Dreamseller

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Dream Seller»)
Dreamseller
orig. Dream Seller
Generell informasjon
GenreDramafilm
Utgivelsesår2008
Lengde30 min.
SpråkEngelsk
Bak kamera
RegiJoe Frantz Rediger dette på Wikidata
Foran kamera
MedvirkendeBrandon Novak, Bam Margera, Ryan Dunn Rediger dette på Wikidata
Annen informasjon
Premiere(r)2008
Eksterne lenker

Dreamseller er en film fra 2008 av Bam Margera Productions, og Bam Margera. Filmen handler om Brandon Novaks liv. Filmen fikk ikke kinovisning i USA og ble derfor lansert rett på video.

Handling[rediger | rediger kilde]

I en alder av bare 14 ble Brandon Novak sett på som USAs største skateboardtalentet, mange firmaer ville sponse gutten, og han ble tilbudt en kontrakt av Tony Hawk. Det var inntil han oppdaget heroin. Da sank skateboardferdighetene hans og sponsorene var ikke lenger interessert i talentet. Han ble avhengig av heroin og det ble verre og verre. I perioder levde han på gaten og ifølge ham selv gjorde han ting for penger han i dag angrer på.

Filmen følger livet hans som et gatebarn som er avhengig av heroin helt til en av verdens største skateboardstjerner, Bam Margera, tar ham inn i varmen og hjelper ham med å slutte med heroin og komme seg tilbake på brettet. Bam er en av Novaks barndomsvenner, og Novak har medvirket i mange av Margeras prosjekter, blant annet CKY-filmene, og Haggard.

Filmens produksjon ble midlertidig stanset i 2007 fordi Brandon Novak hadde begynt å bruke dop igjen. 30. juli 2007 nevnte Bam dette på Radio Bam, der han samtidig sa at dette var det verste han hadde sett av Novak, og at han i hans øyne nå holdt på å ta livet av seg.[1]

Medvirkende[rediger | rediger kilde]

Referanser[rediger | rediger kilde]

  1. ^ Påstand fremkommet 30. juli 2007Radio Bam

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]