Diskusjon:Steve McClaren

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Artig, du har skrevet artikkelen på samme tid som meg. Har jobbet med den i 2 timer nå. Fletter inn artikkelen min. Aloba 5. mai 2006 kl.13:06 (UTC)

Ikke så overraskende at det kom en artikkel om McClaren etter at han fikk jobb som landslagssjef så jeg regnet nesten med at det var flere enn meg som tenkte tanken. Du har i alle fall gjort en veldig bra jobb med å flette inn dine fakta slik artikkelen ser bra ut nå.

Har imidlertid noen innvendinger som vi kan diskutere.

1. McClaren jobbet ikke med Smith i Oxford (det var Dennis Smith som overtok etter Horton, mens Smith var på den tiden manager i Portsmouth).

2. Offisielt overtok Mclaren som assistent for Ferguson i februar 1999 (selv om han helt sikkert hadde sagt ja til jobben før februar måned), og hans første kamp for klubben var i 8-1 seieren over Forest den 6. februar der en nordmann (husker ikke hva han heter) kom inn som innbytter og scoret 4 mål. Sannsynligvis startet han i jobben 1. februar, men han var ikke assistent da United spilte mot Derby 3. februar (regner med at Derby hadde en klausul om denne kampen).

3. Vet du noe om hva slags kompensasjon United, Middlesbrough og FA har betalt til Derby, United og Middlesbrough? Føler det blir litt misvisende nå når bare Derbys kompensasjon til Oxford blir nevnt siden det umulig kan ha vært et kontroversielt klubbskifte for McClaren.

Jeg har tenkt å sjekke litt nøyere hva jeg selv har skrevet neste helg (litt usikker på om kamp/målstatistikken i Derby stemmer) og jeg endrer sikkert samtidig på de nevnte punktene om du ikke har sterke innvendinger. Uansett må jo artikkelen oppdateres når Uefacup-finalen er spilt.

TuborgLight 7. mai 2006 kl.17:17 (UTC)

1. Du har rett angående Jim Smith. Bra du oppdaget dette.
2. Har ikke funnet detaljene rundt dette ennå, men du har sikkert rett. Fletter du det inn?
3. Jeg har ikke funnet noe informasjon om de andre overgangen ennå (jeg gir ikke opp). Jeg synes ikke dette er misvisende i det hele tatt å ta med denne opplysningen.
Endre det du har lyst til, men er uenig i at du fjerner kompensasjonen fra Derby til Oxford.
Aloba 7. mai 2006 kl.17:37 (UTC)

Jeg går gjennom artikkelen neste søndag (da har jeg god tid), og gir deg etterpå et hint slik at du også kan sjekke den. Fjerner uansett ikke kompensasjonen mellom derby og oxford (så får vi satse på å finne ut mer om de andre overgangene).

TuborgLight 7. mai 2006 kl.18:11 (UTC)