Diskusjon:W.V. Awdry

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Kildene til denne teksten er for det meste andrehåndskilder. Så siden kan være en ganske usikker side. Så langt eg vet, er det meste rett.

Burde det stå i teksten at kildene som er brukt, sannsynligvis er andrehåndskilder? Bør det nemnest at teksten er en nokså usikker? Dette usignerte innlegget ble skrevet av SodorEngine (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Hei, SodorEngine. Referansene i artikkelen er lagt til av meg ved mine tre redigeringer i juni 2013. Jeg vet ikke riktig hva du mener med «andrehåndskilder»? Referansene 1 (Sibley) og 5 (Jones) er signerte artikler i ledende britiske aviser, og Sibley står jo også bak biografien om Awdry. Referanse nr 4 (Eccleshare) er en kjent britisk barnebokkritiker. Dette er den type referanser som Wikipedia liker og anbefaler, men jeg er enig i at vi ideelt sett også burde hatt flere litteraturhenvisninger fra Sibleys bok og andre litteraturhistoriske og litteraturkritiske studier.
Hvis det er enkeltopplysninger eller enkeltpåstander i denne artikkelen her som du mener er spesielt «usikre», så kan du merke disse setningene eller avsnittene med {{trenger referanse}}, så skal jeg se om vi kan hjelpe hverandre å gjøre artikkelen bedre; enten ved å endre og omformulere eller ved å tilføye referanser som underbygger teksten. Mvh --M O Haugen (diskusjon) 13. sep 2013 kl. 20:15 (CEST)