Diskusjon:Tryptofan

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Norsk?[rediger kilde]

Okei. Gidder noen oversette denne til norsk? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 85.164.99.136 (diskusjon · bidrag) 16. okt 2008 kl. 15:45:49 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)

Hva? Er ikke «indol» norsk? Nei, forresten, det er kanskje ikke det ... men nettopp derfor lenkes det ordet også til indol, som forklarer hva det er. :)
Joda. Artikkelen kunne sikkert være klarere. «Erstatningskomponent», «funksjonell gruppe», «absorberer kraftig energi»(?!), «donere hydrogenbindinger», «i kontakt med oppløsninger i foldede proteiner»(!?) er alt annet enn klart. De to indikerte er til og med direkte uklare for undertegnede (som riktignok ikke har lest kjemi siden 3KJ på videregående, men hadde omgang med flere kjemikere på universitetet), så jeg foretrekker om noen som kjenner emnet tar på seg «oversettelsen». :) — the Sidhekin (d) 16. okt 2008 kl. 20:20 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tryptofan. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. apr. 2019 kl. 00:06 (CEST)