Diskusjon:Supermann

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Supermann er del av underprosjektet tegneserier, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av temaer om og relatert til tegneserier. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.


Nå har vi Supermann-fan ventet lenge, ble glad da jeg så innslag/reportasje på www.norwaylive.no om den nye filmen

Enjoy! Dette usignerte innlegget ble skrevet av 82.134.78.178 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Er det ikke mye feil i denne artikkelen? Beskrivelsen av Jor-El kjenner jeg ikke igjen. Samt mye dårlig språk. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Oddsve (diskusjon · bidrag) 15. mai 2018 kl. 13:04 (CEST) (Husk å signere dine innlegg!)[svar]

Det er ingen som kan laste opp det episke bilde av Superman på den engelske versjonen av wikipedia? Den gamle animasjons bilde er greit nok om det nevnes under i en historisk sammenheng. Man får ikke det riktige inntrykket man forventer av denne legendariske superhelten igjennom det gamle bildet. Om noen kunne gjort det samme med Batman's engelske wiki også så hadde det vært utrolig flott! Dette usignerte innlegget ble skrevet av Grønne Lykt (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Det går nok dessverre ikke. Årsaken er forskjellige regler på norsk og engelsk Wikipedia. På engelsk kan de bruke bilder med opphavsrett via en regel som heter fair use. Den regelen bruker vi ikke her, kun bilder som kan brukes videre gratis. Du kan lese mer på Wikipedia:Retningslinjer for billedbruk. Mvh Torstein 8. mar 2011 kl. 16:13 (CET)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Supermann. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 9. jan. 2022 kl. 11:53 (CET)[svar]