Diskusjon:Spirit of St. Louis

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Spirit of St. Louis[rediger kilde]

Det var ikket artikkel i navnetF.bendik (diskusjon) 27. mar 2012 kl. 11:23 (CEST)

Artikkelen har blitt flyttet. -Kenneaal (diskusjon) 27. mar 2012 kl. 11:38 (CEST)

Litt for mye saksing?[rediger kilde]

Hei! Mye godt arbeid har blitt lagt inn i denne artikkelen nå; takk til bidragsyterene. Men jeg tror kanskje saksen har blitt brukt litt for hardt på en par punkter, i min mening:

  • Fire dager etter flyvningen mottok han et gratulasjonsbrev fra Wrights ledelse. Boet hans eier bilder av historisk interesse. - Tom Rutledge boet har et antall bilder, og også brevet som Rutledge mottok fra Wright Aeronautical. Informasjonen her kan peke folk videre til Rutledge's artikkel, hvor det vil være mer naturlig å utdype om bildene fra boet.
  • Flyets negativt stabile design - dette er også et ganske viktig punkt, iallefall for flyinteresserte. Fly som er negativt stabile er i dag hovedsaklig jetfly, hvor stabilitet blir ivaretatt av små kompensasjoner fra en datamaskin til kontrolloverflatene. Å fly et negativt stabilt fly er vanskelig, og veldig få fly på den tiden ble konstruert for å ha denne egenskapen.

Hva tror dere om å reintrodusere disse punktene i artikkelen igjen? --Kenneaal (diskusjon) 21. apr 2012 kl. 05:55 (CEST)

Hei. De punktene du nevner har jeg ikke forstått den historiske betydningen av, det må jeg bare innrømme. For min del må de gjerne tas inn igjen. Det som nok har styrt saksen min er at disse delen kanskje står litt uforklart, så om de skal tas inn så bør de etter min mening faktis ta større plass! Avsnittene bør utvikles slik at en som jeg, som overhodet ikke kan noe om dette, men bare prøver å gjøre språket litt lettere (etter beste evne) også forstår det. Generelt mangler artikkelen direkte referanser. Den har et vell av opplysninger som nok kan være riktige, men som den rette leser vil tørste etter å forfølge. Konkret: det bør være en henvisning til kilden for opplysningen om boets bilder. Jeg er enig, bilder er interessante! Den negative stabile design: Meget interessant, men også her mangler det vel konkrete referanser. Temaet er utvilsomt viktig i sammenhengen. Ett skritt tilbake, kan bety to frem neste gang! --Trygve N. (diskusjon) 21. apr 2012 kl. 10:40 (CEST)
Da har jeg etter beste evne limt noe inn igjen. --Trygve N. (diskusjon) 22. apr 2012 kl. 10:12 (CEST)
Gode greier! Jeg skal se om jeg kan snekre sammen noen artikler om flydynamikk i forhold til hva negativ stabilitet er, uten at det blir helt det samme omfanget som enwiki har på det. --Kenneaal (diskusjon) 22. apr 2012 kl. 16:41 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Spirit of St. Louis. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:

Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 1. apr. 2021 kl. 10:03 (CEST)[svar]