Donald Duck: Quack Attack

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk
Donald Duck: Quack Attack
Donald Duck: Goin' Quackers
UtviklerUbisoft
UtgiverUbisoft
DistributørDisney Interactive
PlattformNintendo 64, GameCube, Game Boy Color, PlayStation, PlayStation 2, Dreamcast, Windows
Utgivelse19. oktober 2000
SjangerPlattform
ModusEnspiller
AldersgrenseESRB: Everyone (E)

Donald Duck: Quack Attack (kalt Donald Duck: Goin' Quackers i USA) er et plattformspill utviklet og utgitt av Ubisoft i 2000 til spillkonsollene Nintendo 64, GameCube, PlayStation, PlayStation 2 og Dreamcast. Det ble også gitt ut til Windows-maskiner, og et liknende spill ble lansert til Game Boy Color med samme tittel og Game Boy Advance kalt Donald Duck Advance.

Handling[rediger | rediger kilde]

Spillinget er lagt opp veldig likt det fra Crash Bandicoot, og krever at spilleren beveger seg gjennom forskjellige innstillinger på 24 ulke nivåer i fire forskjellige warp-rom. De fire nivåene var Duckie Mountain, Duckburg, Magica DeSpell's Manor og Merlock's Temple. Donald Duck må unnslippe en rekke fiender og hindringer på alle nivåer og beseire motstandere på slutten av hvert warp-rom. Det fnnes også bonus-nivåer. Spilleren har fire liv som kan øke ved å finne spesielle gjenstander i løpet av spillet.

Goin 'Quackers begynner med Donald Duck, Fetter Anton og Petter Smart som ser på fjernsynsreporter Daisy Duck som oppdager et mystisk tempel til en ondskapsfull tryllekunstner kalt Merlock. Samtidig som Dasy Duck forteller historien, blir hun kidnappet av Merlock. Donald Duck må derfor konkurrere mot Fetter Anton for å finne Dasy Duck først, og slå Merlock.

Eksterne lenker[rediger | rediger kilde]

Nuvola apps package games.pngDenne videospillrelaterte artikkelen er foreløpig kort eller mangelfull, og du kan hjelpe Wikipedia ved å utvide den.