Diskusjon:Sund (Hordaland)

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Sund[rediger kilde]

Hva med den geografiske/landskaplige sjø-landformasjonen. Hvordan lenker jeg til den og ikke kommunen?

Jeg er litt usikker på om den artikkelen eksisterer, det beste hadde vært å opprette en pekerliste på Sund og flytter kommunen til til Sund i Hordaland eller noe slik. Kanskje man kan legge den geografiske på Sund (geografi) eller noe slik. Profoss 27. apr 2005 kl.19:28 (UTC) ps. du kan signere innlegg med ~~~~.
Nesten tre år senere...
Jeg mener det beste vil være å ha artikkelen om kommunen under Sund kommune, mens den geografiske formasjonen sund ligger under Sund. Men nå har pywikipedia-boten min klappet sammen, så jeg venter litt med å gjøre den siste flyttingen (krysser fingrene og håper på en snarlig oppdatering). - Soulkeeper 3. mar 2008 kl. 23:53 (CET)
Ytterligere to år senere...
Artikkelen flyttes til Sund (kommune) jamfør konvensjonene om like artikkeltitler. «Sund» er den egentlige artikkeltittelen og artikkelen omhandler en kommune. Siffuor Kuzmuus 24. aug 2010 kl. 21:12 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Sund (Hordaland). Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 5. aug. 2017 kl. 01:21 (CEST)