Diskusjon:Språk i Afghanistan

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Hei ! Dette emneet er basert på et uklart statistikken og er ikke stoltbar . Jeg ber Wikipedia hoved ansvarlige redaktører til å slette denn og eller hente en uavhengig kilde hvor det skal være basert på kunnskappen og utforskningen , men ikke som dette som er basert på USA's etterrettnings tjenesteswebsidet. (World Fact)er basert på det CIA organen . Jeg vill gjerne be dere om la oss å redigere denne side på rektig måte . med vennlig hilsen gurbatt (28. nov 2010)

Beklager, men CIAs World Fact er en anerkjent kilde for geografiske forhold, og vi kommer derfor til å fortsette med å bruke den. Men som alle kilder er den så bra som den er i henhold til når den er oppdatert og aktuell. Hvis det er noe som er feil eller unøyaktig, kan det korrigeres med bruke en annen, korrigerende kilde. --Finn Bjørklid (diskusjon) 4. aug 2012 kl. 02:31 (CEST)

Hazaragi[rediger kilde]

Det finnes ikke hazaragi i det heletatt, Hazara folk snakker farsi med sine egne dielekter. På en måte å si, en type persiske dielekter som hazara folk snakker. 84.215.104.207 28. jan. 2023 kl. 23:09 (CET)[svar]