Diskusjon:Suzi Quatro

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Hvorfor har https://no.wikipedia.org/wiki/Bruker:Kronny tilbakestilt en masse rettelser av skrivefeil i forbindelse med oversetningen av den engelske artikkelen mens arbeidet pågår? Dette usignerte innlegget ble skrevet av 2001:4649:FF33:0:185D:6D93:DF2F:A791 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Fordi store deler av teksten var på engelsk, vil jeg anta. Soleincitta (diskusjon) 29. jan. 2021 kl. 17:46 (CET)
Store deler av teksten var _ikke_ på engelsk, som du vil se om du går inn i historikken. Påstanden er gal. Et avsnitt ble mellomlagret på engelsk ved en en inkurie, og skulle bli erstattet av oversettelsen i løpet av noen minutter før språkvasken ble fjernet. Nå ligger det til og med et banner som etterlyser språkvask på artikkelen. Ufattelig.
Du står fritt til å tilbakestille det du mener var en feil ved tilbakestillingen. Men oversett teksten til norsk før du publiserer, ok?. Helst med en språklig gjennomgang, og ikke bare en maskinoversettelse. Mvh Soleincitta (diskusjon) 29. jan. 2021 kl. 19:18 (CET)
Ikke noe jeg har oversatt har vært med maskin. Alt som skjedde var at jeg lot et avsnitt midlertidig stå publisert på engelsk mens det oversatt. Jeg har tenkt meg om, og vil fullføre det jeg begynte med, likevel.

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Suzi Quatro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. mar. 2021 kl. 03:47 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 5 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Suzi Quatro. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 2. apr. 2021 kl. 07:44 (CEST)