Diskusjon:Wencke Mühleisen

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til: navigasjon, søk

Omstridt sitat[rediger kilde]

Wencke Mühleisen har ikke uttalt seg for vold mot menn eller kvinner. Sitatet du har satt inn fra Forskningsrådets nettside er tatt ut av sin sammenheng og refererer til en vitenskapelig artikkel/filmanalyse av filmen Baise Moi. Den refererer til filmkarakterer innenfor filmens fiksjon og er ikke en oppfordring til å handle i virkeligheten. Din påstand at Mühleisen er begeistret for kvinners vold mot menn er direkte feilaktig og dessuten stigmatiserende. Det er derfor det er urimelig at dette skal stå på wikipedias presentasjon av fagpersonen Mühleisen. Derfor ber jeg om at du aksepterer at det blir fjernet. Fr.martinsen 1. aug 2008 kl. 23:54 (CEST)

Etter som dette sitatet ikke er satt inn i henhold til wikipedieas forslag "Prøv alltid å ha et nøytralt synspunkt når du redigerer en side, Wikipedia er ikke et sted for å fremme ditt syn." tar jeg det vekk en gang til og ber om at siden får stå uten sitatet. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Fr.martinsen (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)
Siterer den egen diskusjonside: «Blir det enighet om å slette avsnittet så er det greit» KEN 2. aug 2008 kl. 17:49 (CEST)
Men i dette tilfellet bryter sitatet mot wikipedias egne retningslinjer såvidt jeg kan skjønne og da ser jeg ikke at det er rimelig å vente på en enighet. fr.martinsen som forsøkte å signere. Det er svært lett å se at sitatet er satt i en tendensiøs sammenheng.
Etter å ha sett nærmere på historikken for artikkelen ser jeg at det omstridte sitatet ble satt inn av en anonym IP tidligere i år, tilbakestilt en gang, og deretter satt inn igjen. IP-en har bare denne redigeringen. Med tanke på retningslinjene for biografier for levende personer har jeg derfor fjernet det. mvh, Apple farmer 2. aug 2008 kl. 18:17 (CEST)