Diskusjon:Tafjord-ulykka

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

To gamle kommentarer...[rediger kilde]

Det ser litt snålt ut at en av underoverskriftene inneholder forma "tiden" mens artikkelen heter "Tafjord-ulykka" (blir litt som å skrive "hytten", "solen" og "boken", men "saka"). "Tiden" og ett sted "Tafjord-ulykken" blei lagt til av samme person, til tross for at resten av artikkelen inneholdt "Tafjord-ulykka". Jeg har allerede gjort om "Tafjord-ulykken" til "Tafjord-ulykka", men ordet "tid" fins ikke i bestemt form entall noen andre steder i artikkelen. Er det greit likevel å endre "tiden" til "tida"? Etter det jeg har skjønt skal en rette seg etter artikkelens målform så lenge en ikke er/blir artikkelens hovedbidragsyter. 88.90.136.152 30. des 2009 kl. 02:37 (CET)

Se også Astor Furseths bok Dommedagsfjellet - Tafjord 1934 fra 1985. Boka virker godt skrevet, og har utfyllende opplysninger om det som skjedde. Blue Elf (diskusjon) 5. mai 2016 kl. 20:51 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Tafjord-ulykka. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 06:55 (CEST)[svar]