Diskusjon:TV 2

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Bildet[rediger kilde]

Noen må gjerne ta seg friheten til å laste opp et bilde av TV2s hovedkvarter som faktisk ER TV2s bygg. Bildet som er pr. i dag er Vizbygg, og er eid av Vizrt (Datterselskap av TV2) som også huser Storm og noen håndfull andre.

Eiere[rediger kilde]

TV 2 er eid av TV 2 Gruppen, som er et bredt elektronisk mediekonsern med betydelige eierinteresser innen tv-, radio- og multimedievirksomhet. Konsernets strategi er å være en ledende innholdsleverandør og tilrettelegger av innhold på elektroniske medieplattformer. TV 2 Gruppen legger vekt på langsiktig lønnsom drift innenfor konsernets kjerneområder kombinert med vekst på nye forretningsområder knyttet til elektroniske medier.

Dette høres ut som noe sakset fra et vedheng til en pressemelding, synes jeg, og hører ikke hjemme i en leksikalsk artikkel, i hvertfall ikke med disse formuleringene. Litt mye "marketing-speak". Kjetil Svenheim 13. jun 2006 kl.09:01 (UTC)

Omdirigeringer[rediger kilde]

TV 2 omdirigerer hit, så burde den da ikke ligge på TV 2 i stedet? Banangraut 6. mai 2007 kl. 23:30 (CEST)

Enig. Det er ikke noe poeng i å ha denne parentesen. Deadman 6. mai 2007 kl. 23:42 (CEST)


Eid av TV2-gruppen?![rediger kilde]

Eid av TV2-gruppen?! Det er svindel & bedrag. TV2 er ei av Arbeiderpartiet. Det var det som skjedde etter at NRK mistet sitt monopol på kringkasting i Norge i 1981. Ap ble desperate. De gjorde om Televerket til et privat ANS-selskap kalt Telenor, plasserte sine folk inn i dette selskapet (les: Tormod Hermansen). Dette selskapet oppretter så et stråselskap - utrolig hvordan disse statlige selskapene etterhvert er forgrenet i de mest utrolig selskap - som så begynte å pøse penger inn i A-pressen. A-pressen som da - på begynnelsen av 90-tallet - lå nede nærmest med brukket rygg, kunne ikke bare redde konkurstruede aviser, men de kunne begynne å kjøpe seg opp i det norske mediamarkedet. Følgen er at Ap i dag er den største aksjonæren i de nye mediene - nærradiomarkedet og i TV!. Korrupt? Næh!!!85.165.87.173 11. jul 2008 kl. 23:25 (CEST)

allmennkringkasting?[rediger kilde]

i artikelen står det at "TV 2 er en allmennkringkaster" - noe som jeg synes er forvirrende når man leser artikelen om Allmennkringkasting, som nøyaktig ekskluderer privateid og reklamefinansert kringkasting. jeg er i ferd med å utvide artikelen om TV 2 på den tyske WP, og det ville være hjelpsom å ha litt mer informasjon om hva som er ment med "allmennkringkaster" i dette sammenheng. Pikku 23. jan 2010 kl. 17:20 (CET)

Jeg tror TV2 definerer det som en kanal som er tilgjengelig for hele befolkningen[1], og TV2 treffer jo på hvert fall fem av punktene under Kjennetegn på allmennkringkasting (bygger på britisk modell). --Torstein 24. jan 2010 kl. 03:28 (CET)
takk, det hjalp allerede med denne kilden. jeg tror at den tyske artikelen er litt enklere å forstå nå. lurer bare på om artikelen her burde kanskje presiseres litt for å unngå akkurat denne forvirringen jeg kom på. men det skal heller gjøre noen som er i stand til å skrive riktig norsk... Pikku 24. jan 2010 kl. 22:36 (CET)

Eierskapsforholdene[rediger kilde]

Artikkelen inneholder ingen informasjon om hvordan A-pressen oppnådde eierkontroll i TV2. Det kunne det være en fordel å få med.--88.91.231.174 25. sep 2011 kl. 20:47 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen TV 2. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 10. apr. 2019 kl. 20:24 (CEST)