Diskusjon:Spesialhopprenn i Oberstdorf

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi

Feil i FIS' database[rediger kilde]

Etter å ha sjekket resultatene i FIS' database og sammenlignet med sammenlagtlister fra andre kilder, har jeg kommet fram til at det sannsynligvis er minst to feil i resultatene for rennene i Oberstdorf. 3. plassen i 1970 var det sannsynligvis Tadeusz Pawlusiak og ikke broren Stanisław som tok. 2. plassen i 1969 tok sannsynligvis Horst Queck og ikke broren Manfred. Jeg har rettet dette i oversikten. Se også NRK 22. februar 2011: FIS sin VM-historie: Feil på feil på feil på feil. Blue Elf 15. apr 2011 kl. 22:59 (CEST)

Begge rettingene dine styrkes av Aftenpostens resultatlister og referater. Min gamle helt Tauno Käykhö hadde forøvrig en dårlig dag i bakken den dagen i -69, ser jeg... Paaln 15. apr 2011 kl. 23:29 (CEST)

Endret eksterne lenker[rediger kilde]

Jeg har nettopp endret 1 ekstern(e) lenke(r) i artikkelen Spesialhopprenn i Oberstdorf. Sjekk gjerne at endringen min er OK. Hvis du ønsker at jeg skal ignorere disse lenkene eller hele siden, eller hvis du har andre spørsmål, se denne spørsmålssiden. Jeg har gjort følgende endringer:


Med hilsen—InternetArchiveBot (Rapporter feil) 4. aug. 2017 kl. 18:18 (CEST)[svar]