Diskusjon:Speed metal

Sideinnholdet støttes ikke på andre språk.
Fra Wikipedia, den frie encyklopedi
Artikkelen Speed metal er en del av underprosjektet Heavy metal, som jobber med å forbedre heavy metal-relaterte artikler. Hvis du ønsker å ta del i prosjektet kan du legge til navnet ditt på prosjektsiden.
Spire Spire Denne artikkelen har blitt vurdert til å være på spire-nivå på kvalitetsskalaen.
Topp Denne artikkelen er av topp prioritet innen sitt emne.


Kjente speed metal-band[rediger kilde]

Er det nødvendig å ha en liste over kjente speed metal band når man bare kan trykke på kategorien for speed metal bands?Kissmad 30. des 2006 kl. 00:58 (CET)

Dette er standard for de fleste musikksjanger-artikler. Du har laget en egen artikkel om speed metal-band, om jeg ikke husker feil, så jeg veit ikke hvor mye du har å si på akkurat dette. GoogleMe 30. des 2006 kl. 02:18 (CET)
Det var ikke jeg som startet den(en nsaa eller no), men hvis det er standard at det skal være sånn så skal jeg ikke fjerne noe. Syntes det bare var litt unødvendig.

En ting til er at jeg er ganske uenig i at Children of Bodom står på denne listen, de er IKKE speed metal. Vil heller si at de er en slags blanding av extreme power metal og melodic death metal.Kissmad 30. des 2006 kl. 01:11 (CET)

Hvis du hører på riffingen i det eldre(?) Children of Bodom-materialet kan du høre at det er mye speed metal i det, men et "speed metal-band" ville jeg ikke kalle det så jeg fjerner det. GoogleMe 30. des 2006 kl. 02:18 (CET)
Bra, kunne ikke sove så lenge de sto der:-)Kissmad 30. des 2006 kl. 16:23 (CET)