Diskusjon:Zlatan Ibrahimović

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det nevnes at Zlatan er etnisk Bosnisk,og Muslim. Dette er ikke helt korekt da han har Kroatisk mor og Bosnisk far, faren er muslim og moren er kristen, men Zlatan sies og ikke ha noe forhold til noen av religionen. Personen som skrev at han er Muslim burde ha sjekket opp dette ikke bare gjort en antagelse fordi han har foreldre fra Balkan. Religion har ingenting med etnisk bakgrunn, og det bør i hvertfall ikke trekkes fram når man snakker om en idrettsutøver hvis ikke dette er en ting utøveren selv profilerer sterkt.

Man skriver jo heller ikke at en idrettsurtøver er kristen fordi han har etnisk bakgrunn fra Vest-Europa, hvis han ikke selv profilerer dette sterkt (feks. Jonathan Edward, Marius Johnsen, Espen Johnsen og Anders Rambekk.) --modin 24. okt 2006 kl. 02:54 (UTC)

Linker[rediger kilde]

  • Zlatan får fri: [1]
  • Zlatan snark komplett: [2]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Zlatan Ibrahimović. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 7. aug. 2017 kl. 04:06 (CEST)