Diskusjon:Terry McDermott (skøyteløper)

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Terry McDermott (skøyteløper) er del av underprosjektet skøytesport, som søker å øke antall artikler relatert til skøytesport og å utbedre kvaliteten på nye og eksisterende artikler så mye som mulig. Om du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen, foreslå endringer eller besøke prosjektsiden hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som bør gjøres. Har du spørsmål kan disse stilles på diskusjonssiden til prosjektet.


Mer informasjon om artikkelen

  1.  Denne artikkelen mangler vurdering av nivå.
  2.  Denne artikkelen mangler vurdering av prioritet.
  3.  Sidevisningsstatistikk for denne artikkelen:


Mulig bilde med fri lisens[rediger kilde]

Er dette bildet kanskje av Terry McDermott? Ping Migrant, hva tenker du? Det ligner, men jeg er ikke 100% sikker, så best å spørre først. Hilsen Kjetil_r 8. jul. 2017 kl. 14:36 (CEST)[svar]

Jeg tviler vel egentlig på det når jeg tenker meg om. Grunnen til at jeg undersøkte var at bildeteksten er «OL Innsbruck 1964 500m skøyter Gull», men jeg ser nå at mange bilder i samlingen har den bildeteksten, selv de som veldig åpenbart er av noen helt andre. Hilsen Kjetil_r 8. jul. 2017 kl. 14:39 (CEST)[svar]
Se commons-kategorien commons:Category:Speed skating at the 1964 Winter Olympics og bildet ligger der, og lagt til som profil-bildet av diskoskaster og elitetrener for skøyter, padling osv. Stein Johnson.
PS. Jeg mistenker at de aller fleste bildene fra Billedbladet Nå fra Vinter-OL 1964 ved hurtigløp på skøyter er fra de 2 lengste distansene 5000 meter og 10000 meter som vi kan se på resultattavlene på en del av bildene, men det er noen vi ikke har den i bakgrunnen men antagelig de samme løperne som er avbildet både med og uten den resultat-tavla i bakgrunnen.
PS2. Det er også på denne 5000 meteren at Norge har tatt sin eneste trippel i hurtigløp på skøyter under OL.
Med vennlig hilsen Migrant (diskusjon) 8. jul. 2017 kl. 17:47 (CEST)[svar]