Diskusjon:Stortingsvalget 2005

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Stortingsvalget 2005 har vært oppe til avstemning for å bli anbefalt eller utmerket, men ble ikke vedtatt.
Underprosjektets logo Artikkelen Stortingsvalget 2005 er del av underprosjektet Valg, som søker å øke mengden og kvaliteten på Wikipedias dekning av valg, valgordninger og folkeavstemninger. Hvis du ønsker å bidra kan du for eksempel redigere denne artikkelen eller besøke prosjektsiden, hvor du kan slutte deg til prosjektet og se en liste over oppgaver som må gjøres.
A Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på A-nivå på kvalitetsskalaen.
Middels Denne artikkelen er av middels prioritet innen sitt emne.

Om listen over partier[rediger kilde]

Jeg synes at vi bare burde liste partier som stiller til valg i år. Det er unødvendig å liste partier som ikke stiller. Pyramide 11. sep 2005 kl.12:12 (UTC)

Enig. Obladi 11. sep 2005 kl.12:24 (UTC)
Da har jeg gått gjennom internettsidene til samtlige fylker (av de som virket) og fjernet de partiene som ikke stiller med liste i noen av fylkene:
  • Fedrelandspartiet
  • Nasjonalalliansen
  • Naturlovpartiet
  • Norsk Republikansk Allianse
  • Samfunnspartiet
  • Sosialdemokratene
  • Tverrpolitisk Folkevalgte

Pyramide 11. sep 2005 kl.13:06 (UTC)

valgresultat[rediger kilde]

Flaut at valgresultatet er gjengitt feil.

Det bør stå endring, prosentpoeng i stedet for prosentvis endring, og prosenttegnene må bort.

Vet ikke selv hvordan jeg fikser dette, men dette bør være hastesak! Johanroed 31. mai 2009 kl. 15:19 (CEST)[svar]

Endret til % og +/-, selv om det ikke sier det eksplisitt, brukes det så mye i mediene at det kan stå slik. Mvh Røed (d) 5. jun 2009 kl. 14:01 (CEST)
Jeg er enig med Johanroad i at vi heller ikke bør bruke prosenttegn for prosentpoeng. Btd 5. jun 2009 kl. 14:44 (CEST)


Forsåvidt bedre, men andres feilbruk legitimerer ikke at vi har feil. Dette bør haste da artikkelen sikkert kommer til å bli brukt mer og mer fram mot valg 09. Kan ikke stå sånn som den gjør nå. Johanroed 7. jun 2009 kl. 10:08 (CEST)

RV og Kystpartiet[rediger kilde]

Forstår ikke helt setningen «Tidlig i stemmetellingen lå de an til å komme inn på tinget, men det endte med at Kystpartiet mistet sin ene representant.» Først omtales de, altså både Kystpartiet og RV, slik at det fremstår som at begge lå an til å komme inn på Stortinget, men etterpå står det at Kystpartiet mistet sin ene representant. Ergo blir det ikke tydeliggjort om RV kom inn med en (noe de ikke gjorde) eller om det egentlig bare var Kystpartiet som lå an til å komme inn tidlig i stemmetellingen? Mvh. --Marius2 (diskusjon) 14. sep 2013 kl. 14:18 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stortingsvalget 2005. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 23:37 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stortingsvalget 2005. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 6. sep. 2017 kl. 07:09 (CEST)[svar]

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Stortingsvalget 2005. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 20. jul. 2023 kl. 05:38 (CEST)[svar]