Diskusjon:Velforening

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Velforening[rediger kilde]

Velforening, forening til fremme av allmennyttige tiltak og trivselstiltak innen et lokalt bosetningsområde, vedrørende f.eks. vei, vann, kloakk, trafikkmidler, belysning, parkanlegg, lekeplasser. http://snl.no/velforening Et vel er Norges aller minste demokratiske organ. Det representerer et avgrenset geografisk område både ovenfor kommunen og andre myndigheter. En velforening står ofte for arrangementer, vedlikehold og annt som kommer felleskapet til gode. Et vel kan kreve kontigent fra sine medlemmer så fremt de går til fellesskapet. Et område eller en vei kan løsrive seg fra et vel og danne et eget, men enkeltpersoner innenfor området kan ikke dette.http://www.velnett.no/

Merge med engelsk Wikipedia?[rediger kilde]

Velforening heter "residents' association" på engelsk. Jeg forsøkte å lenke den norske artikkelen sammen med den engelske slik at de står i hverandres oversettelseslister, men den sa at artikkelen allerede var knyttet til et annet Q-nummer. Jeg er en anonym bruker som tenkte jeg skulle fikse noe kjapt, men så enkelt var det visst ikke. Kan noen som har mer greie på dette enn meg knytte sammen disse artiklene? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 51.175.91.38 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Fikset, vet ikke hvorfor du fikk denne meldingen. - 4ing (diskusjon) 10. jun. 2016 kl. 14:31 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Velforening. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. aug. 2017 kl. 04:51 (CEST)[svar]