Diskusjon:Trosvik skole

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Mangfoldet ved Trosvik Skole[rediger kilde]

Er dette relevant for en WP artikkel om Trosvik skole? Imo litt i grenseland. Kanskje en egen artikkel? KjellG 12. mar 2009 kl. 14:24 (CET)

Jeg syns ikke det hører hjemme i en artikkel på Wikipedia i det hele tatt. Å si at man har så og så mange nasjonaliteter representert er greit nok, men å fortelle om resultater fra undersøkelser, hvordan man jobber etc. hører ikke hjemme, da det er ting som endrer seg hele tiden, og ikke er noe man si 100% at sånn jobber vi. Laaknor 12. mar 2009 kl. 14:28 (CET)
Jeg er enig med dere. Slik jeg forstå dette, har det vært/ er det et prosjekt på skolen å skrive dette (Ut fra brukernavnet som er brukt). Derfor foreslår jeg at vi venter litt og ser om det dukker opp mer før vi eventuelt går for tungt inn i teksten slik den er nå. Kanskje du/dere somskriver her kan fortelle litt om planene deres? MVH 3s 12. mar 2009 kl. 14:29 (CET)
Velger å være forsiktig her. Det er viktig å få med seg nye bidragsytere til WP. Se også på denne Her der det mange både lærere og elever, som har en lokal "sandkasse" som trener dem i WP skriving. KjellG 12. mar 2009 kl. 16:03 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Trosvik skole. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 17. jul. 2017 kl. 05:43 (CEST)[svar]