Diskusjon:Stenbukkens vendekrets

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Hopp til navigering Hopp til søk

Det bør være en enkel sak å flette artiklene "Krepsens vendekrets" og "Stenbukkens vendekrets" inn i artikkelen "Vendekretsene" fordi all relevant informasjon pr. dato allerede ligger i artikkelen "Vendekretsene". Det eneste som mangler er historikk og slikt. Dette usignerte innlegget ble skrevet av Sigurdhu (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Jeg er usikker på om det er så lurt å slå sammen artiklene om Stenbukkens vendekrets og Krepsens vendekrets til én artikkel. Jeg kan ikke se at det er gjort på noen andre språkversjoner. Hvorfor skal vi gjøre det annerledes på bokmål/riksmål? - mvh 4ing 8. jan 2010 kl. 23:20 (CET)

Omdirigering[rediger kilde]

Jeg har tilbakestilt omdirigeringen. Steinbukkens vendekrets er en omdirigering skapt ved at Stenbukkens vendekrets er flyttet til Steinbukkens vendekrets og deretter tilbake. Det har også vært noe klipp-og-lim-flytting. Det er her på Stenbukkens vendekrets det vesentlige av historikken ligger. Special:Redirect/page/39530. Iceblock (diskusjon) 2. des. 2018 kl. 10:09 (CET)