Diskusjon:Yannick de Brito

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Flyttes?[rediger kilde]

Siden vedkommende heter Nuno De Brito så bør vi kanskje flytte artikkelen til det og heller ha artistnavnet som omdirigering? Ulf Larsen 19. sep 2009 kl. 08:50 (CEST)

Fant etterhvert riktig navn og flyttet artikkelen. Fjernet reklame og referanseløst stoff. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 9. jan. 2018 kl. 23:39 (CET)

Forslag til andre referanser og kommentarer kan legges her[rediger kilde]

Det har kommet noen forslag til andre referanser, men dels dekket de ikke og dels var de ikke forsvarlige. For eksempel er tilknytningen til Karpe Diem ikke interessant. Videre så er det ikke særlig notabelt å egenpublisere en singel på nettet. Først og fremst ble det rotete. Det ble derfor tilbakestilt. Diskuter det du vil her. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 11. jan. 2018 kl. 20:01 (CET)

Og det er ingenting som er borte, det ligger i historikken og ting kan fortsatt hentes derfra. Jeg rekker ikke å se grundigere på denne i kveld, men jeg skal se grundigere på referansene i morgen. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 11. jan. 2018 kl. 20:23 (CET)

Slett siden![rediger kilde]

Om du ikke gidder å legge inn riktig info eller ha riktig navn engang og mener at infoen jg legger inn ikke er "særlig notabelt" eller av interesse så slett hele siden!

Bedre det enn at alt som står der er feil. Djsoulshock (diskusjon) 13. jan. 2018 kl. 12:49 (CET)

Takk for svar. Fint at du skriver her. Kan du peke konkret på hva som er feil. Det er lettere å svare da. --ツDyveldi☯ prat ✉ post 13. jan. 2018 kl. 14:56 (CET)