Diskusjon:Star Stable

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
(Omdirigert fra «Diskusjon:Starstable»)
Denne artikkelen ble nominert for sletting den 29. april 2019, men ble beholdt. Slettediskusjonen finnes her. Hvis du ønsker å nominere siden for sletting på nytt bør du først lese gjennom den gamle slettediskusjonen.
Artikkelen Star Stable er en del av underprosjektet videospill, som jobber med å forbedre videospill-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.



star stable[rediger kilde]

star stable er et hestespill. og det er online. du kan få venner,skrive med venner,og få nye venner. og du kan og finne koder men vis dei er ugyldige så kan du ikke bruke den og visst det står:du har allerede løst inn denne koden er den for gammel. viss du vil finne spirit så søker du på:hvor er spirit idag?søk etter det og finn hvilket klokkslett og steder spirit er. Dette usignerte innlegget ble skrevet av 80.212.241.187 (diskusjon · bidrag) (Husk å signere dine innlegg!)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 2 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Star Stable. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 19. mar. 2023 kl. 22:50 (CET)[svar]