Diskusjon:Think (bil)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Det er feil at bilen er produsert i Eidskog. Det riktige er at den er produsert i Aurskog-Høland i Akershus. Dessverre ser det ikke ut til at det er mulig å endre denne feilen i artikkelen. Hilsen Aspmann (flyttet fra artikkelen. Einar Myre 7. aug 2005 kl.22:46 (UTC))

Gjort. For øvrig synes jeg det virker merkelig at du ikke klarte å endre dette, når du klarte å legge inn kommentaren i artikkelen. Einar Myre 7. aug 2005 kl.22:52 (UTC)


Den nye modellen[rediger kilde]

Den nye modellen er observert og fotografert med de nye Norske skiltene (som kom ut 1. november 2006). Dvs. at det er fungerende prototyper ute på de norske veiene.

Bilde av den nye Thinken.

--Mikemenk 22. jan 2007 kl. 21:17 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 4 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Think (bil). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 11:20 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Think (bil). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 13. sep. 2017 kl. 18:59 (CEST)[svar]