Dylan Lauren

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Jump to navigation Jump to search
Dylan Lauren
DylanLauren.jpeg
Født9. mai 1974 (44 år)
New York
Far Ralph Lauren
Mor Ricky Lauren
Søsken David Lauren
Utdannet ved Duke University
Beskjeftigelse Prominense, gründer
Nasjonalitet USA

Dylan Lauren ved Ralph Laurens 40. jubileum, Conservatory Garden, Central Park, New York, 8. september 2007. Foto ved Christopher Peterson.

Dylan Lauren (født mai 1974 i New York City, New York) er datter av klesdesigner Ralph Lauren og er eieren av Dylan's Candy Bar som er basert i New York City. Hennes mor er Ricky Lauren og hennes brødre er David Lauren og filmarbeideren Andrew Lauren.

Dylan ble utdannet fra Duke University i 1996 hvor hun studerte kunsthistorie. Dylan's Candy Bar ble inspirert av filmen Charlie og sjokoladefabrikken på sin femårsdag. Hun beskrev den som sin «mest minneverdige fødselsdagsselskap jeg noen gang har hatt. Jeg må ha vært i barnehagen og jeg hadde alle vennene mine over. Foreldrene mine hadde fått tak i en kopi, viste filmen på skjerm i huset vårt og hadde et lite show der. «Det var som å gå til Disneyland».

Dylan ble navngitt som en av de topp 25 mest stilitiske new yorkere av bladet US Weekly i 2007. Hennes favorittdesignere Ralph Lauren, Alice and Olivia, og 7 For All Mankind.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]