Veikryss 48
48 Arm til Sandferhus
  • Rundkjøring
Fv950 Sandfærhus fra Sandfærhus mot Hommelvik i Malvik
motortrafikkvei Motortrafikkvei Sandfærhus bru – Storler i Trondheim

Malvik

Uten navn

  • Veikryss 47
47 Hommelvik
arm til Hommelvik
  •  
Fv950 Malvikvegen fra Hommelvik mot 705 Hell i Stjørdal, og mot Storsandan
  • info til Hommelvikbrua, 1,1 km
  • bru Hommelvikbrua (Homla, 201 m)
  • info Hafstad
  • Veikryss 46
46 Sveberg
  •  
Kv Stavsjøvegen til Sveberg og til Raudmyra
  • info Stav Gjestegård
  • Veikryss 45
45 Storsand
arm fra Årli
  •  
Fv950 Malvikvegen fra Storsandan mot Hommelvik og mot Riksvei 706.svg Rotvoll i Trondheim
  • Veikryss 44
44 Leistad
  •  
Fv6706 Vikhammerdalen til Fv950 Vikhammer og til Fv6706 Kvegjardet
  • info Bjørnstad

Trondheim

Uten navn

  • info Revset
  • Veikryss 43A
43A Reppe
bare fra nord mot sør
  •  
Kv Hummelhaugvegen til Ranheim, og mot Fv6660 Solbakken
  •  
Fv950 Kockhaugvegen til Rotvoll, og mot Storsandan i Malvik
  • Veikryss 43
43 Charlottenlund
mot nord
  •  
Kv Peder Myhres vei til Ranheim, og til Fv950 Olderdalen
  • info Ranheim
  • Veikryss 43
43 Charlottenlund
mot sør
  •  
Kv Presthusveien til Ranheim, og til Fv950 Presthus
  • Veikryss 42
42 Rotvoll
  •  
Riksvei 706.svg Uten navn via Brattøra mot Kroppan
  •  
Fv950 Kockhaugvegen mot Storsandan i Malvik

Omkjøringsvegen

  • Veikryss 41
41 Tunga
  • Rundkjøring
Fv6668 Haakon VIIs gate mot Riksvei 706.svg Nedre Elvehavn
Kv Landbruksvegen 
  • bru Madsjøbrua (over E6 arm, 55 m)
  • Veikryss 40A 40A Bromstadvegen
  •  
Kv Bromstadvegen mot Fv6664 Strindheim
  • Veikryss 40
40 Angelltrøa
Tungasletta
  •  
Kv Tungasletta 
  • Veikryss 39
39 Moholt
  • Rundkjøring
Kv Jonsvannsveien mot Fv6664 Eberg
Kv Brøsetvegen mot Riksvei 706.svg Belbuan
Fv6660 Jonsvannsveien over krysset → E6N
  • Rundkjøring
Fv6660 Jonsvannsveien over krysset → E6S
Kv Åsvangvegen 
Fv6660 Jonsvannsveien mot Fv6712 Bakken i Malvik
  • Veikryss 38
38 Nardo
  •  
Fv6658 Torbjørn Bratts veg mot Fv6664 Lerkendal
  •  
Fv6658 Utleirvegen mot Fv6680 Tverreggen
  • bru Bratsbergveibrua (over Fv885, 41 m)
  • Veikryss 37
37 Nidarvoll
  •  
Fv6680 Bratsbergvegen mot Sorgenfri, og mot 704 Burås i Klæbu
  • Veikryss 36A
36A Sluppen
bare i sørlig retning
  •  
Riksvei 706.svg Sluppenvegen via Brattøra mot Rotvoll og mot Fv6686 Kroppan
  • Veikryss 36 36 Sluppen arm sentrum, kun mot nord
  •  
Fv6690 Holtermanns veg mot Fv6692 sentrum

Uten navn

  • Veikryss 35
35 Kroppan
bare avkjørsel mot nord
  •  
Riksvei 706.svg Osloveien via Brattøra mot Rotvoll og mot Fv6686 Kroppan
  • Veikryss 35
35 Kroppan
Arm Osloveien, bare oppkjørsel fra nord
  •  
Riksvei 706.svg Osloveien fra nord
  • Veikryss 34
34 Tonstad
  •  
Fv6650 Kolstadvegen mot Trondheim sentrum
  •  
Fv6686 Ytre ringveg mot Riksvei 706.svg Kroppan, og mot 704 Sandmoen
  • bru Tonstad bru (over Fv6650, 54 m)
  • Veikryss 33A
33A Rosten
bare mot sør
  •  
Fv6688 John Aae's veg mot Fv6682 Bjørndalen og mot Fv6686 Østre Rosten
  •  
arm Uten navn til City Syd
  • bru Sentervegbrua (over Sentervegen, 56 m)
  • Veikryss 33
33 Sentervegen
  •  
Kv Sentervegen mot Fv6688 Vestre Rosten og Fv6686 Østre Rosten
Veiarbeid  motorvei Sentervegen-Jaktøyen (9,6 km) under bygging, planlagt klar 2019, nye bomstasjoner, nye kryss Hårstad og Klett.
  • Veikryss 31
31 Sandmoen
  •  
704 Brøttemsvegen fra Kvennild mot Fv6704 Brøttem i Klæbu
  • info Sandmoen
motortrafikkvei slutt Storler
  •  
Fv6608 Uten navn fra Storler til Fv6612 Meeggen i Melhus (8,2 km)
  • Rundkjøring
Riksvei E 39.svg Uten navn fra Klettkrysset, Klett mot ferge Halsanaustan i HalsaRiksvei 70.svg i Tingvoll
707 Heimdalsvegen mot 715 Flakk
(framtidig kryss 30)

Melhusvegen

E6 ved Søberg i Melhus med Hofstadtunnelen i bakgrunnen.
E6 gjennom Melhus sett mot nord.

Melhus

Uten navn

Veiarbeid  motorvei slutt Endepunkt motorvei under anlegg.
motortrafikkvei Jaktøyen–Skjerdingstad (6,9 km). Fire felt til Melhuskrysset (kryss 28).
  • info Jaktøya
  • bru Ratbekkbrua (bekk, 56 m)
  • Veikryss 29
29 Melhus nord
  •  
Fv6612 Melhusvegen fra Jaktøyen mot Melhuskrysset
  • bru Mælabrua (over Fv735, 33 m)
  • Veikryss 28
28 Melhuskrysset
  •  
708 Hølondvegen fra Melhus mot 709 i Skaun
  •  
Fv6612 Hølondvegen til hovedtrasé Melhusvegen
  • bru Loddbekkbrua (Lodda, 48 m)

Kvålsvegen

  • Veikryss 27
27 Skjerdingstad
bare fra/mot sør
  •  
Fv6612 Melhusvegen via Melhus sentrum til Jaktøya (6,9 km)
  • info Skjerdingstad
  • motortrafikkvei slutt Skjerdingstad
Veiplan2x.png 
motorvei Motorvei Skjerdingstad-Støren (27,5 km) under planlegging, byggestart ikke klart, bompenger.
  • Tre bruer over Gaula og tunnel en ca. 5,6 km lang tunnel forbi Lundamo inngår i prosjektet.[2] Det blir etter plane også ny(e) tunnel(er) mellom Støren og Håggån.
  •  
Fv6590 Bennavegen fra Kvål til Fv6592 Stenset
  •  
Fv6600 Nyhusvegen fra Nyhus til Fv6594 Ler (1,9 km)

Lersvegen

 Ler
  •  
Kommunal vei til Norwegian-road-sign-774.0.svg Ler stasjon
  •  
Fv6594 Kaldvelldalen fra Ler til 704 Vollmo i Klæbu
  • bru Lundamo bru (Sokna, 33 m)
  •  
Fv6586 Lundadalsvegen fra Lundamo til Aungjerdet (3,2 km)
  •  
Fv6584 Lyngenvegen fra Lundamo til Lyngen (2,4 km)
  •  
Fv6582 Grinnivegen fra Lundamo til Fv6578 Valdøyan (0,4 km)
  •  
Fv6492 Tømmesdalsvegen fra Foss til 700 Svorkmo i Orkdal
  • info Gylland
motortrafikkvei Gyllan–Liøya (9,3 km)
  • Veikryss
 
bare fra/mot nord
  •  
Fv6558 Uten navn fra Håggå bru til Støren

Midtre Gauldal

Uten navn

  • info Bratlitunnelen
Veiplan2x.png  motorvei slutt Endepunkt planlagt motorvei
  • Midtdeler og delvis ny vei planlegges Støren–Ulsberg.[2] Tunnel (3 km) forbi Soknedal, og flere kortere tunneler. Byggestart ikke klart
  • Veikryss
 Støren
  •  
Fv6558 Svartøya mot Håggå bru (4,1 km)
  •  
30 Uten navn fra Støren viaTynset til Riksvei 3.svg i Stor-Elvdal (259 km)
  • info Liøya
  • info Liøya
motortrafikkvei slutt Liøya
  •  
Fv6560 Uten navn fra Skjærli via Budal til 30 Kotsøy
  •  
Fv6574 Uten navn fra Skjærli til Soknedal (8,7km)
  • bru Korporalsbrua (Sokna, 110 m)
Veiarbeid Ny strekning Korporalsbrua –Vindsliene, 6,5 km, i trafikk høsten 2020[3]
  • bru Soknedalsbrua (Sokna, 127 m)
  • Norwegian-road-sign-765.0.svg Bomstasjon ved Fossem
  • bru Larshusbrua (Ila, 76 m)
  •  
Fv6566 Uten navn fra Soknedal til Såmmårvollen
  • bru Hov bru (Sokna, 51 m)
  •  
Fv6574 Uten navn fra Soknedal til Skjærli
  •  
Fv6572 Uten navn fra Fossem til Fv6566 Holtmoen (7,8 km)
  • bru Bjørsetfossbrua (Ila, 53 m)
Veiarbeid Endepunkt ny strekning
  • info Garli
E6 ved Oppdal.

Rennebu

Uten navn

  • info Berkåk Veikro
  •  
700 Uten navn fra Berkåk til 65 i Orkdal
  • bru Stavå bru (Stavåa, 104 m)
  •  
Riksvei 3.svg Uten navn fra Ulsberg via Riksvei 25.svg i Elverum til Kolomoen i Stange
  • bru Kløft bru (Orkla, 48 m)
  •  
Fv6508 Uten navn fra Kløft bru til 700 Skjepphaug (13,5 km)
  •  
Fv6510 Uten navn fra Åsbakken til Riksvei 3.svg Innset (6,6 km)

Oppdal

Trondheimsvegen

  • info Oppdalsporten
  •  
Kv Stasjonsveien fra Fagerhaug kirke til Fagerhaug stasjon
  • Rundkjøring
O. Skasliens veg til Norwegian-road-sign-774.0.svg Oppdal stasjon
  • Rundkjøring
Riksvei 70.svg Sunndalsvegen fra Oppdal via Riksvei E 39.svg i Tingvoll og Gjemnes til Kristiansund
O. Skasliens veg til Norwegian-road-sign-774.0.svg Oppdal stasjon
  • Rundkjøring
Fv6518 Ola Setroms veg fra Oppdal sentrum mot Riksvei 70.svg Hoel
  • bru Ålmbrua (Ålma, 47 m)

Dovrevegen

  • bru Vinstrabrua (Vinstra, 25 m)
  •  
Fv6522 Båggåstrondvegen fra Rise til Fv6518 Viken (8,9 km)
  • info Klevan
  • info Drivstua
  • info Hesthåggan
  • info Nestavollan
Norwegian-road-sign-104.1.svg Dovrefjell (Grønbakken bom - Dombås bom), 32,7 km
  • stengt Grønbakken bom for høyfjellsovergang

Oppland våpen.svg Oppland fylke[rediger kilde]

Utdypende artikkel: E6 Biri-Otta-prosjektet

Dovre

Trondheimsvegen

Norwegian-road-sign-104.1.svg
  • info Tverrfjellet
  • stengt Hjerkinn nord bom for høyfjellsovergang
  •  
29 Folldalsvegen fra Hjerkinn til Riksvei 3.svg Steimoen i Alvdal
  •  
Fv498 Hjerkinnhusvegen fra Hjerkinn Hjerkinn til Norwegian-road-sign-774.0.svg Hjerkinn stasjon (0,4 km)
  • stengt Hjerkinn sør bom for høyfjellsovergang
E6 passerer Fokstugu.
  • info Geitberget
  • info Heglingsbakken
  • info Sygardseter
  • info Dovregubbens Hall
  •  
Kv Lissætervegen til Vålåsjø stoppested
  • bru Anfinns bru (Folla, 21 m)
  • info Furuhaugli
  • info Fokstua nord
  •  
Privat vei fra Fokstugu fjellstue til Fokstua stasjon
  • info Fokstua sør
  • stengt Dombås bom for høyfjellsovergang
  • Rundkjøring
Riksvei E 136.svg Romsdalsvegen fra Dombås via Riksvei E 39.svg i Vestnes mot Ålesund
(E6 svinger i krysset)
E6 mellom Dombås og Dovreskogen, Blåhø/Jetta i bakgrunnen.

Gudbrandsdalsvegen

  •  
Fv490 Nordre Stasjonsvegen fra Dombås til Norwegian-road-sign-774.0.svg Dombås stasjon  (0,4 km)
  •  
Fv496 Blæstervegen fra Dombås til Riksvei E 136.svg Lesja
  •  
Fv491 Øverbygdsvegen fra Li mot Brusletta
  •  
Fv497 Vestsidevegen fra Toftemo til Fv496 Dombfoss bru  (9,9 km)
  • tunnel Klokkerhaugtunnelen (24 m)
  •  
Fv491 arm Uten navn fra Dovre mot Li og mot Brusletta
  •  
Fv492 Jøndalsvegen fra Dovre til Sollia  (2,6 km)
  • info Tallerås
  • info Bekkemoen
  •  
Kv Brennhaugvegen mot Brennhaug stasjon
  •  
Fv491 Solsidevegen fra Brusletta mot Li
  • info Dovreskogen
Inntaksdam for Rosten kraftverk bygges i april 2017 ved E6 nær grensen mellom Sel og Dovre kommuner

Sel

Uten navn

  •  
Fv437 Høvringsvegen fra Rosten til Høvringen  (10,0 km)
  • info Rosten
  •  
Fv438 Strand fra Nordsel mot Riksvei 15.svg Haugen
  • info Selsverket
  •  
Fv435 arm Kyrkjevegen fra Selsverket 
  • bru Ula bru (Ula, 36 m)
Veiplan2x.png  motortrafikkvei Motortrafikkvei Otta - Sjoa under planlegging, se utdypende artikkel E6 Biri-Otta-prosjektet.
  •  
Riksvei 15.svg Ottadalsvegen fra Otta mot Riksvei E 39.svg i Hornindal
  •  
Fv444 Rondanevegen fra Kringen til Mysusæter  (13,1 km)
  •  
257 Heldalsvegen fra Sjoa til 51 Randsverk i Vågå
Veiplan2x.png  motortrafikkvei slutt Endepunkt planlagt motortrafikkvei Otta – Sjoa.
  •  
312 Gudbrandsdalsvegen fra Kjørem mot Fryasletta i Sør-Fron
  • Veikryss 95
95 
ikke i trafikk

motortrafikkvei Sjoa – Fryasletta (⇓33,4 km ⇑33,1 km)

Lågen bru under bygging, anlegg Kvam-Sjoa i bakgrunnen

motortrafikkvei slutt info Bjørkerusten faunapassasje

Nord-Fron
  • info ⇓ mot Veikryss 94 94
  • Veikryss 94
94 Kvam
  • Rundkjøring
Fv417 Brubakken mot 312 Kvam, mot 255 Sorperoa, og mot 257 Åmotet i Sel
  • info ⇓ Øla bru – Odenrud
  • Veikryss 93
93 Vinstra
  • Rundkjøring
256 Vinstragata mot Hundorp i Sør-Fron
info Vinstra vegpark
  • Rundkjøring
256 Vinstragata  til 255 Lomoen
  • Veikryss ⇑
info Mellomsdokka rasteplass
Tunnelinnslag i Stebergsberget mellom Frya og Hundorp

Sør-Fron
  • Veikryss 92
92 Harpefoss
  • Rundkjøring
Fv401 Gålåvegen mot 256 Skurdal
  • Rundkjøring
Fv401 Gålåvegen til 312 Harpefoss
  • info ⇓ Odenrud
  • Veikryss 91
91 Hundorp
(kun fra/mot nord)
  •  
312 Kongsvegen fra/mot Sjoa i Sel

motortrafikkvei slutt Fryasletta

Ringebu

Gudbrandsdalsvegen

Veiplan2x.png  motortrafikkvei Motortrafikkvei Frya - Ringebu under planlegging, se utdypende artikkel E6 Biri-Otta-prosjektet.
  •  
27 Venabygdsvegen fra Frya mot 29 Folldal
  • info Ringebu nord
  •  
Fv388 Brugata fra Ringebu mot 27 Nordrum
  •  
Fv387 Brugata til Fv388
  •  
Fv319 Randklevsvegen fra Ringebu mot Fåvang, mot 256 Kleiva i sør-Fron, og mot 254 Tretten stasjon i Øyer
Ringebu stavkirke
  •  
Fv379 Gråvåbakken fra Ringebu mot Fv387 Gamle Våla bru, og mot Fv378 Hilstad
Veiplan2x.png 
motortrafikkvei slutt Endepunkt planlagt motortrafikkvei
Veiplan2x.png  motortrafikkvei Motortrafikkvei Elstad – Tretten uder planlegging, se E6 Biri-Otta-prosjektet.
  •  
Fv319 arm Tromsnesvegen fra Tromsnesskogen mot Vestsidevegen
  • Veikryss
 Fåvang (Tromsnes)
  •  
Fv319 Stasjonsvegen mot Vestsidevegen
  •  
Fv319 Stasjonsvegen mot Tromsnesskogen
  •  
Fv375 arm Losnabakkan fra Odden 
  •  
Fv375 Losnabakkan fra Krekke mot Fv319 Fåvang
Automatisk bomstasjon ved Øyer

Øyer

Kongsvegen

Veiplan2x.png 
motortrafikkvei slutt Endepunkt planlagt motortrafikkvei

motortrafikkvei TrettenKolomoen 103 km. Uten navn

  • Veikryss 87
87 Holmen
  •  
312 Kongsvegen mot Øyer sentrum
  •  
254 Kongsvegen mot 255 i Gausdal
  • Veikryss
 Skarsmoen (kun til/mot sør)
  • Øyer kontrollstasjon
  • Veikryss
 Skarsmoen (kun mot nord)
stengt Stengt med bom. Åpent kun ved omkjøring
  • Lyskryss
312 Kongsvegen mot Riksvei E 6.svg Holmen
  • Lyskryss
312 Kongsvegen mot 213 Lillehammer sentrum
  • info Rustberg
  • Veikryss 86
86 Tingberg
  •  
Fv319 arm Rabbevegen mot Vestsidevegen
  •  
312 Kongsvegen mot Holmen
  •  
312 Kongsvegen til 213 Lillehammer sentrum
  • Veikryss 85
85 Granrudmoen
  •  
Fv319 arm Hunderfossvegen til Vestsidevegen
  •  
Fv319 Aaslettvegen til 312 Granrud
  • Veikryss 84
84 Einsby
  •  
312 Gudbrandsdalsvegen mot 213 i Lillehammer
  •  
312 Hundervegen mot Tretten
  • bru Ensbymoen bru (over krysset, 43 m)
Veiplan2x.png  motorvei Lillehammer (Ensby) – Biri (ca. 36 km): Utredningsfase, se utdypende artikkel E6 Biri-Otta-prosjektet.

Lillehammer
E6 bygd som motortrafikkvei nord for Lillehammer.

Uten navn

  • Veikryss 82
82 Storhove
  •  
255 Gausdalsvegen via Gausdal mot Vinstra i Nord-Fron
  •  
312 arm Uten navn mot 213 Smestadmoen
  • Veikryss 81
81 Lillehammer N
  •  
213 Uten navn fra Sannom mot Lillehammer sentrum
  • Veikryss 80
80 Strandtorget
arm til sentrum
  • Rundkjøring
Strandpromenaden mot Skibladnerbrygga
  • bru Mesnadalen bru (langs Mesna, 128 m)
  • Lyskryss
Arm Jernbanetorget til Norwegian-road-sign-774.0.svg Lillehammer stasjon
  •  
213 Uten navn til Sannom og (→ severdighet Maihaugen) mot Evjevika i Ringsaker
  • Veikryss 79
79 Vingnes
  •  
253 Jørstadmovegen mot 255 Jorekstad
  • info Vingrom kirke
  • Veikryss 78
78 Vingrom
  •  
Fv310 Døsvegen mot Fv204 Forset i Gausdal
  •  
250 Paul A. Owrens veg mot 33 Dokka i Nordre Land
  • bru Vingrom bru (Rinda, 36 m)

Gjøvik

Lillehammervegen

  • bru Stranda bru (over vei, 24 m)
  • bru Bjørnstad bru (over vei, 41 m)
  • info Strandengen
  • bru Strandengen bru (Kalverudelva, 56 m)
  • Veikryss 77
77 Biri
  •  
Fv330 Skumsrudvegen mot Riksvei 4.svg Skulhusodden og mot 250 Vingrom i Lillehammer
  •  
Fv330 Paradisvegen til Skumsrudvegen og Tverrvegen, mot hovedtrasé Birivegen
Veiplan2x.png  motorvei slutt Biri, endepunkt planlagt motorvei
Veiplan2x.png motorvei Biri – Moelv (2 km) med ny Mjøsbru: Utredningsfase, muligvis i trafikk 2025.[7]
  • info Biri
  • Rundkjøring
motortrafikkvei Riksvei 4.svg Lillehammervegen fra Sandvoll via Riksvei E 16.svg i Lunner mot Oslo
Fv330 Uten navn mot Biri og mot Riksvei 4.svg Skulhusodden
(E6 svinger i krysset)

Referanser[rediger | rediger kilde]