Diskusjon:Yaya Touré

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Livssyn?[rediger kilde]

Hvorfor skrive at Yaya Toure har islam som religion? Ingen andre spillere eller folk har denne informasjonen klistret på info. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.52.206.106 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei, dette er informasjon som hentes inn automatisk fra Wikidata. Alle som har Mal:Infoboks lagspiller i sin artikkel får påklistret religiion dersom dette er lagt inn i Wikidata. - 4ing (diskusjon) 30. aug. 2018 kl. 21:57 (CEST)[svar]

Jaha? Så hvorfor er det ingen andre fotballspillere som får denne infoen i infoboksen, da? Nei, fjern at han og broren Kolou er muslimer. Det er ingen som har andre livssyn som har dette som info i infoboksen. Så fjern det. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.52.206.106 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Prøvde å overstyre innhenting av livssyn fra Wikidata, men jeg fikk det ikke til. Det varierer fra infoboks til infoboks (og fra parameter til parameter) om og hvordan dette kan gjøres. - 4ing (diskusjon) 7. sep. 2018 kl. 21:42 (CEST)[svar]

Så det er Wikidata som syns det er så viktig å poengtere hvem som er muslimer og ikke? For Wikipedia viser ikke hvem som er kristne, jøder, buddhister osv. Bare hvem som er muslimer. Dette er ikke bra.Dette usignerte innlegget ble skrevet av 84.52.206.106 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)