Diskusjon:The New York Times

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Fjernet irrelevant kritikkavsnitt[rediger kilde]

Jeg fjernet et irrelevant kritikkavsnitt. Avisen kritiserer regelmessig dette og hint på lederplass, om vi skal gjengi alt så blir det en lang artikkel og det er ingen grunn til å gjengi en bestemt kritikk av norsk politikk på et bestemt område. Dette er Wikipedia på bokmål/riksmål, ikke «Norsk Wikipedia». Ulf Larsen 30. aug 2009 kl. 08:56 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen The New York Times. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 29. apr. 2018 kl. 15:37 (CEST)

«Venstreorientert» eller «liberal»?[rediger kilde]

Jeg har gjentatte ganger fjernet betegnelsen «venstreorientert» fra ingressen, siden denne betegnelsen ikke er éntydig i internasjonal kontekst. Det ville ikke være helt uriktig å si at avisen hører hjemme på venstresiden i amerikansk politikk, men det er ikke ensbetydende med at den er venstreorientert i global kontekst, idet det politiske begrepssprktrum varierer fra land til land. I norsk kontekst ville man nok betegnet avisens linje som sentrum/høyre-orientert. Det er også verd å merke seg at NYT per mars 2019 er blitt kritisert fra (amerikansk) venstrehold for å forfordele venstreorienterte demokrater som Bernie Sanders og Alexandria Ocasio-Cortez både på reportasje- og kommentarplass. Asav (diskusjon) 8. mar. 2019 kl. 15:11 (CET)